Bu kahve benim denemelerimde 40-100-100 ile patlıyor reçetem şu şekilde :Panama Finca Momoto şahane bir çekirdek, niji de çok güzel kavurmuş, nasıl demlersem demleyeyim her seferinde ufak değişikliklerle hep tatlı, asiditesi dengeli ve uzun zamandır arayıpta bulamadığım bir kahve. Varsa sizin önereceğiniz reçeteyi de denemek isterim, sitenizde yer almadığı için burdan sormak istedim.
Yandan zipli paketlerde üstten kesilmez hocam, pakette sorun yok siz yanlış açmışsınızSelamlar @Niji Coffee Co. şöyle bir problemim oldu 1 kiloluk espresso paketinde. Önce makas ile üstten kestim paketi ama cırtın olduğu yere uzak yani oraya zarar verecek kadar yakından değil. Sanırım üretimden kaynaklı paketin cırtının bir tarafı yapışmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 39288Ekli dosyayı görüntüle 39289Ekli dosyayı görüntüle 39290Ekli dosyayı görüntüle 39291
Doğru ya niye böyle bi hata yaptımYandan zipli paketlerde üstten kesilmez hocam, pakette sorun yok siz yanlış açmışsınız
Bu durum genelde kargo firmasından kaynaklanıyor. İsim ve semti girdikten sonra kendilerinde kayıtlı bir adres çıkarsa devamına bakmadan direkt oraya gönderiyorlar.Geçen hafta sipariş vermiştim. Bugün dağıtıma çıktı. Sipariş 3 sene önce kaldığım adrese gitmiş. Yakın olduğu için akşam alabilirim sıkıntı yok ama bilginiz olsun diye yazdım. Sistemsel bir hata sanırım.
Çok teşekkürler güzel yorum için!Ethiopia İdido çok güzel bir çekirdek. Açık kavrulmuş ethiopia çekirdekleri ev şartlarında demleme, çözme konusunda zorlayıcı olduğu için şimdiye kadar çok verim alamadığım çekirdeklerdi benim için. İdido açık kavrulmasına rağmen kolay bir şekilde iyi sonuç alınabilen, lezzetli ve karakteristik tadı olan bir kahve.
İlginiz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet, daha önce robusta içeren blendimizden memnun kalan birçok kişi olmuştu. O dönemde robusta fiyatlarındaki ani dalgalanmalar nedeniyle tedarikine ara vermek zorunda kaldık.@Alireza Razzaghzadeh bey, bir dönem robusta içeren espresso blend satıyordunuz. O çekirdekten espresso da çok memnun kalmıştım. Sonrasında robusta fiyatlarındaki dengesizlik nedeniyle tedarik etmeyi bıraktığınızı söylemiştiniz. Robusta içeren blend satışına tekrar başlamayı düşünüyor musunuz?
Teşekkürler.
kaynak paylaşır mısınız?Herkese selamlar ,
Ben Kahve üzerine konuşmayı, yazmayı seviyorum. Ama bazen bazı veriler geliyor ki, sadece yazmak değil; üzerine düşünmek, sektörce nereye gittiğimizi görmek gerekiyor.
2025’in başında yayınlanan NCDT – Nitelikli Kahve Tüketim Raporu, tam da böyle bir rapor.
Yükleniyor...
www.nijicoffeeco.net
2025 Ulusal Kahve Veri Eğilimleri (NCDT) Nitelikli Kahve Ayrıntılı Raporu, Ulusal Kahve Birliği (NCA) tarafından yayınlanmıştır .kaynak paylaşır mısınız?
Merhaba. Sitenizde üyelik girişi yok mu ya da ben mi bulamıyorum?2025 Ulusal Kahve Veri Eğilimleri (NCDT) Nitelikli Kahve Ayrıntılı Raporu, Ulusal Kahve Birliği (NCA) tarafından yayınlanmıştır .
Selamlar , websiteyi yeniden tasarladık .Merhaba. Sitenizde üyelik girişi yok mu ya da ben mi bulamıyorum?