• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Selamlar efendim,
Umarım iyisinizdir.
Siparişiniz dun kargoya verilmiş , bugün elinize ulaşması gerekecek 🙌
Şimdiden afiyet olsun ☕
Merhaba paket bugün elime ulaştı. @Niji Coffee Co.
Sitenizde hasat yılı 2024 olarak yazıyordu ve ben de buna güvenerek sipariş oluşturdum. Ancak gelen pakette ise hasat yılı 2022 yazıyor.
Açıkçası kandırıldığım için hayal kırıklığına uğradım. Sizden bu konu hakkında açıklama talep ediyorum

Son düzenleme:
Merhaba paket bugün elime ulaştı. @Niji Coffee Co.
Sitenizde hasat yılı 2024 olarak yazıyordu ve ben de buna güvenerek sipariş oluşturdum. Ancak gelen pakette ise hasat yılı 2022 yazıyor.
Açıkçası kandırıldığım için hayal kırıklığına uğradım. Sizden bu konu hakkında açıklama talep ediyorum
Selamlar ,
Umarım iyisinizdir.
Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Gönderdiğimiz kahve 2024 hasatıdır, ancak Sao Lorencho etiketlerimizi henüz yenilemediğimiz için üzerinde 2022 yazısı yer alıyor.
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Sevgiler

Son düzenleme:
Bunu ben de merak ediyordum. Umarım güzel haberler gelir 🙏
Selamlar, yeni kahve haberi var mı acaba, sitedeki kahvelerin epey bir kısmı tükendi görünüyor. Yeni bir seçki mi hazırlanıyor merak ettim.

Bir de planlanan bir indirim var mı?
Uzun zamandır yeni kahveler eklemek istiyorduk, ancak piyasadaki çekirdekler beklentimizi karşılamadığı için acele etmedik. Bizim için önemli olan, her zaman gerçekten heyecan veren ve içimizi tatmin eden kahveleri sunabilmek.

Dün itibarıyla nihayet aradığımız kahveleri bulduk!
Yeni çekirdek alışı yapıldı ve en kısa zamanda 4 yeni kahve ekliyoruz. Her biri farklı bir profil , farklı bir lezzet deneyimi sunacak.

Türkiye Kahve Şampiyonası Üzerine Birkaç Söz ve 2025 Dünya Yarışması Hedefimiz

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kahve Şampiyonası’nda harika bir süreç geçirdim. Bana destek olan, mesaj atan, yorum yapan, yanımda olan herkese gönülden teşekkür ederim . Bu topluluğun bir parçası olmak benim için büyük bir onur.

her ne kadar sosyal medyada paylaşımlar yapsam da sanırım biraz gözden kaçırıldı ve bana neden ilk 6da olmadığım çokça soruldu.

Yarışmada Open Service’te birinci olarak ve toplam puanlarımda şampiyon olarak tamamlayacak bir performans sergiledim. Ancak, 2025 Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için aktif bir hakkım olduğundan dolayı finalden çekilme kararı aldım. Bu kararımın en önemli sebebi, Türkiye’yi dünya sahnesinde en güçlü şekilde temsil etmek ve 2025 Dünya Kahve Şampiyonası'nda iki yarışmacı olarak yer alabilmemiz içindi.

Şimdi ise önümüzde büyük bir hedef var! 2025 Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ve kahve sektörümüzü hak ettiği noktaya taşımak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umarım, en güzel haliyle ülkemizi temsil eder ve kahve sektörümüzü global arenada en iyi noktaya taşırız.

Bu süreçle ilgili detayları paylaşmak ve sorularınızı yanıtlamak için en kısa zamanda bir canlı yayın yapacağım. Hep birlikte kahveye olan tutkumuzu ve hedeflerimizi konuşmak için sizleri de bekliyorum!

Sevgiler,
Alireza Razzaghzadeh

Kahve Kulübü Ailesine Mutlu Bayramlar!

Tüm Kahve Kulübü ailesinin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Umarız sevdiklerinizle birlikte keyifli, huzurlu ve bol kahveli bir bayram geçiriyorsunuzdur!

Bu güzel bayramda sizlere küçük bir sürprizimiz var: Web sitemize yepyeni ve çok özel kahveler eklendi!
Umarız bu seçkiler sizi de en az bizim kadar heyecanlandırır.

Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!
Keyifli demlemeler dileriz,
Niji Coffee Co.

Kahve Kulübü Ailesine Mutlu Bayramlar!

Tüm Kahve Kulübü ailesinin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Umarız sevdiklerinizle birlikte keyifli, huzurlu ve bol kahveli bir bayram geçiriyorsunuzdur!

Bu güzel bayramda sizlere küçük bir sürprizimiz var: Web sitemize yepyeni ve çok özel kahveler eklendi!
Umarız bu seçkiler sizi de en az bizim kadar heyecanlandırır.

Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!
Keyifli demlemeler dileriz,
Niji Coffee Co.
Merhaba, hayırlı bayramlar.

Daha önce de söylemiştim ancak çok dikkate almadınız. Sitenizde ürünlerin kategori içinde sıralama yapılabiliyor olması gerek. Müşteri hangi kahvelerin yeni eklendiğini anlayamaz. Ya da bir şekilde yeni eklenenlere ''Yeni'' diye bir badge konulmalı.

Kullanıcı deneyimini iyileştirirseniz satışlarınız da artar. Websiteniz sizin dükkanınız aslında. Ben şu an sitenizden kahve alacağım mesela hangilerinin yeni eklendiğini anlamak için müneccim olmam gerek. Müşteri açısından zor yani.. Alışveriş deneyimini olumsuz etkileyen şeyler bunlar.

Merhaba, hayırlı bayramlar.

Daha önce de söylemiştim ancak çok dikkate almadınız. Sitenizde ürünlerin kategori içinde sıralama yapılabiliyor olması gerek. Müşteri hangi kahvelerin yeni eklendiğini anlayamaz. Ya da bir şekilde yeni eklenenlere ''Yeni'' diye bir badge konulmalı.

Kullanıcı deneyimini iyileştirirseniz satışlarınız da artar. Websiteniz sizin dükkanınız aslında. Ben şu an sitenizden kahve alacağım mesela hangilerinin yeni eklendiğini anlamak için müneccim olmam gerek. Müşteri açısından zor yani.. Alışveriş deneyimini olumsuz etkileyen şeyler bunlar.
Merhaba, en üstteki kahveler en yeni oluyor diye biliyorum ama emin de değilim.

@Niji Coffee Co. Kodu göremedim ama heralde unuttunuz :p🤣

Matrushka#13 Finca Mikava deneyen oldumu acaba. Sitede ki aroma ve lezzet tanımı çok çekici duruyor.

Aroma : Yüksek , Lavanta, biberiye, zencefil . Çiçeksi ve bitkisel notalar belirgin, temiz ve rafine.
Lezzet : Son derece kompleks ve katmanlı. Çilek, böğürtlen, kırmızı üzüm, lavanta, biberiye, bal, hibiskus, kayısı, portakal ve muz. Kahve soğudukça lezzet profili açılarak meyvemsi ve çiçeksi notalar belirginleşiyor.

Jakarta’dan herkese selamlar!

Yıllardır hayalini kurduğumuz o büyük günler geldi geçti… Dünya Kahve Demleme Şampiyonası’nda finalde yarışarak 8. sırayla bu yolculuğu gururla tamamladık. Bu süreçte bizi destekleyen, güzel dileklerini ileten, bir şekilde yanımızda olan kulüp üyelerimize içtenlikle teşekkür ederim.

Mart ayından itibaren roastery olarak daha sakin bir tempoya geçtik. Bu dönemde, yarışma hazırlıklarına odaklandık ve seçkimize dahil ettiğimiz ancak henüz piyasaya sunmadığımız 4-5 yeni kahveyi bekletme kararı aldık. Artık yarışma süreci geride kaldı ve bu özel kahveleri sizlerle buluşturmanın zamanı geldi.

Önümüzdeki hafta, bu yeni kahveleri seçkimize ekliyoruz. Umuyoruz ki bu yeni tatlar sizlerin damak zevkine hitap eder ve keyifle tüketirsiniz.

Sevgilerimle,
AliReza

Geri