Hassasiyeti olanların da kaygılanmasına gerek yok bence, domuzun etini yemediğimiz sürece sıkıntı yok.Hazır konu fırçadan açılmışken hassasiyeti olan arkadaşlar için fırça materyali ile alakalı bir bilgilendirme:
Ekli dosyayı görüntüle 31478
Hocam bazılarımız daha geniş bir yanılma payı koyarak sınırını belirliyor olabilir. Ya da dini motivasyon ile değil de vegan olduğu için bu bilgiye ihtiyaç duyanlar olabilir. Ya da tamamen fırçalarda kullanılan hayvansal ürünlerin tada etki edeceğini fln düşünüyor olabilir ne bileyimHassasiyeti olanların da kaygılanmasına gerek yok bence, domuzun etini yemediğimiz sürece sıkıntı yok.
Cevap için çok teşekkürler sticker olayı mantıklı geldi, ama ben her seferinde bununla böyle uğraşmam açıkcası bu yüzden Comandante'yi ilana koydum onu satıp filtre demlemeler için Fellow Ode almayı planlıyorum
Niche, filtre öğütümler için ideal değirmen olarak pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum.Fellow Ode'de bu tarz bir ayar yada sürekli kalibrasyona ihtiyaç yok mu? Sadece filtre demlemeleri için en iyi tercih Fellow Ode mi olurdu yoksa ayar değişmediği sürece hala en iyi seçim Niche mi?
Fellow Ode'de bu tarz bir ayar yada sürekli kalibrasyona ihtiyaç yok mu? Sadece filtre demlemeleri için en iyi tercih Fellow Ode mi olurdu yoksa ayar değişmediği sürece hala en iyi seçim Niche mi?
Fellow ode'u standart öğütüm ayarları ile kullanıyorsunuz Niche'teki gibi filtre demlemek için standart ayar çemberinin dışına çıkmanız gerekmiyor. Değirmeni temizledikten sonra 0 noktası için kalibre etmeniz gerekecek ki bu da çok kolay zaten. (Youtube'da kendi kanalında gösterilmiş) Sadece filtre demleyecekseniz Niche Zero yerine Ode kullanmanızı tavsiye ederim. Niche Zero filtre metotlarında başarılı bir değirmen değil. (Duo hiç kullanmadım onu kıyaslayamam) Elimde Cmd, Niche Zero ve Ode var. Filtre performanslarını sıralayacak olursam Ode>Cmd>Niche olurdu. (Cmd>Ode diyen de çıkabilir saygı duyarım zira oradaki seçimim damak tadıma göre)Fellow Ode'de bu tarz bir ayar yada sürekli kalibrasyona ihtiyaç yok mu? Sadece filtre demlemeleri için en iyi tercih Fellow Ode mi olurdu yoksa ayar değişmediği sürece hala en iyi seçim Niche mi?
Niche Zero ve DF64 ikilisi kullanacısı olarak, buna kesinlikle katılıyorum.Filtre demlemeler için en iyi tercih midir bilmiyorum ama Niche'den çok daha iyi olduğu kesin Ode'un. Niche espresso odaklı bir değirmen, kullanıcılarının çoğu filtre için başka alternatifler bulunduruyor.
Hocam Df64 ü filtrede mi kullanıyorsunuz?Niche Zero ve DF64 ikilisi kullanacısı olarak, buna kesinlikle katılıyorum.
Filtre için de kullanayım diyorsanız Niche doğru tercih olmaz.
Evet DF64 filtre, Niche Zero espresso için kullanıyorum.Hocam Df64 ü filtrede mi kullanıyorsunuz?
Peki bugün alacak olsanız Ode mi DF64 mü tercih edersiniz?Evet DF64 filtre, Niche Zero espresso için kullanıyorum.
İleride espresso düşünceniz yoksa Ode öneririm. Daha şık daha kibar daha sessiz ve temiz çalışıyorPeki bugün alacak olsanız Ode mi DF64 mü tercih edersiniz?
hocam bende espresso için gen2 önsiparişi verdim ama üstteki arkadaş da filtre kullanıyorum demişİleride espresso düşünceniz yoksa Ode öneririm. Daha şık daha kibar daha sessiz ve temiz çalışıyor
DF64 ise espresso öğütebilir, ODE espresso inceliğine inemiyor bıçakları uygun değil. DF64 ün motoru daha güçlü. Sanırım her ikisinede ssp takılabiliyor
Evet aynen, sadece filtre öğütmek için sormuştum.hocam bende espresso için gen2 önsiparişi verdim ama üstteki arkadaş da filtre kullanıyorum demiş![]()
Gerçi konu Niche'den çıktı ama son soru olarak SSP MP bıçaklı bir DF64 filtre öğütmek için ODE homojenliğine ve kalitesine ulaşabilir mi?İleride espresso düşünceniz yoksa Ode öneririm. Daha şık daha kibar daha sessiz ve temiz çalışıyor
DF64 ise espresso öğütebilir, ODE espresso inceliğine inemiyor bıçakları uygun değil. DF64 ün motoru daha güçlü. Sanırım her ikisinede ssp takılabiliyor
Ode gen v1.1 kullandım ve sahibiyim hatta şu an ilanda ikisi çok farklı SSP MP ode den çok daha başarılıSSP MP bıçaklı bir DF64 filtre öğütmek için ODE homojenliğine ve kalitesine ulaşabilir mi?