• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

ben de dün null'a gidip cascavel verde aldım, degassing bitmiş yoktu, pazartesi kavrumlu aldım ama önerilen degassing süresini sormayı unuttum. bilen varsa yazabilir mi?

ek olarak kavanoz indirimi pandemi nedeniyle bitmiş.
Genelde 10 gün minimum öneriyorlar diye hatırlıyorum, ama kavanoz indirimi kısmı ilginç olmuş, pandemi sırasında gayet devam etmişti

Cascavel verde için bir başlık göremediğimden buraya yazıyorum.

Gurme Kahve üzerinden kargo dahil indirimlerle 64₺ ye satın alınabiliyor. Saygılarımla...

nedeni hijyenmiş. evden getirdiğin kaba temas etmek istemiyorlarmış, ayrıca kavonza kahve koyabilmek için açıkta kahvelerinin olması gerekiyormuş ve bu her zaman mümkün olmuyormuş. kavuruyorlar, dinlendiriyorlar ve sonra kendi kaplarına ekliyorlarmış.
bana biraz "yersen" gibi geldi, tabi benim kavanozu kendi kaplarına daldırıp çıkarmak suretiyle doldurma işlemi yapmıyorlarsa eğer.

Turaco , bir önceki partideki Yandaro ve Gihere tarzı bir kahve. Yani asiditesi baskın, mayhoş tatlar barındıran, bitişte kakao tarzı tatlar olan bir kahve.

Peru Cipizu ise Güney Amerika kahveleri sevenlere hitap edecektir. Asiditesi baskın olmayan, gövdeli, karamel, bisküvi , olgun meyveler gibi tatlar barındıran bir kahve.

belki bir faydası olur.
Hiç olmaz mı. 🙏🙂

4x250 gr diye seçim yapılıyor. Gelince tartarım. Bu arada espresso kavrum istedim mümkünse biri de filtre kavrum olsun dedim mesajla bakalım 🤔
Merhabalar,
Kahvelerinizden biri filtre kavrum olarak geldi mi? Sonuç olumlu ise bende aynısını yapacağım :)

Merhabalar,
Kahvelerinizden biri filtre kavrum olarak geldi mi? Sonuç olumlu ise bende aynısını yapacağım :)
Merhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.

Hadi ya, üzdü..
Teşekkür ederim ona göre geçeyim siparişimi
Sipariş vermeden iletişimi deneyin, ulaşabilirseniz tabi. Bu arada -biliyorsunuzdur- 1kg alım 4x250gr olarak gönderiliyor ( merak edenler için: paketler 262gr geliyor:D)

Geri