• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

İyi muhafaza ettiyseniz şaşırtıcı derecede iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Kendi ambalajında güneş görmeyen bir yerde duruyordu. Demleyip deneyeceğim ama kötü bir sonuç olur mu diye düşünmeden edemiyorum :)
Hocam en kötü kuruyemişle beraber tane tane yiyebilirsin. Ben içemediğim kahveleri normal yiyince tadının kötü olmadığını fark ettim ve 7/24 leblebi gibi atıyorum şu an.
Dışını çikolata ile kaplayıp yeme fikri geldi aklıma 🙂

worka beloya ve worka anaerobik ikisini de denedim. açıkçası beğenmedim. ama vista harmosa inanılmaz bi kahve daha önce clean cuptan içmiştim. null indirimiyle iyi ki 1kg almışım diyorum son zamanlarda içtiğim en lezzetli kahve oldu

Teyyradenkahve bu sene içtiğim en güzel etiyopya dediği için worka natural anaerobik almıştım, Her türlü denedim fakat verilen para da aldığım tat da tam bir hayal kırıklığı. Geisha sını da denedim o bir tık iyi fakat o fiyatın çok altında çok daha güzel kahveler içtim.

Teyyradenkahve bu sene içtiğim en güzel etiyopya dediği için worka natural anaerobik almıştım, Her türlü denedim fakat verilen para da aldığım tat da tam bir hayal kırıklığı. Geisha sını da denedim o bir tık iyi fakat o fiyatın çok altında çok daha güzel kahveler içtim.
Bu sene içtiğim iyi Etiyopyalardandı. Türk kahvesi ve immersion ile de beğenmiştim. Geçen seneki Worka'ya göre daha başarılı buldum demiştim. Geri dönüşlerde çok beğenen ve hiç beğenmeyenler var. Hatta bugün bile instagramdan Worka benzeri kahve soranlar oldu.

İçtiğim yerli en iyi Etiyopya lardan birisi de Kahve Fabrikası Hambella Wamena demiştim. Yine bunda da benzer geri dönüşler var.

Başka kavurucuların çok iyi yazılan çekirdeklerini deneyip, benim de damak tadıma uymayanlar oldu.

O yüzden kahve tavsiyesi çok az veriyorum. Verirken de olabildiğince genel hatlarını söylemeye çalışıyorum. Asidite, gövde, vs.. kendim 2-3 kere ve farklı yöntemler ile denemeden de pek yazmıyorum.

Yanlış yönlendirdiysem kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
Merhabalar, worka natural anaerobik için tam bir hayal kırıklığı demek bence çok aşırı bir tepki olmuş. Yaklaşık 2 yıldır yurt içi ve yurt dışı kahve alımları yapan biri olarak gayet başarılı ve lezzetli bir kahve olduğunu düşünüyorum. Çok daha ucuza içtiğiniz çok daha güzel kahvelerden örnekler verebilirseniz daha doğru bir kıyas yapmış oluruz. Sonuçta bu tat profili size hitap etmiyor olabilir ancak worka denediğim her demleme yönteminde başarılı sonuç veren nadir kahvelerdendir.

Merhabalar, worka natural anaerobik için tam bir hayal kırıklığı demek bence çok aşırı bir tepki olmuş. Yaklaşık 2 yıldır yurt içi ve yurt dışı kahve alımları yapan biri olarak gayet başarılı ve lezzetli bir kahve olduğunu düşünüyorum. Çok daha ucuza içtiğiniz çok daha güzel kahvelerden örnekler verebilirseniz daha doğru bir kıyas yapmış oluruz. Sonuçta bu tat profili size hitap etmiyor olabilir ancak worka denediğim her demleme yönteminde başarılı sonuç veren nadir kahvelerdendir.
Farkli kahvelerden bahsediyoruz gibi, benim tecrubemde cok yol yontem denedim. su degistirdim, demleme yontemleri degistirdim. Vasat ustu bir sonuc alamadim.

Null Worka ve Geisha benim en sevdiğim kahvelerden. Fiyatı dışında eleştirilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
Belki damak tadınıza uymamıştır.
Örneğin kimi turşuyu çok severken bir başkası nefret edebilir.

Bi daha sadece buradaki yorumlardan kahve alacağım. Kesinlikle video çekimi kahvelerden değil. Allahtan yarım paket aldım. Tam bir bitse de gitsek kahveleri oldu benim için.
Cleverla demlediğin için tam potansiyeline ulaşamamışsındır belkide. :)
Sürekli sana takılıyorum gibi oldu ama cleverın nitelikli kahveler için biçilmiş kaftan olduğunu düşünmüyorum.

Ben geçtiğimiz ay carbonic, beloya ve geisha aldım. Hepsini clever ve moka pot ile denedim.

Carbonic’i en çok mokapotta sevdim. Cleverda hiç bir şey anlamadım kahveden.

Clever ile demlemede Beloya fena değildi ancak geisha’ya bayıldım.

Ancak ben indirim kullanarak satın almıştım bu kahveleri. Bu fiyatlarla ne yazık ki tekrar satın almaya değeceğini pek düşünmüyorum. Belki kendimi şımartmak istersem geisha satın alabilirim tekrar.

Bu sene içtiğim iyi Etiyopyalardandı. Türk kahvesi ve immersion ile de beğenmiştim. Geçen seneki Worka'ya göre daha başarılı buldum demiştim. Geri dönüşlerde çok beğenen ve hiç beğenmeyenler var. Hatta bugün bile instagramdan Worka benzeri kahve soranlar oldu.

İçtiğim yerli en iyi Etiyopya lardan birisi de Kahve Fabrikası Hambella Wamena demiştim. Yine bunda da benzer geri dönüşler var.

Başka kavurucuların çok iyi yazılan çekirdeklerini deneyip, benim de damak tadıma uymayanlar oldu.

O yüzden kahve tavsiyesi çok az veriyorum. Verirken de olabildiğince genel hatlarını söylemeye çalışıyorum. Asidite, gövde, vs.. kendim 2-3 kere ve farklı yöntemler ile denemeden de pek yazmıyorum.

Yanlış yönlendirdiysem kusura bakmayın lütfen.
Rica ederim.Beğeniyle ilgili fikrinizi söylemenizi her zaman tercih ederim, ucu tüketiciye de dokunsa satıcıya da dokunsa herkesin fikrini söylemesi daha doğru ve sağlıklı diye düşünüyorum. Bu yorumlar olursa bir şeyler gelişir ve değişir. Yoksa bir anlamı da olmuyor zaten. Ayrıca bu beğeni yorumlarında yanlış veya doğru diye bir şey olduğunu da düşünmüyorum, nasıl siz beğendiğinizi ifade ettiyseniz ben de beğenmediğimi ifade ettim bu gayet normal. Bırakalım buna "biz" yani bunları okuyanlar karar versin. Diğer taraftan Null' un kahveleriyle geçen sene tanıştım ve geçen seneki workası olsun denediğim diğer kahveleri olsun çok ama çok beğenmiştim. Belki de o yüzden beklentim çok yüksekti ve bu da böyle bir yorum yazmama vesile oldu.
İyi günler dilerim.

Merhaba, elimden geldiğince farklı kavurucuların farklı çekirdeklerini deniyorum ve denediklerim içinde genel olarak çoğunu da başarılı buluyorum. CoffeeNutz 'un aricha yirgacheffesi ve bomba naturali , kahve fabrikasının denediğim çoğu kahvesini , baristocratın workasını ,zümrüt karacanın keramosunu, box un alam korintjisi , coffe departmentin kahvelerini, montag'ı ,kronotropu ve en çok da NULL coffee'yi beğeniyorum diyebilirim. Geçen seneki workası çok hoşuma gitmişti mesela fakat bu sefer beğenemedim. V60 la hertürlü denemeyi yaptım. fakat olmadı.

Bu sene benim aldığım Worka kavrumunda da -geçen senenin aksine- anaerobik işlem kaynaklı tatlar diğer tat ayrıntılarını örtecek kadar baskındı. Dediğiniz gibi bu tat profili bana uymuyor.

Geçen seneki çekirdeği tercih ederim.

Anaerobic worka ve gera geisha yorumlamıstım. Beloya oro ve carbonic worka yorumlamasam olmazdı, fiyat performans olmasada güzel kahveler. Beloya, meyvemsiligi ve tatlılıgı baskın. Carbonic worka dengeli fermente tatlar var.

Son seçki maalesef hayal kırıklığı :( Kabaca değerlendirecek olursam kahveler kötü değil ama şaşalı isimlerine baktığınızda bir farklılık bekliyorsunuz ama şaşırtıcı bir sonuç sunmuyor. Hal böyle olunca çok daha uygun fiyatlı kahveler tercih etmek daha akıllıca. Umarım "fermantasyon akımından" en kısa sürede kurtuluruz.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-12-20 12.36.55.png
    Ekran Resmi 2021-12-20 12.36.55.png
    150.1 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
Geri