• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Yanık fazla kavrulmuş kahve satmasınlar ben artık iletişimden falan vazgeçtim.Duzgun kahve gelecegini bilsem probadordan bile alırım.2 aydır eve giren 2kg kahveden 250 gr içilebilir kahve var.Artık yormaya başladı.Null kavrumlara özen gösteriyor nazar değmesin
Yanık kavrumlara zaten de, değirmen kırarcasına açık kavrumlara da karşıyım ben artık. Dengeli kavrumlar en iyisi.

Geldiler bakalım,degassing süreleri tamamlansın,sonra gelsin demlemeler 😊☕

3314E62D-9BF7-45CC-B2A3-C0578C86ECDF.jpeg

Workayı denemiş ve çok beğenmiş biri olarak, yeni bir paket worka mı alsam yoksa timbuyacu ya bir şans mı versem ikileminde kaldım. Sizler ne dersiniz?

Workayı denemiş ve çok beğenmiş biri olarak, yeni bir paket worka mı alsam yoksa timbuyacu ya bir şans mı versem ikileminde kaldım. Sizler ne dersiniz?
Timbuyachu deneyin, aynı kalitede bir kahve bence, hem en azından farklı bir kahve denemiş olursunuz.

Null siparişim bugün ulaştı. Paketleme daha iyi olmuş. Turaco 12 nisan, Cascavel Verde 19 nisan kavrumlu. En azından 1 tanesinin demlemeye hazır olması iyi oldu.

Açık kavrulmuş Turaco'nun öğütülmüş kokusu bana çok ilginç geldi. Çok güzel bi koku değil. Değişik. Bu koku fincanın sonlarında da tat olarak karşıma çıktı. Kolombiya Lakto Fermente'nin o tadı kokusuna benzettim biraz. Vişne ve hafif kakao hissediliyor. Blooming suyunu az döktüm biraz silik kaldı gibi tatlar. Acılık hiç almadım. İlk demlemeye göre beğendiğimi söyleyebilirim.

Null siparişim bugün ulaştı. Paketleme daha iyi olmuş. Turaco 12 nisan, Cascavel Verde 19 nisan kavrumlu. En azından 1 tanesinin demlemeye hazır olması iyi oldu.

Açık kavrulmuş Turaco'nun öğütülmüş kokusu bana çok ilginç geldi. Çok güzel bi koku değil. Değişik. Bu koku fincanın sonlarında da tat olarak karşıma çıktı. Kolombiya Lakto Fermente'nin o tadı kokusuna benzettim biraz. Vişne ve hafif kakao hissediliyor. Blooming suyunu az döktüm biraz silik kaldı gibi tatlar. Acılık hiç almadım. İlk demlemeye göre beğendiğimi söyleyebilirim.
İsminiz ifşa oldu bu sefer kesin.

Worka'yı çok beğendim başta demlemede sıkıntılar yaşamıştım ancak son 30 gr kala bitmesin istedim çünkü tamamen çözdüm kahveyi ve baya keyif aldım sanırım bir sipariş daha geçeceğim.

Worka nın son demleri sanırım.

Worka yı beğendiyseniz, KİBİNGO INTENSO ANAEROBİC 'in tat profili daha iyi bir seçenek olabilir ama fiyatı daha pahalı. Tabii naçizane bir görüş sadece.

Workayı merak ediyordum.Bitmeden alamayacağım o zaman.Şimdi alsam demleyecek düzgün filtre yok zaten.Mutlaka denemek lazım mı workayı o kadar iyi mi?
Türkiye'de satılan (exculusive falan kahveler dışında) bence en iyi kahvelerden, çok net bir çilek tadı geliyor, yanında da çikolatalı kek tadı. Epey kompleks ve üzmeyen bir kahve, bence Türkiye'de denenmesi gerekenlerden

Hipicon'da haftasonu için %10 indirim var. Worka almak isteyen arkadaşlar bakabilir. 2 paket alınırsa kargo da bedava oluyor sanırım.

Hipicon'da haftasonu için %10 indirim var. Worka almak isteyen arkadaşlar bakabilir. 2 paket alınırsa kargo da bedava oluyor sanırım.

Bunu almışken brezilya almamak olmaz 😢

Geri