null.coffee
2 gün önce elim gitti almak için. almamıştım. bu kadar zam da biraz fazla olmuş. toplu alımda çıksa normal fiyatlara inecek resmen.@nuclearmoonrise hocam fark etti, null %25 zam yapmış..
![]()
Cascavel Verde - Brezilya - 2020/2021
Burunda menekşe, çilek, damakta çilekli limonata, gelincik reçeli, çiğ badem, çiçek balı ve Tunus hurması. Orta gövde , tatlı, yuvarlak, kremamsı bir damak. Sitio do Cruz dan bu yana listemize giren en floral/meyvemsi Brezilyalı. Bu kahveyi bir duygu ile tanımlamak gerekirse bu heyecan olurdu :)...null.coffee
geçtiğimiz gün şöyle bir şey okumuştum.. düzen:yüksek yazıp indirimle olması gerekene kahve sektöründe de döndü. Ben hoşlanmıyorum..2 gün önce elim gitti almak için. almamıştım. bu kadar zam da biraz fazla olmuş. toplu alımda çıksa normal fiyatlara inecek resmen.
Acaba iş yerine alsam mı diye düşünmüştüm maks 1-2 gün önce2 gün önce elim gitti almak için. almamıştım. bu kadar zam da biraz fazla olmuş. toplu alımda çıksa normal fiyatlara inecek resmen.
geçtiğimiz gün şöyle bir şey okumuştum.. düzen yüksek yazıp indirimle olması gerekene kahve sektöründe de döndü. Ben hoşlanmıyorum..
“Nitelikli Kahve”nin nitelikli olmasını sağlayan şey, her çekirdeğin ardındaki bilim ve harcanan o büyük emektir. Aslında kahve, insan demektir. Onu yetiştiren, onu işleyen, onu tadan ve onu servis eden insanlardan ibarettir…

bu çekirdek ile aynı olabilir..![]()
Asoguacharos Pink Bourbon FW - Colombia - 2021
Burunda kola, malt ve kırmızı meyve kokuları. Damakta kzılcık, turna yemişi, incirli elmalı tart belirgin. Maltsılığı, kuru meyve ve kurabiyemsi lezzetlerden dolayı Münih maltını çağrıştırıyor. Soğudukça kuru üzüm ve kızılcık şerbetine dönüyor. Orta/ orta üstü gövdeli bu kahve bitişte esmer...null.coffee
fiyatlar ürkütmesin diye yavaş yavaş ekliyolar sanırım, bi de worka oro eklenmiş.![]()
Worka Anaerobic Natural - Ethiopia- 2021
Tadım Notları: Deneysel anaerobik doğal işlenmiş bu kahvede, burunda beyaz çiçekler, tropik meyveler ve dağ çileğinin sizi karşıladığı bir parfüm gibi güçlü kokular var. Damakta alışılagelmiş doğal kahvelerden farklı olarak geniş palette bir asidite ve oldukça kompleks lezzetler barındırıyor...null.coffee
![]()
Worka Honey - Ethiopia - 2021
Tadım Notları: Burunda gül baskın, ardından çilek, hibiskus ve tatlı baharat kokuları eşlik ediyor. Damakta belirgin gül lokumu ve limonlu cheesecake lezzetlerini şeftali, kuru üzüm(sultaniye) ve toffee takip ediyor. Soğudukça tatlı mandalinaya dönüyor. Toffee'ye benzer karemelli sütlü...null.coffee
Bütün tuşlara basmışlar.![]()
Worka Anaerobic Natural - Ethiopia- 2021
Tadım Notları: Deneysel anaerobik doğal işlenmiş bu kahvede, burunda beyaz çiçekler, tropik meyveler ve dağ çileğinin sizi karşıladığı bir parfüm gibi güçlü kokular var. Damakta alışılagelmiş doğal kahvelerden farklı olarak geniş palette bir asidite ve oldukça kompleks lezzetler barındırıyor...null.coffee
![]()
Worka Honey - Ethiopia - 2021
Tadım Notları: Burunda gül baskın, ardından çilek, hibiskus ve tatlı baharat kokuları eşlik ediyor. Damakta belirgin gül lokumu ve limonlu cheesecake lezzetlerini şeftali, kuru üzüm(sultaniye) ve toffee takip ediyor. Soğudukça tatlı mandalinaya dönüyor. Toffee'ye benzer karemelli sütlü...null.coffee
Ekleme:
![]()
Worka Oro Anaerobic - Etiyopya - 2021
Tadım Notları: Burunda manolya baskın ve takip eden beyaz / pembe parfümsü çiçekler. Damakta köpüklü roze şarap gibi efervesan ve ahududu gibi orman meyvesi lezzetleri hakim. Gelincik reçeli gibi bir tatlılığı ve minaralli bir damağı var. Oldukça süprizli bir kahve, beyaz çiçeklerle pembe...null.coffee
Worka Carbonic de vardı sanırım.Worka yöresinde başka çekirdek kalmış mı?