• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Teşekkür ederim, ben bu ara bir su arayışındayım onun için sordum

Qonqana
50-145-240, 15/240, 2.30'
93° Özkaynak su
Kokuda demlerken ve karafta buram buram kayısı suyu, tatta ise bitki çayı ve şeftali tadı aldım, tadım notlarını sonradan okuyunca yeşil çayı gördüm ki çok benzer bir hissiyat. Gerçekten çok lezzetli bir kahve. Ellerinize sağlık <3

Gelen kahvelerde degassing süresinin bitmiş olduğu bilgilerine istinaden bayram için cuma sipariş verdim ben de. Maalesef bir haber yok hala. Telefon ile ulaşamadım da. Şimdi bayram için kahve arayışına girdim ki gidip yerinden almam gerekecek bulabilirsem.

Selamlar, otomatik espresso makinesinde kullanmak icin kahve cekirdegi alacagim, Haruki mi Matsuo mu onerirsiniz ? Yogun, kremali, kivamli tat seviyorum.

Selamlar, otomatik espresso makinesinde kullanmak icin kahve cekirdegi alacagim, Haruki mi Matsuo mu onerirsiniz ? Yogun, kremali, kivamli tat seviyorum.
Daha önce tükettiğim için cevap vermek istedim. Ben matsuo alıp çok memnun kalmıştım gerçekten kavrumları çok güzel robusta arabica oranını çok iyi ayarlamışlar tam bir fiyat performans çekirdeği sütlü içeceklerde hiç pişman etmedi

2023 Türkiye Cezve/ibrik kazananı Kevser Atmaca
Helal olsun🌸

Alireza bey ile beraber Atinadalar, iki branşta bizi Niji temsil edecek. Daha güzeli olamazdı sanırım.

Niji’de , Avustralya’ya gidemeyip hakkımız Atina’ya saklanınca, bu konuşma geçmişti.Kevser Hanım, ben de yarışacağım kazanırsam bu yıl belki ikimiz gideriz, demişti.
Tebrik ediyorum gönülden ve Ali Reza’nın, Atina’ya beraber gideriz inşallah, dediğini de unutmadığımı hatırlatarak bitiriyorum😂

2023 Türkiye Cezve/ibrik kazananı Kevser Atmaca
Helal olsun🌸

Alireza bey ile beraber Atinadalar, iki branşta bizi Niji temsil edecek. Daha güzeli olamazdı sanırım.
Tebrik ederim! Atina'da da başarılar dilerim!

Bu arada hangi değirmeni kullandı, bilgisi olan var mı acaba? 😏

Qonqana
50-145-240, 15/240, 2.30'
93° Özkaynak su
Kokuda demlerken ve karafta buram buram kayısı suyu, tatta ise bitki çayı ve şeftali tadı aldım, tadım notlarını sonradan okuyunca yeşil çayı gördüm ki çok benzer bir hissiyat. Gerçekten çok lezzetli bir kahve. Ellerinize sağlık <3
Hocam gerçekten dediğiniz gibi tatlar bende kayısı kompostosu içiyorum sandım bi an gerçekten çok iyi

Geri