• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@orkunustel @Globally alıma böyle güzel katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler. Harika bir başlangıç, inşallah sene de hepimiz için böyle güzelliklerle devam eder.
Değerli alım ekibi dostlar, @msacid @selamet @mvscoffee emekleriniz için teşekkürler. Yaptığınız şey çok kıymetli.

Selamlar,

Şampiyonumuzun,şampiyonaya gitmeden hemmen evvel kavurduğu,bana Brezilya çekirdeklerini sevdiren iki çekirdekten biri olan,Kafein Kültür'ün bir parçası olduğumu hissetiren sevgili @orkunustel ile hem çok eğlendiğimiz hemde şahsım adına gerek gurur duyduğum gerekse içerken büyük keyif aldığım Pink Star ile filtre kavrumunda bal gibi bir türk kahvesi içmiş olduğum,espresso kavrum olsada yıkanmış çekirdeklere karşı duruşum olumsuz olsada gövdesel beklentimi ikinci plana atabilecek lezzetli bir çıktı alabileceğim beklentisi ile Etiyopya Kelloo Haru'dan oluşan 3532 numaralı siparişimi az evvel oluşturdum.

Pink Star benim için gerek lezzeti ile gerekse büyük gurur duyduğum ve beni çok mutlu eden bir hikayeyi barındıran bir çekirdek ancak Etiyopya Kelloo Haru ise esasen bildiğim bir riski[şahsım adına gövdesel beklentimi yıkanmış çekirdeklerden alamayışım] gönüllü olarak aldığım ve şahsım açısından bende yaratacağı hikayeyi çok merak ettiğim bir çekirdek.

Brezilya Pink Star ve Etiyopya Kelloo Haru çekirdeklerini espresso için alarak toplu alıma katıldım. 250gr paketler halinde satışa sunulmuş sadece. 100 gramlık seçenekleri de olsa güzel olurdu. İlk defa bu çekirdekleri deneyecek olduğum için merakla bekliyorum. Ayrıca çekiliş düzenlenmiş olması da takdire şayan, emeği geçenlere teşekkürler.

Tüm seçki deneme seti ile alıma katıldım. Emek harcayan herkese teşekkürler.

Orkun bey pinkstar espresso 1kg bitmek uzere :( Sutlu tuketmek icin baska bi kahve almak istiyorum ne onerirsiniz? Dipnot: pinkstardan cok keyif aldik, elinize saglik

Selamlar,

Şampiyonumuzun,şampiyonaya gitmeden hemmen evvel kavurduğu,bana Brezilya çekirdeklerini sevdiren iki çekirdekten biri olan,Kafein Kültür'ün bir parçası olduğumu hissetiren sevgili @orkunustel ile hem çok eğlendiğimiz hemde şahsım adına gerek gurur duyduğum gerekse içerken büyük keyif aldığım Pink Star ile filtre kavrumunda bal gibi bir türk kahvesi içmiş olduğum,espresso kavrum olsada yıkanmış çekirdeklere karşı duruşum olumsuz olsada gövdesel beklentimi ikinci plana atabilecek lezzetli bir çıktı alabileceğim beklentisi ile Etiyopya Kelloo Haru'dan oluşan 3532 numaralı siparişimi az evvel oluşturdum.

Pink Star benim için gerek lezzeti ile gerekse büyük gurur duyduğum ve beni çok mutlu eden bir hikayeyi barındıran bir çekirdek ancak Etiyopya Kelloo Haru ise esasen bildiğim bir riski[şahsım adına gövdesel beklentimi yıkanmış çekirdeklerden alamayışım] gönüllü olarak aldığım ve şahsım açısından bende yaratacağı hikayeyi çok merak ettiğim bir çekirdek.
Afiyetler dostum. Güzel anlatımlı, detaylı deneyim paylaşımların bir çoğumuza faydalı oluyor. Klavyene, fikrine de sağlık. :)
Brezilya Pink Star ve Etiyopya Kelloo Haru çekirdeklerini espresso için alarak toplu alıma katıldım. 250gr paketler halinde satışa sunulmuş sadece. 100 gramlık seçenekleri de olsa güzel olurdu. İlk defa bu çekirdekleri deneyecek olduğum için merakla bekliyorum. Ayrıca çekiliş düzenlenmiş olması da takdire şayan, emeği geçenlere teşekkürler.
Afiyetler şimdiden Emir Bey. Bu talebi oldukça alıyoruz. Operasyonu alım zamanı şu an karıştırabileceği için muhtemelen bu ay yapamayacağız 100 gram tek paket satışını. Çünkü site alt yapımızda iki farklı organizasyon için çalışıyoruz şu süreçte ayrıca. Ama sanıyorum ay sonundan sonra 100 gram tekli satışları da açacağız talepleri geri çevirmemek için. :) Geri bildiriminiz için teşekkürler. :)
Tüm seçki deneme seti ile alıma katıldım. Emek harcayan herkese teşekkürler.
Afiyetler. :)
Orkun bey pinkstar espresso 1kg bitmek uzere :( Sutlu tuketmek icin baska bi kahve almak istiyorum ne onerirsiniz? Dipnot: pinkstardan cok keyif aldik, elinize saglik
Afiyet olsun Feridun Bey. :) Sevindim beğenmenize. Etiyopya için espresso profili yapmıştım ancak sütlüye Brezilya Pink Star espressosu gibi uymayabilir. Tabi damak tadına bağlı birşey beğeneni de çok olabilir sütle. Denemek lazım. Ben Etiyopya'yı salt espresso içenlere alternatif bir espresso olması amacıyla üretmiştim. Ondan Brezilya Pink Star espresso'ya göre daha açık profilde bir espresso. Caballero 5'in filtre profilini belki deneyebilirsiniz filtre profili olsa da keskin asidik tatlar çıkmayacaktır espresso demlemesinde. Kalibrasyonu bir tık zorlayabilir belki ama Caballero 5'i denemek için alırsanız, kalibrasyonunuzda yardımcı olurum özelden. :)

@orkunustel Kupon kodu süresi dolmuş gözüküyor abi ama bir de sen kontrol eder misin?
Bildiriminiz için teşekkürler Halil Bey. :) Düzelttik problemi. Devam edebilirsiniz alışverişe. :)

Ben de siparişimi verdim yeni aneorobik Berizlya nın tadım notları dolu dolu bir kahve içeceğimi söylüyor :)

Vişne, kakao nibi, kuru üzüm
Kakao nibi tatmamış arkadaşlara açık duyuru :) dükkanda iki tane tek yöre kakao nibi var O Atölye ikramı. Tatmak isteyenleri ay sonu sakin bir vakitte bekleriz tatmaya. :)

Afiyet olsun şimdiden. :)

Kakao nibi tatmamış arkadaşlara açık duyuru :) dükkanda iki tane tek yöre kakao nibi var O Atölye ikramı. Tatmak isteyenleri ay sonu sakin bir vakitte bekleriz tatmaya. :)

Afiyet olsun şimdiden. :)
Başka ilde olduğu için gelemeyeceklere de 1 demlemelik gönderme şansınız olursa ben talibim. :) SİPARİŞ NUMARASI:3492

#3531 numarali sparis ile 500 gr Pink Star Espresso aldim. Ilk espresso deneyimim olucak heyecanla bekliyorum. Fakat sanirim yanlislikla ogutum seklini espresso secmisim cekirdek secmek isterken. Buna ragmen cekirdek olarak yollaniyormus sorduguma gore telefonda birde sizden onay almak isterim. Yoksa cekirdek olarak cevirebilirseniz ogutum seklini cok sevinirim. Bu guzel alim organizasyonu için de ayrica teşekkür ederim.
@orkunustel

#3531 numarali sparis ile 500 gr Pink Star Espresso aldim. Ilk espresso deneyimim olucak heyecanla bekliyorum. Fakat sanirim yanlislikla ogutum seklini espresso secmisim cekirdek secmek isterken. Buna ragmen cekirdek olarak yollaniyormus sorduguma gore telefonda birde sizden onay almak isterim. Yoksa cekirdek olarak cevirebilirseniz ogutum seklini cok sevinirim. Bu guzel alim organizasyonu için de ayrica teşekkür ederim.
@orkunustel
Bana e posta yazabilirseniz eğer notumu alayım, dikkat edelim siparişi çıkarken. :) Afiyetler şimdiden. :)

Ben de bugün Brezilya Pink Star dan 1 kg. sipariş verdim. Ağırlıkla V60 demleme ve ara sıra da Türk Kahvesi için kullancağım. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Bu kahve için V60 ile demleme öneriniz var mı Orkun bey?

@orkunustel selamlar ,3550 sipariş nosuyla alıma katıldım kavrulur kavrulmaz seçeneğini tercih ettim. kavurma tarihi hakkında bir fikir vermeniz mümkün müdür ?

Az sonra Brezilya Sitio Sao Pedro için reçete etkinliği konusunu açacağım arkadaşlar. Onu açmadan evvel de şimdiden kahveleri ilk kez deneyeceklere faydası dokunması için reçete videolarını buraya da ekliyorum. Toplu Alım Grubundan arkadaşlarım videoları ilk mesaja sabitleyebilirse eğer ricam budur, videoların ulaşımı çok daha kolay olur. :) Ayrıca bu konu dışında Kafein Kültür konusunda da son mesaja bu videoları aktaracağım ki iki konudan birini görüntüleyenler reçeteleri kolayca bulabilsinler. Mesajlar altında bulması zorlaşırsa da ilgili kahvelerin hikayelerinin olduğu yerde sitemizde videoları kolaylıkla bulabilirsiniz. :)

Ben de bugün Brezilya Pink Star dan 1 kg. sipariş verdim. Ağırlıkla V60 demleme ve ara sıra da Türk Kahvesi için kullancağım. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Bu kahve için V60 ile demleme öneriniz var mı Orkun bey?

Selamlar @aticus3

Sevgili @orkunustel tarafından alıntıladığım mesajında,seçkisindeki tüm çekirdekler için V60 demleme yöntemine dair referans reçeteleri hususunda detayların yer aldığı videolar mevcut.

Bilgine.

Vural sağolsun, daha önceki paylaşımlarımı paylaşmış sağolsun. Videolardan detayları izleyebilirsiniz. :) Afiyetler şimdiden. :)

@orkunustel selamlar ,3550 sipariş nosuyla alıma katıldım kavrulur kavrulmaz seçeneğini tercih ettim. kavurma tarihi hakkında bir fikir vermeniz mümkün müdür ?
Selamlar Zeynep Hanım. Kavurur kavurmaz gönder siparişleri duyurudan itibaren toplandığı için dün yani 3 ocakta kavruldular. Bugün yüklü bir miktarda siparişi hazırladık. Gün sonunda başlangıç ve bitiş numarasını vererek hangi kargoları çıkarttığımızı buradan paylaşıyor olacağım. :) Elimizde kavrulmuş stoğu tükenen kahveler olmaya başladı. Onların siparişleri gelmeye başladıkça da çarşamba ya da perşembe ikinci kavrulur kavrulmaz gönder siparişlerini hazırlayacağım bu da tüm arkadaşlarımızın bilgisine. :)

Kahvelerde kavurma profili seçeneklerinde " Filtre (Kavurma Tarihi: 06.12.2021)" tarih hatası var gibi; bu seçenek seçilirse gerçek tarih ne oluyor ?

sağlıcakla

Kahvelerde kavurma profili seçeneklerinde " Filtre (Kavurma Tarihi: 06.12.2021)" tarih hatası var gibi; bu seçenek seçilirse gerçek tarih ne oluyor ?

sağlıcakla
Selamlar. Tarih hatası yok, eski tarih de stok kalmamasına rağmen, unutulduğu için kalmış, düzelttik. Geri bildirim için teşekkürler. :) Hatayla 6 aralık tarihini seçenlere stok kalmadığı için kavurur kavurmaz gönder seçeneğinden gönderildi. :)

Kavurur kavurmaz gönder seçeneğinden alanların çoğu 3 ocak tarihli kavurmanın ürünlerinden almış oldu. Şu an kavurduğumuz stoklardan bazı kahvelerde hiç kalmadığı için yarın bir kavurma günü daha yapacağız. Eksik kalan ve 3 ocak tarihli olmayan siparişleri de 5 Ocak kavurma tarihli göndereceğiz. 3 Ocak stoğundan kalan kahveleri 3 ocak tarihli göndereceğiz.

Geri