• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Puerto Allegre Castillo Carbonic Maceration
K-Max 7.9 klik 20gr
Hario Switch
180ml buzdağı su
120gr buz
60ml blooming - mandal kapalı 40sn. mandal açılış
1dk sonunda mandal kapalı
kalan suyu yarı yarıya 10sn aralıkla döküş
3.dk sonunda mandal açılışı
3.40 civarı bitiş

Aynı reçeteyi urago oro için de kullandım ve ikisinde de çok aromatik tatlar yakalayabildim ice olmasına rağmen. Özellikle puerto allegre mükemmel oldu, aynı sangria gibiydi. Bardağı aslan kraldaki simba gibi iki elimle havaya kaldırdım

İlk mesajım Null'a kısmetmiş. Hep dışarıdan forumu takip ederdim, geçenlerde artık üye olayım dedim. Yaklaşık 1.5 senedir kahve ile haşır neşir olmaya başladım. Son dönemde de artık anaerobik kahveleri deneyim dedim. Null indirimini görünce ve övülünce de bi kaç çeşit kahve almış bulundum. İlk açtığım paket ;

Uraga Anaerobic Oro
Çakma CMD 46 klik-16gr
240ml arıtma suyu
50ml blooming-120ml-240ml totalde 3 döküş
2.30 dk bitiş

Kesinlikle kahvede bambaşka bir seviyeye geçtiğimi farkettim. İlk indirimde anaerobik olmayan kahvelerini de (diğer çok övülen kavuruculardan da kahveler seçip) deneyeceğim.

Geleneksel Haziran indirimi başlıyor, Haziran boyunca da devam edecekmiş.

Oran %30...

Şu an satışta olan kahvelerinden 10 filtre, 2 espresso çekirdeğini denedim, deniyorum. Denemek isteyip kararsız kalanlar için birkaç tane kendi deneyimime göre seçim yapacağım.

Filtre:
  • Kenya Njogu AA
  • Kenya Kutere PB
  • Colombia Puerto Alegre Castillo CM
Espresso:
  • Demse Wote
Bu 12 çekirdekten mutsuz olduğum olmadı ancak fiyatına göre beklentimi karşılamayan, çok da keyifli olmayanlar var:
  • Costa Rica La Maquina Black Honey

Şu an satışta olan kahvelerinden 10 filtre, 2 espresso çekirdeğini denedim, deniyorum. Denemek isteyip kararsız kalanlar için birkaç tane kendi deneyimime göre seçim yapacağım.

Filtre:
  • Kenya Njogu AA
  • Kenya Kutere PB
Espresso:
  • Demse Wote
Bu 12 çekirdekten mutsuz olduğum olmadı ancak fiyatına göre beklentimi karşılamayan, çok da keyifli olmayanlar var:
Tadım notlarındaki şeyleri hayatımda hiç yemediğim için kafamda canlandıramıyorum kahveleri :D

Tadım notlarındaki şeyleri hayatımda hiç yemediğim için kafamda canlandıramıyorum kahveleri :D
Njogu: Kırmızı meyveler.
Kutere: Siyah çay, limon, tatlı.
La Maquina: Ara sıra gelen şeker tatları.
Puerto Alegre: Fermente, şarapsı, sarı meyveler.
Demse Wote Espresso: Çiçeksilik.

Bana baskın gelen, aklımda kalan tatlar bunlar.

Njogu: Kırmızı meyveler.
Kutere: Siyah çay, limon, tatlı.
La Maquina: Ara sıra gelen şeker tatları.
Puerto Alegre: Fermente, şarapsı, sarı meyveler.
Demse Wote Espresso: Çiçeksilik.

Bana baskın gelen, aklımda kalan tatlar bunlar.
Njongu ile alegre burda güzel tadım notası bırakmış hissiyatı aldım hadi bakalım

Gayet iyi bir indirim oranı, teşekkürler fakat anlamadığım bir konu var. Bazı kahvelerin çekirdek olarak satışı "tükenmiş" ama öğütülmüş olarak satışı var. Bu stoklar bir sonraki kavrum günü olan pazartesi yenileniyor mu? Ona göre bekleyeceğim ya da o kahve yerine başka bir sipariş geçeceğim.

Filtre:
  • Kenya Njogu AA
  • Kenya Kutere PB
Espresso:
  • Demse Wote
Kenyalardan kuture, kahunyo için deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Njongu ile alegre burda güzel tadım notası bırakmış hissiyatı aldım hadi bakalım
Njogu'yu az önce tekrar içtim. Gerçekten güzel bir kenya; asiditesi, gövdesi, tatlılığıyla... Null nar asiditesi demiş, isabetli olmuş.
Kenyalardan kuture, kahunyo için deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kutere için üstte bana baskın gelen notaları yazmıştım. Başka yoruma gerek bırakmayan bir kahve.

Kahunyo ise 4 Kenya'dan denemediğim tek çekirdek.

Arkadaşlar selamlar hangisini önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-01-14-37-21-016_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-01-14-37-21-016_com.android.chrome.jpg
    105.8 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2023-06-01-14-37-06-214_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-01-14-37-06-214_com.android.chrome.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 85
Tropik, kırmızı ve sarı meyve noktalarını seven biri olarak hangi 2 kahveyi önerirsiniz, tercihen natural ve aşırı yüksek fiyatlı olmayanlardan

Ethiopia Shantawane : Kesinlikle denemelisiniz , bogurtlen notasi cok bariz var , damo kahvesini animsatti

Sao Francisco : İnanılmaz bir fiyat/performans kahvesi , sarı kirazla baslayip bal badem tatliligiyla devam ediyor , notalarinin hakkini veriyor
500 gr kadar alicam tekrar sanırım 😁

Solis Cordero Black honey : Kompleks bir kahve , fiyatına gore vurucu bir tat arayani memnun etmez ama temiz icimli kompleks tat arayanlar denemeli Başlangicindan bitisine kadar keyifle icilebilecek kahve , cok butce ayirabilsem tekrar alirdim ama hakkimi denemediklerimden yana kullanacağım

Solis Cordero Finca Carrizal Red Catuai Red Honey adlı kahveyi denemiş olan varsa önerir mi acaba?

Geri