Beytbaba
İyi Bilinen Üye
- İsim
- Beytullah babacan
- Firma
- preon coffee roastery
Daha fazla
- İsim
- Beytullah babacan
- Firma
- preon coffee roastery
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- hatay
Değerli Kahve Kulübü Ailesi;
Öncelikle uzun bir girizgah olacak kampanya detayları aşağıda yazımı okumak istemeyenler hemen aşağıya atlayabilir
Öncelikle uzun bir girizgah olacak kampanya detayları aşağıda yazımı okumak istemeyenler hemen aşağıya atlayabilir
Geldik Nisan ayına. Nisan ayı benim hayatımdaki en önemli aydır. Nisan ayında doğdum, hayatımdaki en önemli insan eşim nisan ayında doğdu, kızım nisan ayında doğdu, nisan ayında evlendik, profesyonel olarak kahve sektöründe işe nisan ayında başladım, hayatım boyunca iki iş kurdum biri preon birisi de yıllar evvel nisan giyim ikisi de nisan ayında
Bugüne kadar sadece perakende satış yaptım ve satış yaptığım kişilerin büyük çoğunluğu kahve kulübünden. Yani her şeye şahitsiniz aslında o yüzden tekrara düşmek istemem. Çok teşekkür ederim preon’u seçtiğiniz için. Şahsen çok fazla ticari açıdan büyüme hırsları olmayan aksine şahsi kapasitemi hiçbir zaman aşmayacak iş yükümün olmasını sağlamaya çalışan birisiyim. Çünkü naçizane kavurmanın büyüsüne inanıyorum. Kavurmanın formüller ve matematikle açıklanacak bir işlem olduğunu bilmekle birlikte her insanın farklı kavurma yapmasını formül ve matematikle açıklanamayacağını düşünüyorum. Ben doğru ve hatalarımla, iyisiyle ve kötüsüyle kavurmamı kendim yapmak istiyorum. Ayrıca telefon ettiğinizde firmaya benimle muhatap olun forumda yorum yaptığınızda ben cevap vereyim istiyorum. "-Ben daha iyi bilirim" diye değil aksine sizlerle doğrudan iletişimde olabilmek benim için çok değerli. Sosyal medyamı yöneten ilgilenen birisi yok. İnstagram sayfamız malumunuz hahah

Tüm bunları anlatmamın bir sebebi var. Biliyoruz ki aylık alımlar yoğun geçiyor ve aynı hata yüzdesiyle iş yapıyor olsak dahi yüzlerce siparişin sonucundaki hata sayısı tolere sınırını aşabiliyor. Bu yüzden anlayışınızı bekliyorum. Sizler günlere takılmayın siparişinizin keyfini çıkarın stresini biz yaşayalım. Eninde sonunda hata düzelecek

Kampanya detaylarına geçeyim hemen. Burayı kafa karışıklığı yaratmamak adına daha net geçmek istiyorum.
Site altyapısından dolayı indirim üyelere sepette yansıyacak kod gerekmiyor.
Colombia El Paseo - Peru La Huaca – Hamasho Washed : %35 İndirim 100 Gr
Harman Kahveler: %20 İndirim 100-250-1000 GR
Geriye kalan tüm kahveler %30 İndirim 100-250-1000 Gr
Ayrıca sipariş tutarınızın %5'i para puan olarak yükleniyor hesabınıza. Böylelikle indirim oranlarına +5 daha ekleyebiliyorum.
Kargo günleri:
1. Hafta 5 Nisan Salı
2. Hafta 12 Nisan Salı
3. Hafta 19 Nisan Salı
4. Hafta 26 Nisan Salı
Kalan siparişler Bayram sonrası 5 Mayıs Perşembe
Ücretsiz kargo 200 tl
Kargo Şirketi: Yurtiçi Kargo
(Site kargo entegrasyonu mevcut kargolananlar en geç ertesi gün takip kodu otomatik atanır.)
(Alternatif kargo isteklerini yetişemeyeceğim için bu ay maalesef gerçekleştiremeyeceğim)
Stok bilgisi :
18.04.2022
Decaf: -Tükendi-
Bombe Naturel: -Tükendi-
Colombiya El Paseo: -Tükendi-
Hamasho : 4 KG Sadece filtre ve 100 Gr paket
Peru La Huaca: 10 KG Sadece Filtre ve 100 GR paket
Damo: 20 KG Filtre 5 KG Espresso 20 Nisan 2022'de Stok girilecek.
Nensebo Refisa: Nisan Son Hafta Ulusaldaki Son Çuval Gelecek.
Kosta Rika Thermic Fermantation: 15 Kg kaldı
El Salvador Finca El Cerro: 15 Kg Kaldı
Diğer kahvelerde stok sorunu şimdilik yok ama sitede stokların ve kavurmaların takibi amaçlı tükenebilir kısa sürede güncellerim.
Az kalan üç kahveyi de herkesin faydalanabilmesi adına kar oranı yok denecek seviyede ve sadece 100 Gr paketlerde satışa koyuyorum. Ve vedalaşıyoruz bu kahvelerle. Aynı şekilde Damo da artık tükendi sayılır.
Paket bilgisi: 1000 Gr zipli ve valfli, 250 Gr zipli ve valfli, 100 Gr zipli.
Deneme setini stokların takibi adına bu ay özelinde satıştan kaldırdım. Ama merak etmeyin deneme paketinde olmayan indirimleri sundum dilediğiniz gibi kendi deneme paketlerinizi oluşturabilirsiniz.
Normal şartlarda ileri tarihli sipariş alıyordum ama artık 2021 hasatları yerine 2022 hasatlarını kovaladığımız aylar. Hangi kahve stokta kalacak inanın ben de bilmiyorum. O yüzden ileri tarihli sipariş alamayacağım.
Web sitemiz: Preon Coffee Roastery
İletişim bilgileri:
info@preoncoffee.com
Son olarak ben her fırsatta forumdan sizleri bilgilendireceğim. Mailleri her fırsatta kontrol edeceğim. Aylık alım ekibine sevgili @mtgg , @kahveanalisti ve @Kahveciningalaksirehberi gönüllü olarak destek oldukları için çok teşekkür ederim.
Şimdiden tüm kusurlarımız ve hatalarımız için özür dilerim, umarım mutlu olursunuz kahvelerimle ve hepinize iyi bayramlar dilerim

Beytullah Babacan
Founder & Roaster
Preon Coffee Roastery
Stok bilgisi : 18.04.2022
Decaf: -Tükendi-
Bombe Naturel: -Tükendi-
Colombiya El Paseo: -Tükendi-
Hamasho : 4 KG Sadece filtre ve 100 Gr paket
Peru La Huaca: 10 KG Sadece Filtre ve 100 GR paket
Endonezya Blue Flores: 7 KG Sadece Filtre
Damo: 20 KG Filtre 5 KG Espresso 20 Nisan 2022'de Stok girilecek.
Nensebo Refisa: Nisan Son Hafta Ulusaldaki Son Çuval Gelecek.
Kosta Rika Thermic Fermantation: 15 Kg kaldı
El Salvador Finca El Cerro: 15 Kg Kaldı
Son düzenleme: