• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Beytbaba standart bir kalite yakalamışsınız tebrik ederim. Kahvelerinizi oldukça başarılı buluyorum. Endonezya kaliteli bir kahve keyifle içiyorum. Ve şimdi bombe'yi denedim. Harika ve zengin kokusu ve aroması içinde kayboldum resmen. Şimdilik favorim bu oldu. Her ne kadar üzerindeki tadım notalarını hissedemesem de aldığım aromalar mükemmel. El Salvador degassing zamanının geçmesini bekliyorum. Eminim ki kalitelidir bakalım tadı nasıl olacak

Arkadaşlar, kavuruculardan memnuniyetiniz artıkça benim de keyfim yerine geliyor, demek ki haklı bir eşik varmış onun üstüne çıkılınca rahatlık geldi, buralar sakinleşti... Yıllar içindeki bu gelişime tanık olmak güzel ve elbette emeği geçen tüm özenli kavurucu arkadaşlarıma bu zor yolu seçtikleri için hem teşekkür ederim hem de dayanamayıp alanına girdiğim @Beytbaba'ya burdan selam, kolay gelsin aynen devam (y)

Bombe ve Damo çok lezzetli kahveler.
Başka bir kavurucudan tek demlemelik bir bombe bırakmıştım karşılaştırmak için. Aralarında dağlar kadar fark var
Elinize sağlık

2 aylık bir moladan sonra yeniden toplu alıma katılıyorum. Çok övülmüş eminim memnun edicek bir alım olucaktır. Hepimiz bu fiyatları yine görürüz umarım.

Nensebo'yu bugÜn denedim fazla iyi baya tatlı meyve suyu içiyormuş gibiydi (sırma su ve sitedeki tarif ile yaptım)

Normalde 250 gr vereceğim sipariş için tavsiyelere bakmaya girip, okuduğum yorumlar üzerine gaza gelip 600 gr kahve aldım.
Uykusuz geceler mode: ON

@Beytbaba bombe ne kadar güzel bir kahveymis emeğinize sağlık. 👏👏

@Beytbaba standart bir kalite yakalamışsınız tebrik ederim. Kahvelerinizi oldukça başarılı buluyorum. Endonezya kaliteli bir kahve keyifle içiyorum. Ve şimdi bombe'yi denedim. Harika ve zengin kokusu ve aroması içinde kayboldum resmen. Şimdilik favorim bu oldu. Her ne kadar üzerindeki tadım notalarını hissedemesem de aldığım aromalar mükemmel. El Salvador degassing zamanının geçmesini bekliyorum. Eminim ki kalitelidir bakalım tadı nasıl olacak

Bombe çok lezzetli. elinize sağlık

Hızımı alamayıp ikinci siparişimi de verdim. Bundan önceki siparişimdeki 3 paket de üzmedi, Beytullah abinin kavrumları hoşuma gitti. Elinize sağlık.

Bombe ve Damo çok lezzetli kahveler.
Başka bir kavurucudan tek demlemelik bir bombe bırakmıştım karşılaştırmak için. Aralarında dağlar kadar fark var
Elinize sağlık

Nensebo'yu bugÜn denedim fazla iyi baya tatlı meyve suyu içiyormuş gibiydi (sırma su ve sitedeki tarif ile yaptım)

Hepinize ayrı ayrı yazmak istedim ama forumu boğmak istemedim. Çok teşekkür ederim afiyetler olsun. Ne mutlu bana :love:

Arkadaşlar, kavuruculardan memnuniyetiniz artıkça benim de keyfim yerine geliyor, demek ki haklı bir eşik varmış onun üstüne çıkılınca rahatlık geldi, buralar sakinleşti... Yıllar içindeki bu gelişime tanık olmak güzel ve elbette emeği geçen tüm özenli kavurucu arkadaşlarıma bu zor yolu seçtikleri için hem teşekkür ederim hem de dayanamayıp alanına girdiğim @Beytbaba'ya burdan selam, kolay gelsin aynen devam (y)

Çok teşekkür ederim ömer abi. İşimizde tatmin olmak tam da burada, sen de yaşadığın için biliyorsun. Hepimizin kendi doğruları var kendi tecrübe süzgecinden geçirdiği ama sonuçta amacımız kahvelerimizi deneyenlerin bu emeği fark etmesi. Belki beğenmeyebilir beni x kavurucusunu daha çok beğenebilir ama en azından gördüğüm kadarıyla emek veren fark ediliyor. Başlığa uğrayıp yazdığın için teşekkür ederim 🙏

BİLGİLENDİRME

Stok güncellemesini siteye aktardım. Kosta rika 100 gr tekrar eklenmiş oldu böylelikle.

Gecikme için özür dilerim ama kargo günü belli zaten bir kayıp olmamış oldu :)

İlginiz için çok teşekkür ederim.

BİLGİLENDİRME

Stok güncellemesini siteye aktardım. Kosta rika 100 gr tekrar eklenmiş oldu böylelikle.
Stok güncelleme sonrası siparişimi vereli neredeyse beş dakika oldu ama kargo bildirimi hala gelmedi. :)

Alarm kurmam lazım.
Espressosu çok fena. İftarda tatlı niyetine öyle akıp gidiyor valla. Devamı gelir mi hocam sonrasında da? Ulusal’ın çekirdeği miydi, onlardaki durum ne acaba?

Alarm kurmam lazım.
Espressosu çok fena. İftarda tatlı niyetine öyle akıp gidiyor valla. Devamı gelir mi hocam sonrasında da? Ulusal’ın çekirdeği miydi, onlardaki durum ne acaba?
Bitti Kavurucularin stoklarinda ne kaldiysa. Benimki bu ay biter epi topu 30 kg yesil var. Ulusalin 22’ hasat cekirdeklerinin zamani geliyor artik bakalim ne süprizler cikacak.

Bitti Kavurucularin stoklarinda ne kaldiysa. Benimki bu ay biter epi topu 30 kg yesil var. Ulusalin 22’ hasat cekirdeklerinin zamani geliyor artik bakalim ne süprizler cikacak.
Şaka maka 1 yıl Ulusal'ın etiyopyalarını tükettik. Bazılarımızın midesinde refisa ağacı çıktı bazılarımız ise damo krizinden hastanelik oldu. Kimimizin "acaba sonsuza kadar ulusal mı içicez?" paranoyası oluştu. İlginç bir sezondu.

Son düzenleme:
Geri