BİLGİLENDİRME
18.04.2022 Saat: 19:00 itibariyle güncel stok aşağıdaki gibidir. İlk mesaja da ekledim.
Decaf: -Tükendi-
Bombe Naturel: -Tükendi-
Colombiya El Paseo: -Tükendi-
Hamasho : 4 KG Sadece filtre ve 100 Gr paket
Peru La Huaca: 10 KG Sadece Filtre ve 100 GR paket
Endonezya Blue Flores: 7 KG Sadece Filtre
Damo: 20 KG Filtre 5 KG Espresso 20 Nisan 2022'de Stok girilecek.
Nensebo Refisa: Nisan Son Hafta Ulusaldaki Son Çuval Gelecek.
Kosta Rika Thermic Fermantation: 15 Kg kaldı
El Salvador Finca El Cerro: 15 Kg Kaldı
Diğer kahvelerde stok yeterli görünüyor ama ne olacağı da belli olmuyor. Bombe ne ara bitti hayret ettim mesela. Kendime ve kavurmahaneye gelecek misafirlerime yeşil de ayıramadım
Salı ve çarşamba günü çıkacak siparişlerin bir yandan kavurmalarını bir yandan da paketlemelerini yaptığımdan çarşamba akşamına kadar yoğun olacak tekrar. Elimden geldiğince yine burada olacağım tabii ki.
Deneyenlerden gelen geribildirimler çok mutlu ediyor beni teşekkür ederim hepinize. Arada sırada kahvelerden verim alamayanlara denk geliyorum veya çok da beğenmeyenleri veya fiyat performansını düşük bulanları onlardan da özür diliyorum isterdim ki tam manasıyla keyif alsınlar. Açıkçası en azından fiyat açısından kendi gözlemleyebildiğim kadarıyla emsallerine oranla maksimumu verdiğimi düşünüyorum. Ayın sonunda oturup bir p&l çıkardığımda büyük ihtimal karlılık olmayacak amaç o değildi zaten. Senede en fazla bir defa olabilecek bir etkinlik firma adına onda da mümkün olduğu kadar olumlu bilinirliliği sağlamak amacım. Konuştuğum diğer kavurucu dostlarım için de öyleydi. Tahtakale esnafına bağlamak istemem elimde koca hesap makinasıyla ama durum bu