• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nurgaz Campout Filtre Kahve (Gooseneck) Demliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar, ya çok özür dilerim ben bu başlığı kaybedip bulamamıştım. 🙏
Ne maceralar yaşadım bilemezsiniz. 😑
134.80'e almıştım ancak kargoyu Hepsiexpres denen lanet firmaya vermişler. Tam 22 gün bekledim ve sonunda iptal ettiler satışı. Hepsiburada da onun üzerinde kayıt açıp durumu anlattım, Hepsiexpres de de öyle. Sonuç olarak o satış gerçekleşmedi. Ve ben Bursa seyahatimde kullanamadım. 😭
Ardından yine Hepsiburada'dan ama farklı satıcıdan 154 liraya yeniden aldım ve satıcı ile iletişime geçerek Aras Kargo ile göndermesini rica ettim ve bir günde yani dün elime ulaştı.😃
Ürünün kalitesini çok beğendim, kesinlikle kusursuz, ancak deneme şansım olmadığı için akışı kontrol edemedim. 🤔

güle güle kullanın, güzel görünüyor

Biraz geç oldu ama benim de siparişim bugün geldi. Gooseneck kettle neden daha önce almamışım dedirten aletlerden biri oldu.

Birincisi çok hafif (415 gr), suyu bu kadar hafif bi şeyle dökmek çok rahatmış.

İkincisi ısı yalıtımı gayet iyi. Diğerlerini bilmiyorum ama yaptığım ölçümde şu sonuç geldi: 94 dereceyle demlemeye başladım. Döküşüm 1.45'te bitti. Hemen kapağını açıp su sıcaklığına baktım 90 derece çıktı.

Üçüncüsü akış fena değil. Ben hem suyu biraz fazla doldurduğumdan hem de henüz ilk denemem olduğundan çok kontrollü dökemedim fakat buna rağmen demlemeye olumlu etkisi olduğunu ve daha az acılık aldığımı söyleyebilirim.

Benim gördüğüm olumsuz bir yan yok. 127 liraya bence gayet iş görür bir ekipmana sahip oldum. Tabi herhangi bir sorun çıkarıp çıkarmayacağına ileride bakacağız :)

Arkadaşlar merhaba, sanırım şu an en makul seçenek nurgaz’ınki. En uygun fiyatı da hepsiburada veriyor değil mi?

Edindim bir adet, bakalım nasıl çıkacak.

Bende aldım sonunda. Bu noktada başlıkta bilgi paylaşan ve dolaylı vesilesi olan @Aydogan başta olmak üzere herkese teşekkürü borç bilirim.

Döküş olarak şu şekilde test yaptım. Maksimum ve minimum döküş hızını ölçtüm. Maksimum ölçmek biraz kolayda, minumum değer biraz benim el becerime bağlı çıktı tabiki. Fikir vermesi açısından paylaşıyorum.

Maksimum döküş hızı: ~ 34 ml/s
Minimum döküş hızı: ~ 3.2 ml/s

Sonunda kullanma fırsatım oldu. Bence tam f/p ürünü. Daha önce Hario ve Bonavita'nın kettlelarını kullanmıştım. Yanılmıyorsam bunun ağız kısmı biraz daha ince ya da bana öyle geldi. Gayet kontrollü döküş imkanı sağlıyor. Kirpi süzgeç vs. gerek duymayacağım. Tabii ki uzunca bir süre cam bir çay demliği kullanmış olmamın getirdiği bilek kontrolü de deneyimimi kolaylaştırmış olabilir :D Kettleda su ısıtırken bunu da üstüne koyuyorum, böylece çok ısı da soğurmuyor.

Şimdilik memnunum, almayı düşünen arkadaşlara için, bence 150 tl çok iyi bir fiyat.

Selamlar, bu ürünü ocağa koyup su ısıtabilir miyiz yoksa ısınmış suyu buna koyup öyle mi döküyorsunuz?

Selamlar, bu ürünü ocağa koyup su ısıtabilir miyiz yoksa ısınmış suyu buna koyup öyle mi döküyorsunuz?
Yaklaşık 20 gündür ocak üzerinde kullanmaktayım bir sorun yaşamadım.Kutu üzerinde de kartuşlu ocaklar ve odun ateşinde kullanılabilir yazıyor.
Edit: Kullanırken dikkatimi çekmemişti ancak bir arkadaşın özelden onda da oluştuğunu söylemesiyle baktığımda yanık izleri oluştuğunu gördüm. Fotoğrafta çok belirgin çıktılar ancak aşırı göze batacak şekilde değiller.

Ekli dosyalar

• 20200930_195926.jpg
    20200930_195926.jpg
    92.6 KB · Görüntüleme: 98
  • 20200930_195936.jpg
    20200930_195936.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Geri