• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Evet, bu konuyu ben de araştırdım; ancak sağlıklı bir veri elde edemedim. Bu konuda reçetelerdeki 1zpresso değerlerinin commandante karşılıklarını verebilirseniz çok sevinirim.
Selam, ben buradaki converterı kullanıyorum belki işine yarayabilir;

Sitede ödeme adımında sorun yaşayan var mı ? Kargo limitini geçmeme rağmen indirim kodu uygulanmış hali ile 600₺’nin üzerinde ama yine de kargo ücreti ekliyor. @Alireza Razzaghzadeh @Niji Coffee Co.

Niji'den Matruşka 11 ve Matruşka 12 aldım. Paketlerin üstünde tadım notları yazmıyor. Bunları ileride benzer kahveleri alırken faydası olur diye kenara not alıyorum ben. 12'yi internet sitesinden buldum ama Matruşka 11 için bulamadım. Yardımcı olan çıkar mı?

Niji'den Matruşka 11 ve Matruşka 12 aldım. Paketlerin üstünde tadım notları yazmıyor. Bunları ileride benzer kahveleri alırken faydası olur diye kenara not alıyorum ben. 12'yi internet sitesinden buldum ama Matruşka 11 için bulamadım. Yardımcı olan çıkar mı?
Selamlar , umarım iyisinizdir.
Bu iki kahve için extra bilgi kağıdı gönderiyoruz , kutuda ekstra bir etiket yoksa muhtemelen unutulmuştur… kusura bakmayın …
Matruşka #11 için birazdan websiteye tadım notları yazacağım ; genellikle kanlı portakal , nar , siyah üzüm , raspberry ve çikolata notalar belirgin .

duyusal analiz ve Reçete ekte , sevgiler saygılar ⚡🙏🏻

Ekli dosyalar

• IMG_6133.png
    IMG_6133.png
    92.6 KB · Görüntüleme: 56
Hocam emin olmamakla birlikte sanırım indirimden sonraki fiyat 600 TL'nin üzerinde olması gerekiyor. Benimkisi sadece tahmin. Umarım Niji ekibi sorununuzu çözer.
Sanırım öyle evet kargo ücreti ile beraber 600₺ üzeri tutuyor sanırım benimki

duyusal analiz ve Reçete ekte , sevgiler saygılar ⚡🙏🏻

İlginiz için çok teşekkürler. Reçete de eklemişsiniz, elimdeki imkanlarla mutlaka deneyeceğim.

Sanırım öyle evet kargo ücreti ile beraber 600₺ üzeri tutuyor sanırım benimki
İyi akşamlar Sevgili @onurcoskun🙏🏻
Şimdi son teyitleri yaptık. Kargo dahil bu fiyat tutmaktadır. İndirimden dolayı 600 TL altı olmuş😊
Şimdiden afiyet olsun🍀

Herkese merhabalar ,
umarım iyisinizdir .
Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için sizlere özel bir kampanya başlattık!
Bugünden itibaren 29 Ekim’e kadar Matruşkalar ve Dünya Yarışma Kahvesi hariç olmak üzere tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz! 🎉

Bu fırsatı kaçırmamak için alışverişinizi tamamlarken indirim kuponu olarak * cumhuriyet * kodunu kullanmayı unutmayın!

Nitelikli kahveyle dolu keyifli anlar dileriz. 😊

Niji Coffee Co.
Merhaba, kod geçersiz yanıtı alıyorum.

Matruşka 12 için reçete eklenecek mi?
V60
Hario 40lı
Su: Nestle
Öğütücü : 1zpresso k max - 60
Ketle : FELLOW - 93 DERECE
RATİO : 1*15
DOSE: 15GR
EXTRACTİON : 19%
25 gr ön demleme 10 saniyede 30. saniyede 100 gr suyu 20 saniye içerisinde , 1:20 de 100 gr suyu 20 saniye içerisinde dokup 1 kere spin yapıyoruz .
bitiş 2:20 saniye olacaktır.

Geri