Benim de 20 gündür sepette bekliyordu bugün görünce aldımBu 20 tl indirim bir bize tanımlanmıyor , şansa bak.
KılıçAslan isimli satıcı.Hangi satıcıdan aldınız acaba?
KılıçAslan isimli satıcı.
Göndermeyen PUSULA AVM adlı satıcı.
İlk açtığımda koklamamıştım.Önce boşta su kaynattım sonra gün içerisinde 5 civarı demleme yaptım.İçini boşaltıp kokladım sorunuz üzerine ve herhangi bir koku yoktu.Koku durumu nedir acaba?
Merhabalar, ya çok özür dilerim ben bu başlığı kaybedip bulamamıştım.![]()
Ne maceralar yaşadım bilemezsiniz.
134.80'e almıştım ancak kargoyu Hepsiexpres denen lanet firmaya vermişler. Tam 22 gün bekledim ve sonunda iptal ettiler satışı. Hepsiburada da onun üzerinde kayıt açıp durumu anlattım, Hepsiexpres de de öyle. Sonuç olarak o satış gerçekleşmedi. Ve ben Bursa seyahatimde kullanamadım.
Ardından yine Hepsiburada'dan ama farklı satıcıdan 154 liraya yeniden aldım ve satıcı ile iletişime geçerek Aras Kargo ile göndermesini rica ettim ve bir günde yani dün elime ulaştı.
Ürünün kalitesini çok beğendim, kesinlikle kusursuz, ancak deneme şansım olmadığı için akışı kontrol edemedim.![]()
Bu gün Ankara, Sinop yolunda denedim gerçekten iyi ki almışım.güle güle kullanın, güzel görünüyor
Şuanlık benim bildiğim en uygun fiyatlı yer dediğin gibi hepsiburada.Arkadaşlar merhaba, sanırım şu an en makul seçenek nurgaz’ınki. En uygun fiyatı da hepsiburada veriyor değil mi?
Yaklaşık 20 gündür ocak üzerinde kullanmaktayım bir sorun yaşamadım.Kutu üzerinde de kartuşlu ocaklar ve odun ateşinde kullanılabilir yazıyor.Selamlar, bu ürünü ocağa koyup su ısıtabilir miyiz yoksa ısınmış suyu buna koyup öyle mi döküyorsunuz?