• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakaret içeren ifadeler kullanmadan forumda özgürce konuşabilmenizi istiyoruz. Konu içerisinde maalesef bu dileğimizle ters bir kaç mesaj vardı. Bu mesajları görünürlükten kaldırdık.
Herkese keyifli forumlar dilerim :)

Selamlar @NoDRaC

Koyduğunuz tavır ve seviyeyi korumak adına çabanızdan dolayı şahsım adına çok teşekkürler.

Site çökmedi, kan, ter gözyaşı yok ben bu ay alımdan keyif alamadım. Tam bir ara kabuk meselesi çıkar gibi oldu o da çabuk bitti. :rolleyes: En iyisi bunu saymayıp mayıs ayınada Celsius ile devam edelim.

Şahsım adına ben oyunu bu fikirden yana kullanıyorum ✌️ 🤘

Celsius'a 1 yıl veda, forum toplu alımı için tabi. Mayısın adayları güçlü. Probador Colectiva, Kahve Fabrikası ve belki Null. Probador veya Null çıkarsa heyecanlı bir mayıs ayı kesin :d
Yeni getirdiği kahvelerden dolayı sanki Null bir tık öne çıkıyor gibi 😎

Celsius'a 1 yıl veda, forum toplu alımı için tabi. Mayısın adayları güçlü. Probador Colectiva, Kahve Fabrikası ve belki Null. Probador veya Null çıkarsa heyecanlı bir mayıs ayı kesin :d
Kahve Fabrikasının çekilme süresi geçti mi ki. Null çıkar gibi duruyor bence

Probador çıkarsa bu ay çıkmayan dramayla beraber tek ayda kaparız🤣

Sırf Pozo Azul için bile Kahve Fabrikası denir gerçi Null'un da çok ilgi çekici çekirdekleri var bilemedim

76647d7ce57a562236f648e316da46a6.jpg

#probadorun hiç şansı yok, büyük hüsranlar yaşamanın anlamı da yok.. 🙇‍♂️
#null girdiği gibi lider çıkacaktır, kendi konusunda da söylemiştim, mayısa girerse hayırlı olsun diye.. gönlüm nulldan yana.. ❤️
#kahvefabrikası yeni kahveleriyle ankete girerse tabii çekişme büyük olacaktır.. :) şu zamana kadar duyuru gelmediğine göre yetiştiremeyeceklerini tahmin ediyorum..

Herkese selam 👋 Ufak bir not bıralıp kaçalım.

- Congo - Rugori’de son çuvaldayız.
- Businde, El Paraiso, Kochere ve Hambella’da problem yok.
- El Diablo’ya veda ediyoruz. Pazartesi’ye kalmaz stoğu kapanacak son 20-30kg kadar kaldı.
- Peru - La Huaca’da son çuvalı bugün açtık.

Herkese sevgiler.

Geri