• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

@nuclearmoonrise hocam fark etti, null %25 zam yapmış..

@nuclearmoonrise hocam fark etti, null %25 zam yapmış..

2 gün önce elim gitti almak için. almamıştım. bu kadar zam da biraz fazla olmuş. toplu alımda çıksa normal fiyatlara inecek resmen.

Son düzenleme:
geçtiğimiz gün şöyle bir şey okumuştum.. düzen yüksek yazıp indirimle olması gerekene kahve sektöründe de döndü. Ben hoşlanmıyorum..

Hey maybe the real deneyim wasn't ucuza kahve içmek but the friends we made along the way to Brezilya'nın don vuran kahve tarlaları.

Şuraya konuyu bence en güzel özetleyen alıntıyı bırakayım:

“Nitelikli Kahve”nin nitelikli olmasını sağlayan şey, her çekirdeğin ardındaki bilim ve harcanan o büyük emektir. Aslında kahve, insan demektir. Onu yetiştiren, onu işleyen, onu tadan ve onu servis eden insanlardan ibarettir…

SIKE!

1631619638907.png

bu çekirdek ile aynı olabilir..
SCA Quality Score: 87

Ekleme:

Son düzenleme:

fiyatlar ürkütmesin diye yavaş yavaş ekliyolar sanırım, bi de worka oro eklenmiş.

worka oro

Ekleme:

Bütün tuşlara basmışlar.

Coffeevine aboneliği ile ortalama 150 tl ye geliyor sanırım paket fiyatı. Kargo ücretini de kaldırmışlar .Bu fiyatları görünce coffeevine aboneliği alıp, yurtiçinde de toplu alımlarda uygun bulduğum çekirdekleri denerim ve daha iyi olurmuş gibi geldi.

Geri