• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimdeki çekirdekler bitmediği için sipariş vermemiştim :(
Monte Carmelo V60 için tavsiye eder misiniz? Önerilerde yok sormak istedim.

@Ahmet0092 Selamlar,

Konu çekirdeğin filitre kavrum seçeneğide var.

Ben mokapot ile demleme yaptığım için ve yanlış hatırlamıyorsam kafelerinde espressoyu konu çekirdeklerinden demledikleri için tercih etmiştim.Fakat filitre kavrumunada bir şans verilebilir bence.

@Ahmet0092 Selamlar,

Konu çekirdeğin filitre kavrum seçeneğide var.

Ben mokapot ile demleme yaptığım için ve yanlış hatırlamıyorsam kafelerinde espressoyu konu çekirdeklerinden demledikleri için tercih etmiştim.Fakat filitre kavrumunada bir şans verilebilir bence.
Teşekkürler yanıt için :)
Mokapot için bile alabilirim aslında. Sizin de filtre kavrum değil mi?
Mokapot da çok seviyorum zira, sadece v60 performansını merak etmiştim.

Teşekkürler yanıt için :)
Mokapot için bile alabilirim aslında. Sizin de filtre kavrum değil mi?
Mokapot da çok seviyorum zira, sadece v60 performansını merak etmiştim.

Selamlar @Ahmet0092

Rica ederim,konu çekirdeğinde yer aldığı midium roast kavrum çekirdeklerin hepsini espresso kavrum tercih ettim.

Kolombia,el diablo ve konu çekirdeği espresso tercih ettim.

Gövde konusunda biraz takıntılı olduğum için genelde espresso/full city kavrum tercih ediyorum lakin kavurucunun gövdeli bir kahve olduğunu iletmesi üzerine peru çekirdeğini light roast tercih ettim.Benim içinde bir ilk olacak 😀

Nisan toplu alımına #7633 nolu sipariş ile katıldım. Etiyopyalar, Paraiso ve Burundiden 150şer gram aldım. Birçok kahveyi deneme imkanı bulacağım. Bu vesileyle her ay düzenli bir şekilde bu etkinliği düzenleyen sayın kulüp personeline teşekkür ediyorum. Sayenizde alım gücümüzün azaldığı bu günlerde uygun fiyata çeşitli kahveleri toplu bir şekilde tadabildiğimiz güzel organizasyonlar oluyor. Saygılar.

nihayet bugün sipariş verdim. Bakalım sonucu nasıl olacak. Daha önce Celcius tan bir defa sipariş vermiştim ve memnun kalmıştım. işini iyi yapan bir firma. Bu ay ciddi talep oldu sanırım , umarım taraflar için memnun edici olmuştur.

Selamlar 👋 Öncelikle herkesin bayramı kutlarız ♥️
Hambella arkadaşımız ile ufak bir problem yaşadık Antrepo/kargo kaynaklı. Siparişlerinde Hambella bulunan arkadaşlarımzdan yaşanan gecikme için özür dileriz. Kargolar yarın çıkmaya başlayacaktır.
Herkese bol kahveli günler dileriz☕

Geri