AbdullahK
Barista
- İsim
- Abdullah
Daha fazla
- İsim
- Abdullah
- Espresso Makinesi
- Flair Pro 2 - Ninja luxe café premier
- Değirmen
- Molent g50
- Ekipmanlar
- Flair Pro 2 - Plastik v60 - French Press - Ninja luxe café premier
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Kocaeli
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gebze
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Çayırova
İşte o yüzden hemen karar vermedim önümüzdeki günlerde de deneyeceğim.Selamlar @Servantofgod
Hata değilde degas henüz bitmemiş olabilir.Yerinde olsam bir kaç gün daha aromaların oturmasını beklerim ve sonrasında deneme yaparım.
Onu da yapacağım. Kesin karar vermeden önce değişkenleri değiştirmek lazım.Birazı da sudan![]()
Adado ve Monte carmelo da filtre kavrum idi ve onlardan memnunum. Ama dediğim gibi bir kaç gün daha bekleyip farklı denemeler yapacağım. Birazdan bakıyorum dediğiniz başlıklara. Teşekkürler.Selamlar @nuclearmoonrise
Yanılıyorsam beni düzeltebilirsin ve ben bundan gocunmam.Hemde arkadaşımıza destek olursun ve bende kendi adıma doğrusunu öğrenip eğer pour-over demlemeye karar verirsem aynı hususlara dikkat ederim.
Ben bir otorite değilim arkadaşlar lakin ilgili kavurucunun kendi ifadesi ile light roast çekirdeklerinin aromalarının oturmasının biraz zaman alabildiğini biliyorum ve diğer çekirdeklerinde aynı sorunu yaşamadığını söylediği için aklıma bu geldi.
Bir yanlışım var ise düzeltirseniz hem ben doğrusunu öğrenmiş hemde benzer bir sorunu yaşayan arkadaşlarımızda faydalanmış olur.
@Servantofgod Tekrar Selamlar
Kavurucunun light roast kavrum çekirdekleri için ayrı ayrı başlıklar açıldı,orada daha ayrıntılı konuşulmuş olabilir.dilersen forumda bir aratabilirsin.