• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
damo anlatildigi kadar var imis; begendim.

nenseboyu bir sefer demledim 15 gr, simdilik tirtira ayarinda bir kahve ve benim icin olmas da olur sinifindadir. vakit gectikce lezzetlenir mi gorecegiz.

guatemala da nensebo ile ayni sinifta benim icin-tekrar almak isteyecgim bir kahve degil.

kosta rikayi damodan daha cok begendim.

bombe de yolda

BİLGİLENDİRME

18.04.2022 Saat: 19:00 itibariyle güncel stok aşağıdaki gibidir. İlk mesaja da ekledim.

Decaf: -Tükendi-
Bombe Naturel: -Tükendi-
Colombiya El Paseo: -Tükendi-
Hamasho : 4 KG Sadece filtre ve 100 Gr paket
Peru La Huaca: 10 KG Sadece Filtre ve 100 GR paket
Endonezya Blue Flores: 7 KG Sadece Filtre

Damo: 20 KG Filtre 5 KG Espresso 20 Nisan 2022'de Stok girilecek.

Nensebo Refisa: Nisan Son Hafta Ulusaldaki Son Çuval Gelecek.

Kosta Rika Thermic Fermantation: 15 Kg kaldı

El Salvador Finca El Cerro: 15 Kg Kaldı

Diğer kahvelerde stok yeterli görünüyor ama ne olacağı da belli olmuyor. Bombe ne ara bitti hayret ettim mesela. Kendime ve kavurmahaneye gelecek misafirlerime yeşil de ayıramadım :ROFLMAO:

Salı ve çarşamba günü çıkacak siparişlerin bir yandan kavurmalarını bir yandan da paketlemelerini yaptığımdan çarşamba akşamına kadar yoğun olacak tekrar. Elimden geldiğince yine burada olacağım tabii ki.

Deneyenlerden gelen geribildirimler çok mutlu ediyor beni teşekkür ederim hepinize. Arada sırada kahvelerden verim alamayanlara denk geliyorum veya çok da beğenmeyenleri veya fiyat performansını düşük bulanları onlardan da özür diliyorum isterdim ki tam manasıyla keyif alsınlar. Açıkçası en azından fiyat açısından kendi gözlemleyebildiğim kadarıyla emsallerine oranla maksimumu verdiğimi düşünüyorum. Ayın sonunda oturup bir p&l çıkardığımda büyük ihtimal karlılık olmayacak amaç o değildi zaten. Senede en fazla bir defa olabilecek bir etkinlik firma adına onda da mümkün olduğu kadar olumlu bilinirliliği sağlamak amacım. Konuştuğum diğer kavurucu dostlarım için de öyleydi. Tahtakale esnafına bağlamak istemem elimde koca hesap makinasıyla ama durum bu :D
Filtre harmanlarından gelecek mi tekrar? Ofise söylemek için hazırda bekliyoruz.

Filtre harmanı siparişini geçecektim ki baktım sepetten kaybolmuş 🙂 Ne zaman gelir ?

Esp için öneri var mı?

@Beytbaba merhaba,bugün sipariş vermeye yetişemedim.Yarın kargo yapıyormusunuz acaba?Açıklama da sadece salı demiştiniz ama yinede bir sorayım dedim..

@Beytbaba merhaba,bugün sipariş vermeye yetişemedim.Yarın kargo yapıyormusunuz acaba?Açıklama da sadece salı demiştiniz ama yinede bir sorayım dedim..
Haftaya kalir siparisini. Bugun saat 16:00 ya kadar olan siparisleri yarin gonderecegim.

Esp için öneri var mı?
Nensebo herkesin favorisi ama su anda stokta degil haftaya girecek umarim. Onun disinda damo ve kosta rika sira disi seçenekler ikisini de oneririm. Damo yarın stoga girecek🙏

Guatemala Maragogype Finca El Platanillo

v60/ 1-16 / nestle su/ cmd 23 click/ hario filtre kağıdı

ağız sulandıran bir kahve oldu; badem ok, üzüm ve erik nok.

bence arka tarafta üzüm veya erik harici bir meyve var ama anlayamadım.

Biraz daha inceye gidip, parçalı döküş yapacağım.
Hocam inanir misin suan foruma bunun icin girdim Suan kahvemi iciyorum aeropress , v60 , delter ucuylede farkli zamanla da demlemeler yaptim İcimi cok keyifli badem notasinda sikinti yok ama diger tatlari alamadim acaba bende mi sorun var diyordum birseyi mi eksik yapiyorum diye İcim rahatadi suan 😂

Nensebo herkesin favorisi ama su anda stokta degil haftaya girecek umarim. Onun disinda damo ve kosta rika sira disi seçenekler ikisini de oneririm. Damo yarın stoga girecek🙏
Bende nensebo ve damo denk getirip alayım diyordum :) biri olunca diğeri bitiyor :)

2. kez siparis gececegim.

20 nisanda girecek dediklerinizin bir saati var mi ?

birde nensebo 1 kg espresso isteyecektim ancak stok dun varken bugun yok.hic mi temin edemezsiniz?

BİLGİLENDİRME

- Damo satışa açıldı tekrar :)

- Elektrik kesintisinden dolayı bugün yeteri sayıda kargo çıkmayabilir yarına sarkabilir ön bilgilendirme yapmak istedim şimdiden.

Geri