Java halu banana bitti mi yoksa stok guncellemesi mi yapılmadi acaba @Niji Coffee Co. ?Java halu banana da tükendi
Java halu banana bitti mi yoksa stok guncellemesi mi yapılmadi acaba @Niji Coffee Co. ?Java halu banana da tükendi
Daha önce tükettiğim için cevap vermek istedim. Ben matsuo alıp çok memnun kalmıştım gerçekten kavrumları çok güzel robusta arabica oranını çok iyi ayarlamışlar tam bir fiyat performans çekirdeği sütlü içeceklerde hiç pişman etmediSelamlar, otomatik espresso makinesinde kullanmak icin kahve cekirdegi alacagim, Haruki mi Matsuo mu onerirsiniz ? Yogun, kremali, kivamli tat seviyorum.
Mükemmel sonuç, dev tebrikler! Fırsatını bulursak Atina'da yanınızda olmayı çok istiyoruz.2023 Türkiye Cezve/ibrik kazananı Kevser Atmaca
Helal olsun
Alireza bey ile beraber Atinadalar, iki branşta bizi Niji temsil edecek. Daha güzeli olamazdı sanırım.
Süper olur, gitmişken kendi kendimizi bi denize dökeriz, tam tatil olur:FMükemmel sonuç, dev tebrikler! Fırsatını bulursak Atina'da yanınızda olmayı çok istiyoruz.
Kevser hanım müthiş bir sunum yaptı hakikaten. Disiplininin yanında sahneye net yakışıyor, atinadan da kupayla gelmesi kimseyi şaşırtmaz.güzel sunumdan emindim ben, helal olsun
Blender bozuldu çalkalayarak devam, arzum veremedin mi iki blenderKevser hanım müthiş bir sunum yaptı hakikaten. Disiplininin yanında sahneye net yakışıyor, atinadan da kupayla gelmesi kimseyi şaşırtmaz.
Arzum kupa verdiBlender bozuldu çalkalayarak devam, arzum veremedin mi iki blender
Tebrik ederim! Atina'da da başarılar dilerim!2023 Türkiye Cezve/ibrik kazananı Kevser Atmaca
Helal olsun
Alireza bey ile beraber Atinadalar, iki branşta bizi Niji temsil edecek. Daha güzeli olamazdı sanırım.
Bu arada hangi değirmeni kullandı, bilgisi olan var mı acaba?![]()
Hocam gerçekten dediğiniz gibi tatlar bende kayısı kompostosu içiyorum sandım bi an gerçekten çok iyiQonqana
50-145-240, 15/240, 2.30'
93° Özkaynak su
Kokuda demlerken ve karafta buram buram kayısı suyu, tatta ise bitki çayı ve şeftali tadı aldım, tadım notlarını sonradan okuyunca yeşil çayı gördüm ki çok benzer bir hissiyat. Gerçekten çok lezzetli bir kahve. Ellerinize sağlık <3
Aeropressiniz varsa 13/200 85° 1.30-2.00 arası basış denemenizi de tavsiye ederim aromalar daha parfümsü bir hissiyata bürünüyor.Hocam gerçekten dediğiniz gibi tatlar bende kayısı kompostosu içiyorum sandım bi an gerçekten çok iyi