• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

@Alireza Razzaghzadeh bey selamlar, robusta blend içeren kahve/kahveleri satışa sunmadınız. Bu konudaki son mesajınızdan beri düzenli olarak kontrol ediyorum, bir tedarik sorun mu oldu?
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Selamlar , ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
Profilleme aşamasındayız açıkçası … bundan dolayı biraz gecikme oldu..
En kısa zamanda iki harman websiteye eklenecektir.

🇹🇷 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Kampanya 🇹🇷
Her sene olduğu gibi bu sene de Zafer Bayramı’nı sizlerle birlikte kutluyoruz.
Bu özel günün gururunu paylaşmak için Niji Coffee Co. kahvelerinde %27 indirim fırsatı sizleri bekliyor.
🛒 Sepette ZAFER27 kodunu kullanarak tüm kahvelerde %27 indirimden yararlanabilirsiniz.
📆 Kampanya bugünden 31 Ağustos’a kadar geçerlidir.

Bu özel günün gururunu paylaşmak için Niji Coffee Co. kahvelerinde %27 indirim fırsatı sizleri bekliyor.
🛒 Sepette ZAFER27 kodunu kullanarak tüm kahvelerde %27 indirimden yararlanabilirsiniz.
İndirim için teşekkürler.
Panama Don Benjie ve Etiyopya Alo Village sipariş ettim. Merakla bekliyorum.

stok riski olan kahve var mıdır? yoksa son güne bırakacağım daha geç kavrulup yollanması için.

Niji’den geçtiğimiz yıl fuarda çok güzel kahveler içmiştim ama şuanki seçkide hiç tanıdık bir kahve göremedim. Pourover için seçkiden tavsiyeleriniz var mı?
Burundi Businde, Ethiopia Idido, Colombia La Argentina, Indonesia Flores Manggarai bu kahvelerden memnun kaldım. Yüksek puanlı olan Ethiopia Alo Village ve Panama Don Benjie kahvelerine göre daha çok verim aldım bu kahvelerden. Yüksek puanlı kahvelerde güzel ama fiyat gramaj olarak yüksek puan bekletintimi karşılayacak Bi reçete bulamadım. Meyvemsi tatlar seviyorsanız Burundi ve Etiyopya ya şans verebilirsiniz

Niji’den geçtiğimiz yıl fuarda çok güzel kahveler içmiştim ama şuanki seçkide hiç tanıdık bir kahve göremedim. Pourover için seçkiden tavsiyeleriniz var mı?
Etiyopya Halo Beriti 3.paketi sipariş ediyorum. Ellerindeki stok bitene kadar düzenli olarak almaya devam edeceğim.

stok riski olan kahve var mıdır? yoksa son güne bırakacağım daha geç kavrulup yollanması için.
Selamlar , Alo Village sınırlı sayıda .
Diğer kahvelerde stok sıkıntısı yok .

Merhaba, siteniz hayırlı uğurlu olsun. 4. kez sipariş vereceğim. Moka pot demleme ile amatör olarak latte ve bir de Moccamasterda filtre kahve yaparak tüketiyoruz. Latte için Ethiopia Halo Beriti, Brazil Sitio Penha, HARUKİ ESPRESSO SERİSİ favorilerimiz. Moccamaster demlemede yine Ethiopia Halo Beriti bizi çok mutlu ediyor. COLOMBIA CAUCA- OMNI ROAST v60 demlemede denemiştik. DUNDER MIFFLIN FILTRE BLEND az önce saydıklarıma göre daha az akılda kalıcı bir blend oldu bizim için. Moccamasterda demlemek üzere farklı çekirdek önerilerinize açığız.

#14327 Merhabalar, siparişimi pazartesi günü vermiştim acaba ne zaman kargolanır? @Niji Coffee Co.

Niji'nin Brezilya Sitio ve Fazenda'sı espressoda harika arkadaşlar, tavsiye ederim. Asidite, gövde, yağlı doku hepsi ahenk içinde... Klasik ama modern esintileri de barındıran bir tarzı var. İkisi de benzer çekirdekler, ufak farklılıklar mevcut. Birini almak isterseniz Fazenda bir tık daha favorim.

Şimdi ikisini de tekrar sipariş geçiyorum, bu anlamlı gün için yaptığınız indirim için de teşekkürler.

Yalnız, sevmediğim bir nokta o koca paketler. :D 500 gramlık çekirdekleri 1 kg poşetiyle muhafaza etmek, kullanmak biraz zahmetli oluyor doğrusu. Keşke bu işe de bir el atsanız @Alireza Razzaghzadeh :giggle:

Niji'nin Brezilya Sitio ve Fazenda'sı espressoda harika arkadaşlar, tavsiye ederim. Asidite, gövde, yağlı doku hepsi ahenk içinde... Klasik ama modern esintileri de barındıran bir tarzı var. İkisi de benzer çekirdekler, ufak farklılıklar mevcut. Birini almak isterseniz Fazenda bir tık daha favorim.

Şimdi ikisini de tekrar sipariş geçiyorum, bu anlamlı gün için yaptığınız indirim için de teşekkürler.

Yalnız, sevmediğim bir nokta o koca paketler. :D 500 gramlık çekirdekleri 1 kg poşetiyle muhafaza etmek, kullanmak biraz zahmetli oluyor doğrusu. Keşke bu işe de bir el atsanız @Alireza Razzaghzadeh :giggle:
500 gramlık bir seçeneğin olması bence bir nimettir yine de, şu ana kadar hiç 500 gram için özel paket görmedim ben. 250 gram hemen bitiyor, 1 kilogram da bayatlamaya çok müsait. 500 gram iyidir, keşke daha çok 500 gram satan olsa

500 gramlık bir seçeneğin olması bence bir nimettir yine de, şu ana kadar hiç 500 gram için özel paket görmedim ben. 250 gram hemen bitiyor, 1 kilogram da bayatlamaya çok müsait. 500 gram iyidir, keşke daha çok 500 gram satan olsa
Benim 500 grama lafım yok hocam. 😀 500 gram çekirdekleri 1 kg'lık paketlerde kullanmayı sevmiyorum. 500 gramlık paket ben de görmedim ama 2x250 tercihim olur sitede öyle bir opsiyon olsaydı.

Benim 500 grama lafım yok hocam. 😀 500 gram çekirdekleri 1 kg'lık paketlerde kullanmayı sevmiyorum. 500 gramlık paket ben de görmedim ama 2x250 tercihim olur sitede öyle bir opsiyon olsaydı.
Paket olmadığı için satan da yok diye tahmin ediyorum ben, o yüzden söyledim

"Endonezya Flores Manggarai" tekrar tekrar sipariş verilir. Görece clean fincanlar veren anaerobic işlenmiş bir çekirdek, baymayan bir tatlılığı yapay olmayan bir floralliği var. "Kolombiya La Argentina" parlak asiditesi ve kompleks tatlı gövdesiyle beğenildi. Japanese soğuk demleme ile de başarılı olur gibi, henüz deneme fırsatım olmadı. "Brezilya 3 Rios" ve "Etiyopya Idido" da üzmez.

Geri