• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar @Servantofgod

Hata değilde degas henüz bitmemiş olabilir.Yerinde olsam bir kaç gün daha aromaların oturmasını beklerim ve sonrasında deneme yaparım.
İşte o yüzden hemen karar vermedim önümüzdeki günlerde de deneyeceğim.

Onu da yapacağım. Kesin karar vermeden önce değişkenleri değiştirmek lazım.
Selamlar @nuclearmoonrise

Yanılıyorsam beni düzeltebilirsin ve ben bundan gocunmam.Hemde arkadaşımıza destek olursun ve bende kendi adıma doğrusunu öğrenip eğer pour-over demlemeye karar verirsem aynı hususlara dikkat ederim.

Ben bir otorite değilim arkadaşlar lakin ilgili kavurucunun kendi ifadesi ile light roast çekirdeklerinin aromalarının oturmasının biraz zaman alabildiğini biliyorum ve diğer çekirdeklerinde aynı sorunu yaşamadığını söylediği için aklıma bu geldi.

Bir yanlışım var ise düzeltirseniz hem ben doğrusunu öğrenmiş hemde benzer bir sorunu yaşayan arkadaşlarımızda faydalanmış olur.

@Servantofgod Tekrar Selamlar

Kavurucunun light roast kavrum çekirdekleri için ayrı ayrı başlıklar açıldı,orada daha ayrıntılı konuşulmuş olabilir.dilersen forumda bir aratabilirsin.
Adado ve Monte carmelo da filtre kavrum idi ve onlardan memnunum. Ama dediğim gibi bir kaç gün daha bekleyip farklı denemeler yapacağım. Birazdan bakıyorum dediğiniz başlıklara. Teşekkürler.

Arkadaşlar,
Kargo hususunda bir ricada bulunmuştum ve hem beni kırmayıp yardımcı oldukları için hemde kargoya bugün değil yarı verileceğine dair ufacık bir bilgiyi dahi bizleri ne kadar önemsediklerini gösterebilmek için birebir iletişim kurarak ve bu bilgilendirmeyide telefonda yaparak gerçekten esnaflığın nasıl olduğunu bir kez daha gösterdiği için @CelsiusCoffeeRoastery tekrar tekrar teşekkür ederim.

Keşke Ankara da yaşasaydım ve sizlerle bire bir tanışarak güzel sohbetler etseydim dedi şu sürecin tümünde.

Aynı şekilde ben de ricada bulunmuştum , beni de telefonla arayarak en son kavramlarını Çarşamba yapacaklarını ve ona göre kargoya vereceklerini ilettiler.
Seviye çok yükseldi , Allah sonumuzu hayretsin.🙏

Aynı şekilde ben de ricada bulunmuştum , beni de telefonla arayarak en son kavramlarını Çarşamba yapacaklarını ve ona göre kargoya vereceklerini ilettiler.
Seviye çok yükseldi , Allah sonumuzu hayretsin.🙏

Bir sonraki ayın toplu alımından çıkacak firmanın işi zor çok zor,çıta kaf dağını aştı 🔥

Colombia El Paraiso Anaerobic ve Etiyopya Hambella Natural sepete ekledim, son olarak 1 kahve daha ekleyeceğim ama karar veremedim. Kahvelerin kendi konularında çok fazla bir yorum yok, demlemeleriniz başlamadı heralde :)

Adado'dan genel olumsuz bir yorum var. Yeni giren kahvelerde hiç yorum yok. Böyle toplu alımlarda kahvelere anket mi açsak çoğunluk hangi kahveyi beğeniyor yönlendirici olur aslında.
Businde Natural deneyin derim :)

Bir arkadaşa daha veda ettik. Kolombiya Antioquia artık aramızda değil :( Diğer çekirdeklerimizde bir sorun gözükmemekte şu an.

Öncelikle toplu alım organizasyonuna müthiş organize bir şekilde devam eden @CelsiusCoffeeRoastery 'ye teşekkürlerimi sunayım.
Geçen cuma sipariş verdim, cumartesi istanbul'da teslim aldım. İnanılmaz. Stok ayarlamak müthiş kolay oldu bu ay. O esnada yeni kahveler de eklendi.

Sadece şunu belirteyim: https://celsius.coffee/urun-kategori/kahve/light-roast/
Bu adrese girince yeni eklenen çekirdekler görünmüyor. Hatta direkt link ile girilmesi hariç galiba hiçbir yerde yoklar.

Kahveleri denemeye başladıkça da ilgili başlıklarına yazarım artık. İlk sırada Hambella olacak.

Öncelikle toplu alım organizasyonuna müthiş organize bir şekilde devam eden @CelsiusCoffeeRoastery 'ye teşekkürlerimi sunayım.
Geçen cuma sipariş verdim, cumartesi istanbul'da teslim aldım. İnanılmaz. Stok ayarlamak müthiş kolay oldu bu ay. O esnada yeni kahveler de eklendi.

Bu adrese girince yeni eklenen çekirdekler görünmüyor. Hatta direkt link ile girilmesi hariç galiba hiçbir yerde yoklar.

Kahveleri denemeye başladıkça da ilgili başlıklarına yazarım artık. İlk sırada Hambella olacak.
sitenin sayfasının sağ üst tarafında gösterilecek ilan sayısından "hepsi" yi seçince görünüyorlar hocam

Cache problemi aslında :(

Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.

@CelsiusCoffeeRoastery yapacak bir şey kalmadı bir sipariş daha geçtim 😂 Yalnız filtre eklemeyi unuttum ekleme şansımız var mı?
@Yucelbrs bu şekilde yapabileceğimizi söylemişlerdi 👍

Geri