• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba. Yeni çekirdeklerimiz an itibariyle satıştadır. Yeni çekirdeklerin kavurma planı ise ;

Kavurma tarihi 28/04, kargo tarihi 30/04
Kavurma tarihi 29/04, kargo tarihi 01/05
Kavurma tarihi 30/04, kargo tarihi 03/05

Siparişlerde yeni çekirdek bulunmadığı takdirde gönderimler ertesi gün, yeni çekirdeklerin bulunduğu siparişlerde diğer çekirdeklerde olduğu zaman yukarıda ki plana göre kargolaması yapılcaktır.

Çekirdeklerden ufakça bahsedecek olursak;

Burundi Yagikawa
Kokuda bildiğiniz fındık, damakta nektarin, erik benzeri tatlar. Soğudukça ortaya çıkan narenciye ile;

Brezilya Barbosa Natural
Uzun zamandır kavurduğumuz en tatlı kahve olan, tadım notlarına çok "Tatlı | Çok Tatlı | Bildiğin Tatlı " yazmayı çok istediğimiz, buram buram her yudumda sütlü çikolata, soğudukça bal badem kuruyemişlerin ortaya çıktığı ve asiditesi yok denecek kadar az olan;

Brezilya Fazenda Rainha Natural
Bize kalsa sadece "Yer fıstığı ezmesi" yazıp geçecektik ama sanki damakta bıraktığı yüksek kakaolu bir bitter çikolata ve geriden gelen karameli es geçemediğimiz;

Şimdiden afiyet olsun!

Ufak bir bilgilendirme yapmak isteriz.
"Çekirdekler sınırlı sayıda olup ( sadece ikişer çuval ) hızlı bir şekilde tükenme ihtimali vardır."

Bu müşteri memnuniyetini a roasting lab'de yaşadım. Bu ve benzeri memnuniyetleri çok fazla gördüm. Burada da görmek çok hoşuma gitti. Zaten şu süreçte kendilerini ispatlamışlardır. Benim kahve yer imlerime girdiler bile. Ah bir de kurabiye gönderseler yanında ben kahve istemiyorum :))
Bende Arostinglab de benzer birşey yaşamıştım 4 paket kahve almıştım çekirdekleri yarısını öğütülmüş diğer yarısını çekirdek istemiştim. Hepsini öğütülmüş göndermişlerdi mail atıp böyle böyle oldu dedim yeni 4 paket kahve göndermişlerdi

Bana da farklı kahve geldi. Sağ olsunlar arayıp durumu izah ettiler ve kahveyi hediye ettiler. İncelikleri için teşekkür ederim. Hafta içi kargolanmasını bekliyorum.
Sevgili @CelsiusCoffeeRoastery göndereceğiniz Hambella’ların üzerine öz hakiki Hambella falan diye etiket koyarsanız iyi olur evdeki ile karışmaz ☺️ Şaka bi tarafa nazik irtibatınız için teşekkürler.
Bana kokusundan çok net ayırt edersiniz demişlerdi. Heheh :D

Geri