• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
25 paket Colombia Granja Paraisp 92 websiteye ekledim .
Umarım beğenirsiniz .
Sevgilerimle , Alireza

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
Umarım beğenirsiniz .
Sevgilerimle , Alireza
Stoklara tekrar girmesi umuduyla hergün sitenizi kontrol ediyordum 2 paket sipariş geçtim. Teşekkür ederim.

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir.
Umarım beğenirsiniz .
Sevgilerimle , Alireza
Selamlar Alireza bey Honduras La Valentina stoklara girecek mi tekrar ? Sabırsızlıkla sizin kavrumunuzu bekliyorum. ☺️

Dün firmadan Espresso için kendilerine danıştım bana önerileri Brazil Fazenda ve Haruki oldu Satın aldım umarım beklentilerim doğrultusunda çıkarlar. Acaba kargolama sürecine hakim olan varmı? Elimdeki çekirdekler bitmek üzere :) kahvesiz kalacağım gibi.

Merhaba, geçen yıl övülen kahveniz Java Halu Bananayı bu yıl da getirecek misiniz? daha önce içmedim ama forumdaki yorumlardan sonra merak ettiğim bir kahve oldu.

Merhaba Kahve Kulübü Üyeleri,

Bir ay önce gerçekleşen dünya şampiyonalarındaki başarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Firmamızdan Kevser Atmaca, Cezve/Ibrik yarışmasında dünya 2.si oldu ve Alireza Razzaghzadeh kavurma yarışmasında dünya 8.si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu süreçte bizi destekleyen tüm kulüp arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok değerliydi ve bu başarıları birlikte kutlamaktan gurur duyuyoruz.

Stoklarımızı tazelemek adına, tüm kahvelerimizde %30 indirim fırsatını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İndirimden yararlanmak için "SUMMERVIBE30" kupon kodunu kullanabilirsiniz. Umarız bu çalışma sizleri de mutlu eder ve yaz aylarında kahve keyfinize keyif katar.

Teşekkürler ve bol kahveli günler dileriz!

Tebrikler umarım daha iyi noktalarda görürüz sizi gelecek senelerde. Geçmişte genel olarak kavrumlardan ve çekirdeklerden memnun kaldıgım için indirim vesilesiyle denmedigim kahvelerini'de aldım umarım yine üzmez :)

Çok tebrikler. Türkiye sizinle gurur duyuyor !!

Geri