mantığını anlayan var mı?ek olarak kavanoz indirimi pandemi nedeniyle bitmiş.
mantığını anlayan var mı?ek olarak kavanoz indirimi pandemi nedeniyle bitmiş.
Geçen yıl pandemi nedeniyle pek çok firma ücretsiz kargo yapmıştı. Millet elden almaya az gelsin diye galiba. Null de bunun için kavanoza indirimi bitirmiş olabilir.mantığını anlayan var mı?
nedeni hijyenmiş. evden getirdiğin kaba temas etmek istemiyorlarmış, ayrıca kavonza kahve koyabilmek için açıkta kahvelerinin olması gerekiyormuş ve bu her zaman mümkün olmuyormuş. kavuruyorlar, dinlendiriyorlar ve sonra kendi kaplarına ekliyorlarmış.mantığını anlayan var mı?
mantığını anlayan var mı?
Genelde 10 gün minimum öneriyorlar diye hatırlıyorum, ama kavanoz indirimi kısmı ilginç olmuş, pandemi sırasında gayet devam etmiştiben de dün null'a gidip cascavel verde aldım, degassing bitmiş yoktu, pazartesi kavrumlu aldım ama önerilen degassing süresini sormayı unuttum. bilen varsa yazabilir mi?
ek olarak kavanoz indirimi pandemi nedeniyle bitmiş.
Hangi indirimler hocam?Cascavel verde için bir başlık göremediğimden buraya yazıyorum.
Gurme Kahve üzerinden kargo dahil indirimlerle 64₺ ye satın alınabiliyor. Saygılarımla...
İlk satın alımda %10 merhaba10 kodu ile veyahut arkadaşını getir 10₺ kazan indiriminin uygulanması (5₺ olarak uygulanıyor ama). Ben kodu girebilecek herhangi bir yer bulamadım ama 5₺ indirimle 64₺'ye geldi..Hangi indirimler hocam?
bana biraz "yersen" gibi geldi, tabi benim kavanozu kendi kaplarına daldırıp çıkarmak suretiyle doldurma işlemi yapmıyorlarsa eğer.nedeni hijyenmiş. evden getirdiğin kaba temas etmek istemiyorlarmış, ayrıca kavonza kahve koyabilmek için açıkta kahvelerinin olması gerekiyormuş ve bu her zaman mümkün olmuyormuş. kavuruyorlar, dinlendiriyorlar ve sonra kendi kaplarına ekliyorlarmış.
Hiç olmaz mı.Turaco , bir önceki partideki Yandaro ve Gihere tarzı bir kahve. Yani asiditesi baskın, mayhoş tatlar barındıran, bitişte kakao tarzı tatlar olan bir kahve.
Peru Cipizu ise Güney Amerika kahveleri sevenlere hitap edecektir. Asiditesi baskın olmayan, gövdeli, karamel, bisküvi , olgun meyveler gibi tatlar barındıran bir kahve.
belki bir faydası olur.
Merhabalar,4x250 gr diye seçim yapılıyor. Gelince tartarım. Bu arada espresso kavrum istedim mümkünse biri de filtre kavrum olsun dedim mesajla bakalım![]()
Merhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.Merhabalar,
Kahvelerinizden biri filtre kavrum olarak geldi mi? Sonuç olumlu ise bende aynısını yapacağım![]()
Toplu alımda Null çıkarsa oluşacak kaosu aklım hayalim almıyor.Merhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.
Hadi ya, üzdü..Merhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.
Sipariş vermeden iletişimi deneyin, ulaşabilirseniz tabi. Bu arada -biliyorsunuzdur- 1kg alım 4x250gr olarak gönderiliyor ( merak edenler için: paketler 262gr geliyorHadi ya, üzdü..
Teşekkür ederim ona göre geçeyim siparişimi
Ben de elimde fazla kahve olduğunu, güncel kavrum gönderilmesini ig üzerinden talep ettim. Mesajımı gördüler ama 12 Nisan kavrum geldiMerhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.