• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Beytbaba 12 Nisan'daki kargoya hangi tarihli kavrumlar gönderilecek? siparişimi ikiye bölmeyi planlıyorum, bu hafta damo dışındaki siparişlerim, 20 Nisan sonrası da damo siparişim olacak ancak elimde de bir miktar stok mevcut ve planlı şekilde ilerlemek istiyorum.

Bugün sipariş verirsem hangi tarihli kavrumlardan gelir, 26 Nisan'da sipariş versem hangi tarihli?

Bu arada 20 Nisan'da Damo alamazsam da çok üzülürüm, Aralık ayında sizden aldığım Damo'nun tadı ve kokusu hala aklımda.
Her kahvenin kavrum tarihi farkli. 1 nisandan 11 nisana kadar var suan. Bittikce kavuruyorum.

BİLGİLENDİRME

Son iki gun ekstra bir siparis yogunlugu var sanirim yarin kargo gunu diye. Ama bir gun oncesinden yetistiremem tamamini. Elimden geleni yapip gece de calisip kargo hazirlayacagim ama carsambaya da kalacak siparisleriniz onceden bilgilendirmek istedim.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bir ürününüzden 1kg alsam 4 adet 250 gram yapma şansımız varmı

Espresso kavrumlarınız da açık profilde mi? Filtre olarak tüketildiğinde keyifli olur mu?
filtre kavrumlarım 95-105 agtron arası
esp kavrumlarım 85-90 agtron arası

Açık koyu medium olarak tabir etmek yanlış olur. ama esp kavrumlarım halk dilinde ortaya yakın sayılır. filtre için önermem. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏

Valla benim siparişim ulaştı. espresso kavrumu Indonesia çekirdeğini denedim ilk olarak. Kavrum olarak bana açık geldi daha koyu kavrumları sevdiğim için. V60 da bile hafif oldu. Koyu kavrum sevenler filtre için bile espresso kavrumlarını tercih etmeli bence.

Şimdi sipariş geçersem önümüzdeki haftaya atar mı yoksa bu hafta kargolarına yetişir mi acaba? Haftaya başka adreste olacağım onun için soruyorum

filtre kavrumlarım 95-105 agtron arası
esp kavrumlarım 85-90 agtron arası

Açık koyu medium olarak tabir etmek yanlış olur. ama esp kavrumlarım halk dilinde ortaya yakın sayılır. filtre için önermem. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏

Valla benim siparişim ulaştı. espresso kavrumu Indonesia çekirdeğini denedim ilk olarak. Kavrum olarak bana açık geldi daha koyu kavrumları sevdiğim için. V60 da bile hafif oldu. Koyu kavrum sevenler filtre için bile espresso kavrumlarını tercih etmeli bence.

Sipariş Numaranız
473WE1317H

Olarak katıldım. Acaba bugün kargoya verilir mi yoksa 19'una mı kaldık :) Ayrıca kendinizi tanıtma yazınıza bayıldım. Nisan ayının tüm güzellikleri hep sizinle olsun. @Beytbaba

Sipariş numarasını yazan arkadaşlar keşke yanına neler aldıklarını da yazsalar. Benim gibi kararsız kalanlara faydalı olabilir.

Guatemala Maragogype Finca El Platanillo

v60/ 1-16 / nestle su/ cmd 23 click/ hario filtre kağıdı

ağız sulandıran bir kahve oldu; badem ok, üzüm ve erik nok.

bence arka tarafta üzüm veya erik harici bir meyve var ama anlayamadım.

Biraz daha inceye gidip, parçalı döküş yapacağım.

Kosta Rika ve Damo sipariş vermiştim geldi bugün, ikisinin kokusu da muazzam ama Kosta Rika mest etti beni 🥲 🥲

Bilgilendirme

12.04.22 16:00’ya kadar olan tum siparisler ve ayrica onceki haftadan eksik giden paket sorunu yasayan vesaire tum tekrar gonderimler dun ve bugun kargolandi. Simdiden afiyetler olsun.

Yeni damolar espresso kavrum 20 nisan sonrasimi gelecek stoklara , guncel bilgi verebilirmisiniz @Beytbaba

Evet :)

Sipariş Numaranız
473WE1317H

Olarak katıldım. Acaba bugün kargoya verilir mi yoksa 19'una mı kaldık :) Ayrıca kendinizi tanıtma yazınıza bayıldım. Nisan ayının tüm güzellikleri hep sizinle olsun. @Beytbaba

12.04.2022 16:00 dan onceyse verildi kargoya. Degilse haftaya maalesef. Cok tesekkur ederim ederim hepimize olsun 🙏

Dizdik bakalım preonları

Sahane gorunuyor😍

Guatemala Maragogype Finca El Platanillo

v60/ 1-16 / nestle su/ cmd 23 click/ hario filtre kağıdı

ağız sulandıran bir kahve oldu; badem ok, üzüm ve erik nok.

bence arka tarafta üzüm veya erik harici bir meyve var ama anlayamadım.

Biraz daha inceye gidip, parçalı döküş yapacağım.

Afiyetler olsun. Hem temiz icimli hem de katmanli kahve arayanlara direk öneriyorum. Ben bayildim. Yorumlarınız icin cok tesekkur ederim.

Kosta Rika ve Damo sipariş vermiştim geldi bugün, ikisinin kokusu da muazzam ama Kosta Rika mest etti beni 🥲 🥲

Az kaldi :(

Kuzeybatı espresso fiyatına göre mükemmel çıktı.
18/40 gr nestle su. K pro 32 click. Akış 18 snde bitti. Önce siyah çikolata ortada ne olduğunu anlayamadığım bir tat sonda bal... 3 te 3 gidiyoruz. Bunlar böyleyse Kosta rikayı açmaya kıyamıyorum :(

Kuzeybatı espresso fiyatına göre mükemmel çıktı.
18/40 gr nestle su. K pro 32 click. Akış 18 snde bitti. Önce siyah çikolata ortada ne olduğunu anlayamadığım bir tat sonda bal... 3 te 3 gidiyoruz. Bunlar böyleyse Kosta rikayı açmaya kıyamıyorum :(
Ben klasik olanı daha çok beğenmiştim, ama nensebo denemenizi isterim.

Geri