Hakaret içeren ifadeler kullanmadan forumda özgürce konuşabilmenizi istiyoruz. Konu içerisinde maalesef bu dileğimizle ters bir kaç mesaj vardı. Bu mesajları görünürlükten kaldırdık.
Herkese keyifli forumlar dilerim![]()
Site çökmedi, kan, ter gözyaşı yok ben bu ay alımdan keyif alamadım. Tam bir ara kabuk meselesi çıkar gibi oldu o da çabuk bitti.En iyisi bunu saymayıp mayıs ayınada Celsius ile devam edelim.
Yeni getirdiği kahvelerden dolayı sanki Null bir tık öne çıkıyor gibiCelsius'a 1 yıl veda, forum toplu alımı için tabi. Mayısın adayları güçlü. Probador Colectiva, Kahve Fabrikası ve belki Null. Probador veya Null çıkarsa heyecanlı bir mayıs ayı kesin :d
Probador için bir hype var mıydı ya? Ben de Null çıkacak diye düşünüyorum şimdiden.Celsius'a 1 yıl veda, forum toplu alımı için tabi. Mayısın adayları güçlü. Probador Colectiva, Kahve Fabrikası ve belki Null. Probador veya Null çıkarsa heyecanlı bir mayıs ayı kesin :d
Kahve Fabrikasının çekilme süresi geçti mi ki. Null çıkar gibi duruyor benceCelsius'a 1 yıl veda, forum toplu alımı için tabi. Mayısın adayları güçlü. Probador Colectiva, Kahve Fabrikası ve belki Null. Probador veya Null çıkarsa heyecanlı bir mayıs ayı kesin :d
Kahve Fabrikası yeni kahvelerinin Mayıs'ta geleceğini ve bu sebeple Mayıs anketine çıkmak istediklerini söylemişlerdi.Kahve Fabrikasının çekilme süresi geçti mi ki. Null çıkar gibi duruyor bence
Probador çıkarsa toplu çekirdek alımı da yapalım. Yorumları okurken çitleriz.Probador için bir hype var mıydı ya? Ben de Null çıkacak diye düşünüyorum şimdiden.
Kahve Fabrikası çıksa da, Pozo Azul deneyip yorumlasak topluca diye içimden geçmiyor değilKahve Fabrikası güzel kahvelerinin Mayıs'ta geleceğini ve bu sebeple Mayıs anketine çıkmak istediklerini söylemişlerdi.
Probador mu deccal mi diye 2 seçenek olsa deccal'e veririm oyumu![]()