• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche 64MM Konik Dişli Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam tersi. Fırça hep vardı anahtar sonradan eklendi.

Hassasiyeti olanların da kaygılanmasına gerek yok bence, domuzun etini yemediğimiz sürece sıkıntı yok.
Hocam bazılarımız daha geniş bir yanılma payı koyarak sınırını belirliyor olabilir. Ya da dini motivasyon ile değil de vegan olduğu için bu bilgiye ihtiyaç duyanlar olabilir. Ya da tamamen fırçalarda kullanılan hayvansal ürünlerin tada etki edeceğini fln düşünüyor olabilir ne bileyim :D.

Olasılık çok yani.

Cevap için çok teşekkürler sticker olayı mantıklı geldi, ama ben her seferinde bununla böyle uğraşmam açıkcası bu yüzden Comandante'yi ilana koydum onu satıp filtre demlemeler için Fellow Ode almayı planlıyorum

Fellow Ode'de bu tarz bir ayar yada sürekli kalibrasyona ihtiyaç yok mu? Sadece filtre demlemeleri için en iyi tercih Fellow Ode mi olurdu yoksa ayar değişmediği sürece hala en iyi seçim Niche mi?

Fellow Ode'de bu tarz bir ayar yada sürekli kalibrasyona ihtiyaç yok mu? Sadece filtre demlemeleri için en iyi tercih Fellow Ode mi olurdu yoksa ayar değişmediği sürece hala en iyi seçim Niche mi?
Niche, filtre öğütümler için ideal değirmen olarak pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum.

Filtre demlemeler için en iyi tercih midir bilmiyorum ama Niche'den çok daha iyi olduğu kesin Ode'un. Niche espresso odaklı bir değirmen, kullanıcılarının çoğu filtre için başka alternatifler bulunduruyor.

Fellow ode'u standart öğütüm ayarları ile kullanıyorsunuz Niche'teki gibi filtre demlemek için standart ayar çemberinin dışına çıkmanız gerekmiyor. Değirmeni temizledikten sonra 0 noktası için kalibre etmeniz gerekecek ki bu da çok kolay zaten. (Youtube'da kendi kanalında gösterilmiş) Sadece filtre demleyecekseniz Niche Zero yerine Ode kullanmanızı tavsiye ederim. Niche Zero filtre metotlarında başarılı bir değirmen değil. (Duo hiç kullanmadım onu kıyaslayamam) Elimde Cmd, Niche Zero ve Ode var. Filtre performanslarını sıralayacak olursam Ode>Cmd>Niche olurdu. (Cmd>Ode diyen de çıkabilir saygı duyarım zira oradaki seçimim damak tadıma göre)

Filtre demlemeler için en iyi tercih midir bilmiyorum ama Niche'den çok daha iyi olduğu kesin Ode'un. Niche espresso odaklı bir değirmen, kullanıcılarının çoğu filtre için başka alternatifler bulunduruyor.
Niche Zero ve DF64 ikilisi kullanacısı olarak, buna kesinlikle katılıyorum.
Filtre için de kullanayım diyorsanız Niche doğru tercih olmaz.

Peki bugün alacak olsanız Ode mi DF64 mü tercih edersiniz?
İleride espresso düşünceniz yoksa Ode öneririm. Daha şık daha kibar daha sessiz ve temiz çalışıyor

DF64 ise espresso öğütebilir, ODE espresso inceliğine inemiyor bıçakları uygun değil. DF64 ün motoru daha güçlü. Sanırım her ikisinede ssp takılabiliyor

İleride espresso düşünceniz yoksa Ode öneririm. Daha şık daha kibar daha sessiz ve temiz çalışıyor

DF64 ise espresso öğütebilir, ODE espresso inceliğine inemiyor bıçakları uygun değil. DF64 ün motoru daha güçlü. Sanırım her ikisinede ssp takılabiliyor
hocam bende espresso için gen2 önsiparişi verdim ama üstteki arkadaş da filtre kullanıyorum demiş :)

hocam bende espresso için gen2 önsiparişi verdim ama üstteki arkadaş da filtre kullanıyorum demiş :)
Evet aynen, sadece filtre öğütmek için sormuştum.

Gerçi konu Niche'den çıktı ama son soru olarak SSP MP bıçaklı bir DF64 filtre öğütmek için ODE homojenliğine ve kalitesine ulaşabilir mi?

Geri