• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün açacaklardı. Ama yarına kaldı galiba. Belki bugün açılır, bugünün bitmesine 38 dakika var daha. O zamana kadar @mvscoffee nin videosunu izlicem. İzlediğim tek vlogger :d Tavsiye.

@mvscoffee hocam selam. videonuzu izledim, dükkanları kapalıyken personeline maaş veren firmayı dm'den veya buradan paylaşırsanız (roastery ise) bir sonraki alımımda az da olsa destek olmak istiyorum.(y)(y)(y)

Bugün açacaklardı. Ama yarına kaldı galiba. Belki bugün açılır, bugünün bitmesine 38 dakika var daha. O zamana kadar @mvscoffee nin videosunu izlicem. İzlediğim tek vlogger :d Tavsiye.

Sen çakalsın kestiğim bir bölümde önceki videonun meme çıkması üzerine yeni video çekeyim bari demiştim ama süre çok uzun olduğu için kesmek zorunda kaldım 😂
Arkadaşlar anketi yarın açıcam çünkü bugün star wars maratonuna devam etmek istedim birde yeni video çekip paylaştım falan unuttum arada kaynadı anket hazır sadece bir probador hakkında bir mevzu çıkmış sanırım onun ne olduğunu öğrenip anketi düzenleme ihtimalimiz var kusura bakmayın 😑

Birsey soracağım, deising suresini paketi hiç açmadan beklemek mi doğru yoksa 1 gün arayla paketi açıp kapatarak mi beklemek doğru olur?

Birsey soracağım, deising suresini paketi hiç açmadan beklemek mi doğru yoksa 1 gün arayla paketi açıp kapatarak mi beklemek doğru olur?

Selamlar @dncrmdn

Paketlerin üzerindeki tek yönlü valf,çekirdeğin saldığı gazı dışarı atmak ve çekirdeğin oksijen ile temasını kesmek için var.Bu nedenle tüketmeye başlamadan önce yani degas süresinin dolmasını beklerken paketi açmanıza ihtiyaç yok.

Edit:eğer paketin üzerinde valf yok ise ki celsius un 150 şer gramlık paketleride dahil var diye biliyorum,o zaman söylediğiniz gibi gün aşırı çok kısa süreler ile açıp gaz salınımını yapabilirsiniz.

Toplu alımın son haftasına girerken bir şeyler sormak istedim @CelsiusCoffeeRoastery
Celsius markası nereden geliyor? İstanbul'da hangi yakada dükkan açmayı düşünüyorsunuz? Etiketlerinizi kim tasarlıyor ve etiket tasarımlarınızda nelerden ilham alıyorsunuz?
Bunlar sorulduysa affola, ben görmedim.

Toplu alımın son haftasına girerken bir şeyler sormak istedim @CelsiusCoffeeRoastery
Celsius markası nereden geliyor? İstanbul'da hangi yakada dükkan açmayı düşünüyorsunuz? Etiketlerinizi kim tasarlıyor ve etiket tasarımlarınızda nelerden ilham alıyorsunuz?
Bunlar sorulduysa affola, ben görmedim.
Merhaba 👋 Demlemede suyun sıcaklığının aslında ne kadar önemli olduğu noktasından Celsius adı ortaya çıktı diyebilirim. Soyadını kullanmışken ilk blendimizim adını da “Anders” yaptık. Dört yıldır devam ediyoruz ona da :) Bknz: Anders Celsius . İstanbul’dan önce aslında daha büyük bir sürprizimiz var onunla uğraşıyoruza aslında bu ara bir de :) Tüm tasarımlarımız ajansımız tarafından yapılmakta. Ajans da bizim gerçi :) Tasarım brifleri ise kuruculardan gelmekte. Bir ingilizce öğretmeni, bir yazılım mühendisi ve bir genetik/biyoteknolojist müh tarafından :) İlham ise tabii ki doğa doğa doğa ♥️ Anlatasımız varmış bu arada iyi geldi :)

Az önce @CelsiusCoffeeRoastery tarafından telefonla arandım. Etiyopya Hambella siparişim yerine sehven farklı bir Etiyopya göndermişler. Hambella'yı da önümüzdeki günlerde tekrar kargolayacaklarını bana gelen Etiyopya için de herhangi bir iade vs. bir işlem yapmam gerekmediğini belirttiler.
Sanırım kimse Nisan ayını unutamayacak, gerçekten mükemmel yöneltiler bu süreci. Başarılarının devamını diliyorum.

Az önce @CelsiusCoffeeRoastery tarafından telefonla arandım. Etiyopya Hambella siparişim yerine sehven farklı bir Etiyopya göndermişler. Hambella'yı da önümüzdeki günlerde tekrar kargolayacaklarını bana gelen Etiyopya için de herhangi bir iade vs. bir işlem yapmam gerekmediğini belirttiler.
Sanırım kimse Nisan ayını unutamayacak, gerçekten mükemmel yöneltiler bu süreci. Başarılarının devamını diliyorum.
Evet bende arandım aynı şekilde, müşteri memnuniyetine verdikleri önemden dolayı kendilerini kutlarım @CelsiusCoffeeRoastery

Bu müşteri memnuniyetini a roasting lab'de yaşadım. Bu ve benzeri memnuniyetleri çok fazla gördüm. Burada da görmek çok hoşuma gitti. Zaten şu süreçte kendilerini ispatlamışlardır. Benim kahve yer imlerime girdiler bile. Ah bir de kurabiye gönderseler yanında ben kahve istemiyorum :))

Merhaba 👋 Demlemede suyun sıcaklığının aslında ne kadar önemli olduğu noktasından Celsius adı ortaya çıktı diyebilirim. Soyadını kullanmışken ilk blendimizim adını da “Anders” yaptık. Dört yıldır devam ediyoruz ona da :) Bknz: Anders Celsius . İstanbul’dan önce aslında daha büyük bir sürprizimiz var onunla uğraşıyoruza aslında bu ara bir de :) Tüm tasarımlarımız ajansımız tarafından yapılmakta. Ajans da bizim gerçi :) Tasarım brifleri ise kuruculardan gelmekte. Bir ingilizce öğretmeni, bir yazılım mühendisi ve bir genetik/biyoteknolojist müh tarafından :) İlham ise tabii ki doğa doğa doğa ♥️ Anlatasımız varmış bu arada iyi geldi :)
Doyurucu cevabınız için teşekkür ederim 😍

Herkese merhaba. Yeni çekirdeklerimiz an itibariyle satıştadır. Yeni çekirdeklerin kavurma planı ise ;

Kavurma tarihi 28/04, kargo tarihi 30/04
Kavurma tarihi 29/04, kargo tarihi 01/05
Kavurma tarihi 30/04, kargo tarihi 03/05

Siparişlerde yeni çekirdek bulunmadığı takdirde gönderimler ertesi gün, yeni çekirdeklerin bulunduğu siparişlerde diğer çekirdeklerde olduğu zaman yukarıda ki plana göre kargolaması yapılcaktır.

Çekirdeklerden ufakça bahsedecek olursak;

Burundi Yagikawa
Kokuda bildiğiniz fındık, damakta nektarin, erik benzeri tatlar. Soğudukça ortaya çıkan narenciye ile;

Brezilya Barbosa Natural
Uzun zamandır kavurduğumuz en tatlı kahve olan, tadım notlarına çok "Tatlı | Çok Tatlı | Bildiğin Tatlı " yazmayı çok istediğimiz, buram buram her yudumda sütlü çikolata, soğudukça bal badem kuruyemişlerin ortaya çıktığı ve asiditesi yok denecek kadar az olan;

Brezilya Fazenda Rainha Natural
Bize kalsa sadece "Yer fıstığı ezmesi" yazıp geçecektik ama sanki damakta bıraktığı yüksek kakaolu bir bitter çikolata ve geriden gelen karameli es geçemediğimiz;

Şimdiden afiyet olsun!

Geri