• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. Modern çağa beyni evrilememiş, linç kültürünü benimsemiş kenar mahalle eniklerini yönetim buralarda barındırmaz diye düşünüyorum.
Bu üslup forumda istenen bir üslup değil. Çok tartışma dönüyor ve Kahveleri beğenmeyen bir sürü kişi oldu burada, herkes elinden geldiğince tarif verip yardımcı oluyor.

Beni linç edecekler gibi bir yaklaşımım olmadı nerden çıkardınız? Aksine @TheEagle demiş;

-İlk önce sizi, bizim her kahveyi beğenen, efso demleyen arkadaşlar bir linç etsin, sonra gidebilirsiniz hocam 🤪

Ben de buna cevaben yazdım. Dikkatli okursanız daha anlaşılır olur diye düşünüyorum, soru/yardım mesajımda ne agresyon var ne birini, ürününü karalama ne linç vs. Ha yok biz lafı cımbızla çekip kafamıza göre yorumluyoruz, sonra birleşip üyeye hücum ediyoruz diyorsanız pek tabii dediklerimi üzerinize alınabilirsiniz. Ne de olsa lafım bu gibi linç kültürünü benimsemiş evriklere.
Kime hitaben ya da neye cevaben yazdığınız önemli değil , kenar mahalle eniği ne demek, böyle seviyesizlik mi olur kahve forumu burası maçkolik değil.

Kime hitaben ya da neye cevaben yazdığınız önemli değil , kenar mahalle eniği ne demek, böyle seviyesizlik mi olur kahve forumu burası maçkolik değil.

Selamlar @Skull Fist ,

@opare nin söylemiş olduklarına sonuna kadar katılıyorum ve özür dilemek yerine hala aynı rahatsız edici üslübunu sürdürdüğün için ayrıca bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum.

Beni linç edecekler gibi bir yaklaşımım olmadı nerden çıkardınız? Aksine @TheEagle demiş;

-İlk önce sizi, bizim her kahveyi beğenen, efso demleyen arkadaşlar bir linç etsin, sonra gidebilirsiniz hocam 🤪

Ben de buna cevaben yazdım. Dikkatli okursanız daha anlaşılır olur diye düşünüyorum, soru/yardım mesajımda ne agresyon var ne birini, ürününü karalama ne linç vs. Ha yok biz lafı cımbızla çekip kafamıza göre yorumluyoruz, sonra birleşip üyeye hücum ediyoruz diyorsanız pek tabii dediklerimi üzerinize alınabilirsiniz. Ne de olsa lafım bu gibi linç kültürünü benimsemiş evriklere.
Kimsenin lafı cımbızla çekmesine gerek yok çünkü siz zaten alenen hakaret ediyorsunuz. Bir de yetmezmiş gibi özür dileyeceğiniz yerde bunu savunmaya kalkıyorsunuz. Ortada hiçbir şey yokken linç edilmiş gibi, mağduru oynuyorsunuz.

Bir yorum yapmak istedim nedense... 🤔
Ben de ADADO'yu hiç ama hiç beğenmedim,
tabiki bir önceki %25'lik indirimde aldığım ADADO'ya göre.
Öyle ki o kavrumda daha paketi açar açmaz,
kuru kokusu bile bizi heyecanlandırmıştı.
Sonrasında demlerken çıkan kavun kokusu,
içerken ise tam kavun tadı ve kokusu yanımdakilerin bile ''ne güzel kavun gibi koktu'' demesine sebep olmuştu.
Ama bu kavrumda benim için ADADO bir hüsrandır.
Yorum da yaptım ADADO için açılan başlıkta.
Hatta, @CelsiusCoffeeRoastery,
Anıl beyin o başlıktaki ilgili yorumundan kelimeler alarak, esprili bir yorum da yapmıştım, sanki şiir denemeleri gibi.😃
Sonrasında bu yorumumun yanlış anlaşılıp tartışmalara neden olacağını düşünerek sildim.
Asıl olanın Grubumuzun varlığı olduğu,
ve bizlerin de o varlığın hem oluşturucusu,
hem de devamlılığı için çaba harcaması gerektiğinin bilinci ile,
elden gelen hoşgörü ve özveriyi göstermeliyiz diye düşünüyorum... 🙏

Son düzenleme:
Selamlar @Aydogan Abi,

Abi dedim affına ve samimiyetine sığınarak çünkü eleştiri böyle doğru üslup ile yapıldığında hoş oluyor.

Bu ayki toplu alımda bizlere güzel çekirdeklerini ulaştıran @CelsiusCoffeeRoastery tüm ürünlerinin sonuna kadar arkasında duruyor ve bizlerin çekirdeklerden maximum verim ve lezzeti alabilmesi için elinden geleni yapıyor.

Ağzına yüreğine sağlık abi...

Selamlar @Aydogan Abi,

Abi dedim affına ve samimiyetine sığınarak çünkü eleştiri böyle doğru üslup ile yapıldığında hoş oluyor.

Bu ayki toplu alımda bizlere güzel çekirdeklerini ulaştıran @CelsiusCoffeeRoastery tüm ürünlerinin sonuna kadar arkasında duruyor ve bizlerin çekirdeklerden maximum verim ve lezzeti alabilmesi için elinden geleni yapıyor.

Ağzına yüreğine sağlık abi...
Eyvallah kardeşim,
İyilik mutlaka kazanır,
ama geç,
ama erken...

Size de selamlar Vural Ufuk isimli.

Konuyu saptırıp offtopic konuşmaya devam edenlerin bayrak taşıyanı olacaksınız bir de benden özür bekleyeceksiniz. Hayır. 4-5 tane daltabanın birleşip bir kişinin üstüne gitmelerine hitaben söylediklerim halen geçerlidir, fazlası da vardır ama yazılmamıştır. Evet, kime hitaben söylediklerim önemlidir, önemsiz görüp yavan bir tavır sergilemek maçkolik neyse onu bilenlerin yapacağı iştir zaten.
@Skull Fist

Benim herhangi bir şey olmak gibi bir çabam yok.Kime hitaben yazmış olursan ol hiç kimseye hakaret edemezsin.Böyle bir şeye hiç kimsenin hakkı yok.Arkadaşlarımızında söylediği gibi kimsenin seni linç ettiğinide düşünmüyorum ve bir arkadaşımızda sorunu nasıl çözebeleceğin hususunda bildiklerini/görüşlerini paylaştı.Bir kez daha söylüyorum ve ısrar ile söylemeye devam edeceğim kimseye "mahalle eniği" "erik" yada "daltaban" demeye hakkın yok,hiç kimsenin böyle hakaretler etmeye hakkı yok sadece senin hakkın yok değil.

1000. mesajda vurgulanan stereotiplerin 1016. mesaja kadar kendilerini belli etmeleri de ne bileyim ahah.
İlk mesajınız gayet seviyeli ve güzel bir eleştiri. Gördüğümde yaşadığı olumsuz tecrübeye rağmen ne kadar düzeyli yazmış ve çözüm arıyor dedim.

Diğer arkadaşımız da bir espri yapmak istemiş ama farklı algılamışsınız. Bu da normal. Hassas bir konu olabilir sizin için fakat ettiğiniz hakaret kabul edilebilir değil maalesef.

Bu ortamda kimsenin kimseye hakaret etmesini istemiyoruz. Ufak sürtüşmeler, imalar, vs olabilir ama hakaret olmaması lazım. Altı üstü bir kahve forumu...

Sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz mesajları raporla tuşunu kullanarak raporlayabiliyorsunuz.

İlk mesajınız gayet seviyeli ve güzel bir eleştiri. Gördüğümde yaşadığı olumsuz tecrübeye rağmen ne kadar düzeyli yazmış ve çözüm arıyor dedim.

Diğer arkadaşımız da bir espri yapmak istemiş ama farklı algılamışsınız. Bu da normal. Hassas bir konu olabilir sizin için fakat ettiğiniz hakaret kabul edilebilir değil maalesef.

Bu ortamda kimsenin kimseye hakaret etmesini istemiyoruz. Ufak sürtüşmeler, imalar, vs olabilir ama hakaret olmaması lazım. Altı üstü bir kahve forumu...

Sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz mesajları raporla tuşunu kullanarak raporlayabiliyorsunuz.

Selamlar @teyyaredenkahve Levent Abi,

Şahsım adına raporla tuşunun işlevini bilmiyordum lakin bilseydimde şahsım adına sessiz kalamazdım,tepkimi gösterirdim :=))

Selamlar @teyyaredenkahve Levent Abi,

Şahsım adına raporla tuşunun işlevini bilmiyordum lakin bilseydimde şahsım adına sessiz kalamazdım,tepkimi gösterirdim :=))
Selamlar 🤗 raporla tuşu güzel bir işlev 😉

Herkes istediği gibi özgürce cevabını yazsın, tartışsın, sessiz kalmasın, tepkisini koysun tabii ki ama dediğin gibi hakaret olmamalı. Yoksa tadı kaçıyor.

Selamlar 🤗 raporla tuşu güzel bir işlev 😉

Herkes istediği gibi özgürce cevabını yazsın, tartışsın, sessiz kalmasın, tepkisini koysun tabii ki ama dediğin gibi hakaret olmamalı. Yoksa tadı kaçıyor.

@teyyaredenkahve Levent Abi Tekrar Selamlar

Raporla tuşu konusundaki yönlendirme için teşekkür ederim.

Kesinlikle hem fikirim tadı kaçıyor.

Bence bu ayki toplu alım akıllardan hiç çıkmayacak,güzel organizasyon ve güzel çekirdekler herkesin aklında kalacak ve böyle tartışmalar unutulup gidecek.O yüzden kalp kırmanın ve hakaret etmenin hiç bir manası yok.

Herkese İyi bayramlar,iyi tatiller,iyi forumlar ve güzel/keyifli fincalar :)

Hakaret içeren ifadeler kullanmadan forumda özgürce konuşabilmenizi istiyoruz. Konu içerisinde maalesef bu dileğimizle ters bir kaç mesaj vardı. Bu mesajları görünürlükten kaldırdık.
Herkese keyifli forumlar dilerim :)

Geri