• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Motordante | Comandante Grinder Motor Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam selamlar. Aslında bakarsanız ürünün bir çok değirmene hitap edebilmesi tahmin edersiniz ki benim de çok işime gelir çünkü hedef kitlem artar ancak, sevgili @Bugy 'nin de bahsettiği üzere değirmenlerin ihtiyacı olan tork ve devir değerleri birbirlerinden farklı. Haliyle tamamına hitap edebilecek bir ürün ortaya çıkarmak biraz zorlaşıyor. Ayrıca ağız çapları da farklı olduğu için çekirdek eklemeye müsaade etmeyecek olanlar var. Tamamen bağımsız, torku güçlü, devir ayarlı ve çekirdek ekleme seçeneği devre dışı bırakılmış bir ürünle ancak bu yapılabilir.
Bir de samimi olmak gerekirse bunu yapabilmem için bütün değirmenleri satın almam gerekiyor ki o kadar param yok. :D
Selamlar, aslında ürünün potansyel musterilerinden biri değilim ,ticari olarak katkı saglamak maksadıyla aklıma gelen bir fikirdi.

Zaman içinde alternatif bir yol bulabileceginizi düşünüyorum. Herhalukarda emeğinize sağlık

@uralavci ürün harika görünüyor emeğinize sağlık, biraz son dakikaya bıraktım ama ön sipariş geçmeyi düşünüyorum. Aklımda bir soru var, yarın öbür gün biz bu aletin motorunu yaksak, ya da kedimiz gitse adaptör kablosunu koparsa, yardımcı olacağınızı düşünüyorum tabi ancak aynı şehirde olamayabiliriz, farklı bir durum yaşanabilir. Motor/adaptör gibi elektronik aksamını piyasada bulabilme imkanımız olur mu?

@uralavci ürün harika görünüyor emeğinize sağlık, biraz son dakikaya bıraktım ama ön sipariş geçmeyi düşünüyorum. Aklımda bir soru var, yarın öbür gün biz bu aletin motorunu yaksak, ya da kedimiz gitse adaptör kablosunu koparsa, yardımcı olacağınızı düşünüyorum tabi ancak aynı şehirde olamayabiliriz, farklı bir durum yaşanabilir. Motor/adaptör gibi elektronik aksamını piyasada bulabilme imkanımız olur mu?

Hocam üreticisi ben olduğum için her türlü yedek parçayı elbette tedarik edebilirim. Satış sonrası destek konusunda en ufak şüpheniz olmasın.

Motoru piyasada bulmak mümkün ama değişimini kesinlikle ben yapmalıyım. Adaptör de 24V 3A aşırı akım, kısa devre korumalı smps herhangi bir adaptör kullanabilirsiniz.

Daha vakit var on sipariş için geç kalmış sayılmazsınız :)

Almak istiyorum.... Eft nasıl yapabilirim

Herkese selamlar.
An itibari ile ön sipariş kapanmıştır. 20 günlük süreçte yurt içi ve yurt dışı toplam 46 sipariş toplandı. Kahve Kulübü forumuna, destek verenlere, alaka gösterenlere, satın alanlara çok ama çok teşekkür ederim. Takdir edersiniz ki bir süre buralarda olamayacağım. :) Ancak ara ara süreçle alakalı bilgilendirme mesajları yayınlıyor olacağım.
Satışları etkilemesin diye söylemedim ama en başından beri plan dahilindeydi: Ürünü ön sipariş ile alan herkes için minik bir sürprizim var. Ne olduğunu söylemeyeceğim, zaten ürünleri ellerine ulaşanların bu başlık altında yapacağı paylaşımlardan göreceksiniz.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Çok sağ olun, var olun.
Saygılarımla...

Ural, öncelikle sana ve Motordante'ye canı gönülden başarılar dilerim, yolunuzda tökezlemeden devam edersiniz umarım.

Kendi adıma böyle bir ürünün hayata geçirilme sürecini fikir aşamasından itibaren adım adım takip etme şansına sahip olduğum için çok mutluyum.

Herşey gönlünüzce olur inşallah

Herkese selamlar.
An itibari ile ön sipariş kapanmıştır. 20 günlük süreçte yurt içi ve yurt dışı toplam 46 sipariş toplandı. Kahve Kulübü forumuna, destek verenlere, alaka gösterenlere, satın alanlara çok ama çok teşekkür ederim. Takdir edersiniz ki bir süre buralarda olamayacağım. :) Ancak ara ara süreçle alakalı bilgilendirme mesajları yayınlıyor olacağım.
Satışları etkilemesin diye söylemedim ama en başından beri plan dahilindeydi: Ürünü ön sipariş ile alan herkes için minik bir sürprizim var. Ne olduğunu söylemeyeceğim, zaten ürünleri ellerine ulaşanların bu başlık altında yapacağı paylaşımlardan göreceksiniz.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Çok sağ olun, var olun.
Saygılarımla...
Hayırlı olsun Ural, kafana koyduğunu yapıyorsun ve hayata geçiriyorsun. Gerçekten zor bir şey.

Bazen eleştiriler ağır olsa bile, yoluna devam ettin. Umarım , kullanan herkes memnun kalır.

Motordante inceleme videomu bile sana göstermeden doğrudan Youtube da yayınladım, bu bile yaklaşımın hakkında bilgi veriyor.

Ön sipariş kapanmadan bunları yazmak istememiştim 👍

Kolay gelsin.

bu arada motordante sonrası kahve tüketiminiz artıyor. ben Motordante geldiğinden beri filtre üzerine birde Türk kahvesi içmeye başladım gerçekten çekirdek tüketimim arttı diyebilirim. Motordante öncesi Ocak'tan beri 1 tane tk yapmışım :D

Kahve tüketiminin arttığına ben de katılıyorum. Önceden aylık 1 kg kahve tüketirken 1,25 kg’a çıktık. Gerçi ben motordante kullanıcısı değilim, cam kaldırma motorunu bir standa monte ederek comandantemi kendim elektrikliye çevirdim. Ural hocam birkaç ay erken duyursaydı hiç uğraşmaz direkt Ural beyden sipariş ederdim.

Kahve tüketiminin arttığına ben de katılıyorum. Önceden aylık 1 kg kahve tüketirken 1,25 kg’a çıktık. Gerçi ben motordante kullanıcısı değilim, cam kaldırma motorunu bir standa monte ederek comandantemi kendim elektrikliye çevirdim. Ural hocam birkaç ay erken duyursaydı hiç uğraşmaz direkt Ural beyden sipariş ederdim.
O işi ben de yaptım. Fakat çok yalpa yapıyordu kaldırdım.

Merhabalar,

Bu sabah Motordante'nin yeni setupı denk geldi Instagramda. Görünüşü ve tasarımı cidden cezbetti, mutfak tezgahında şık bir hava oluşturur. Tabi Motordante'nin sabitliğini de görmek lazım ürün hazır olduğunda. Çizime göre mutlaka ufak oynamalar olur sanırım. Tasarım dışında kullanışı da bir single dose espresso öğütücüsü kadar pratik duruyor. Sizce nasıl oldu yeni Motordante eklentisi?

Huniler dar olmuş ve yukarda kalmış. Bu etrafın kirlenmesine ve o hunide kahve birikmesine neden olacak. Niche in öğütün ve çıkış delik tasarımı şu şekilde . Öğütüm alanı yatay, döküş borusu dik herhangi bir eğim yok. Monolith, kafateklere özenmişsiniz ama tasarımı bir daha gözden geçirmenizi öneririm.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    64.7 KB · Görüntüleme: 66
Evet daha geliştirilebilir bence de. Özenmek yerine ilham alınmış ya da kafateklere benzemiş demek daha uygun olur sanki :) Sonuçta hepimizin amacı etrafımızdaki üretici insanları eleştirmek yerine yorum ve görüşlerimizi sunup daha etkili ürünler üretmelerine destek olmak :)
Huniler dar olmuş ve yukarda kalmış. Bu etrafın kirlenmesine ve o hunide kahve birikmesine neden olacak. Niche in öğütün ve çıkış delik tasarımı şu şekilde . Öğütüm alanı yatay, döküş borusu dik herhangi bir eğim yok. Monolith, kafateklere özenmişsiniz ama tasarımı bir daha gözden geçirmenizi öneririm.

Huni tasarımına aslında benim bir katkım yok. Tüm ölçüleri Comandante belirledi.
Huniyi standsız da kullanılabilecek şekilde çizdim. Hatta 1000 adet basıldı bile.
Daha farklı değirmenlere benzemiş olabilir. Saydığınız değirmenleri özenebilecek kadar detaylı incelemedim.
Huniler HDPE malzemeden üretildi. Farklı kliklerde hem doğal hem de natural kahveler denedim. En fazla 0,15 gram gördüm ki en ufak bir sarsıntıda akıp gidiyorlar.

Genel olarak da şunları söyleyeyim;
Değirmen var ve üzerine konuşuyorum. Çoğu konuda bu ciddi bir kısıtlama. Bir çok tasarım kendiliğinden sonuçlanıyor ve ben sadece zorunda olduğum değerleri girerek üretime hazırlıyorum. Hazırlandığım üretim de elimdeki imkanlarla kısıtlı çünkü iş benden ne kadar uzaklaşırsa o kadar pahalı olur. Pahalı olmaması gerekiyor.
Sözün özü; hep uçanları gördüm ve uçmak kolay geldi ama uçmaya çalıştığımda gördüm ki hiç de kolay değil. 😃

Herkese selamlar. Yaklaşık 2 saat kadar önce tüm ön sipariş müşterilerimin kargolarını teslim ettim.
Kendilerinin çektiği fotoğraflarda göreceğiniz bir hediyem var. Sadece ön sipariş müşterilerine özeldir. Ayrıca da satın alınabilir. Detayları yarın paylaşacağım.
İlk mesajda satın alımla alakalı detayları paylaştım. Henüz stok girmedim. Yarın öğlen saatlerinde satın alınabilir olacak.
Tüm süreçte bana destek olan herkese, tüm forum üyelerine, yöneticilerine, kurucularına çok teşekkür ederim. (:

Geri