• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Motordante | Comandante Grinder Motor Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kutu ve ürün gerçekten harika duruyor ellerinize sağlık

İlk espresso denememi yaptım çok memnun kaldım. Birkaç deneme daha yaptıktan sonra fikirlerimi söylemek isterim.
Herkes gelen hediyeyi kolayca takmış ama ben takmayı beceremedim, bir yerden sonra tıkandı.
Hocam selamlar 👋 sizinle beraber birkaç arkadaş daha benzer sıkıntılar yaşamış bu yüzden kendi uygulama yöntemimi gösterdiğim videolu bir açıklama yapmak istedim. Video umarım yardımcı olur.

Belki bir sonraki sürümde şarj edilebilir hale gelir. Böylece kablosuz kullanım olur. Sonuçta zaman içinde devamlı iyileştirmeler olacaktır.

Pil konusu biraz sıkıntılı. Li-ion piller aslında birer pimi çekilmiş bombadır. Aslında kullanımı büyük riskler barındırır. Herhangi bir cihazın içine girecekse çok ciddi önlemler almak gerekir. Bazı entegreler, devreler, önlemler, vs. Bunların hepsini Motordante’ye sığdırabilsem bile yurtdışına satamam çünkü pilli ürünlerin nakliyesi hem aşırı maliyetli, hem de ciddi risk ve sorumluluk barındırıyor. Pilli olarak ürünün maliyeti haliyle 300-500 lira arasında daha pahalı olacaktır. Yurtdışına satamayacağım için de bu maliyeti direkt olarak ürüne yansıtmam gerekiyor. Zaten bu sebeplerle ayrıca bir pil ünitesi düşünmüştüm. İhtiyacı olan ayrıca alsın, ihtiyacı olmayan boşu boşuna ek maliyeti ödemesin diye...

@uralavci abi ben böyle eksantrik foto video çekemiyorum. Kusuruma bakma. Alet, hediyesi ve tüm emeklerin için çok teşekkür ederim. 1 saat önce hanımdan da onayı aldım. "iyi yatırım olmuş" dedi. Finansçıdır kendisi 😂

Kahve Masası Youtube Kanalı'na da yükledim. Hızlıca bu kadar oldu :)

Ülkemin yerli üreticisi Ural arkadaşımızın hepimiz tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum daha önce de belirtmiştim bir canlı yayın bölümü bekliyoruz. Ar-Ge ve Üretim aşamalarında yaşananlar , beklentiler, müşteri talepleri vs.

Pil konusu biraz sıkıntılı. Li-ion piller aslında birer pimi çekilmiş bombadır. Aslında kullanımı büyük riskler barındırır. Herhangi bir cihazın içine girecekse çok ciddi önlemler almak gerekir. Bazı entegreler, devreler, önlemler, vs. Bunların hepsini Motordante’ye sığdırabilsem bile yurtdışına satamam çünkü pilli ürünlerin nakliyesi hem aşırı maliyetli, hem de ciddi risk ve sorumluluk barındırıyor. Pilli olarak ürünün maliyeti haliyle 300-500 lira arasında daha pahalı olacaktır. Yurtdışına satamayacağım için de bu maliyeti direkt olarak ürüne yansıtmam gerekiyor. Zaten bu sebeplerle ayrıca bir pil ünitesi düşünmüştüm. İhtiyacı olan ayrıca alsın, ihtiyacı olmayan boşu boşuna ek maliyeti ödemesin diye...
Pil konusu bence de mantıklı görünmüyor
Fakat stand mevzusunda daha solid bir tasarım benimsenebilir bence.
Nacizane önerilerim şöyle :
-Özellikle standın kablo ve güç adaptörünü sakalayabilen bir yapıda olması güzel olabilir
-Bir de güç kablosunun ucu dirsekli bir yapıda olması daha iyi olurdu :)

Screenshot_20210109-203947_Opera.jpg

Ülkemin yerli üreticisi Ural arkadaşımızın hepimiz tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum daha önce de belirtmiştim bir canlı yayın bölümü bekliyoruz. Ar-Ge ve Üretim aşamalarında yaşananlar , beklentiler, müşteri talepleri vs.
@PepukKahve

Tabii ki, ilerleyen zamanda onu da yaparız. Biz her fırsatta desteklemeye ve anlatmaya çalışıyoruz. Canlı yayınlarda ürün yerleştirme yapmışlığımız vardır :)

Takipçi sayımız da artarsa, daha çok insana ulaşabiliriz.

Ürünün incelemesini Kasım ayında paylaştım, elime ulaşır ulaşmaz güzel (göreceli) bir kutu açılımı çektim, teyyaredenkahve instagram hesabımdan paylaştım, vs...

Bu tarz iyi niyetli girişimlere her zaman destek olmak gerekiyor.

Pil konusu bence de mantıklı görünmüyor
Fakat stand mevzusunda daha solid bir tasarım benimsenebilir bence.
Nacizane önerilerim şöyle :
-Özellikle standın kablo ve güç adaptörünü sakalayabilen bir yapıda olması güzel olabilir
-Bir de güç kablosunun ucu dirsekli bir yapıda olması daha iyi olurdu :)

Ekli dosyayı görüntüle 8027

Hocam Türkiye’de bu şekilde dirsekli kablosu olan, kaliteli 24V 3A DC adaptör bulamadım. Şu an kullandığım adaptörün yarı fiyatına dirsekli seçenekler var elbette ama hiç güven vermiyorlardı. Yani bunu elbette ki düşündüm. Hatta önceki sayfalarda da bu konu konuşulmuştu diye hatırlıyorum. :)
Elimdekilerin kablosunu değiştirmeyi de düşündüm ancak adaptörler bir kere açıldığında tekrar düzgün kapanamıyorlar maalesef.

Motordante dün elime ulaştığından beri kullanıyorum artılarını eksilerini söyleyecek kadar çok kullanma şansım olmadı fakat motordante eve girdiğinden beri kız arkadaşım kendine kahve demlemeye çok daha sıcak bakıyor ve ikidir demledikten sonra bana motordante övüyor "iyi ki almışsın, hiç yorulmuyorum vs." şeklinde ki bu benim için fazlasıyla büyük bir artı oldu :D

Motordante dün elime ulaştığından beri kullanıyorum artılarını eksilerini söyleyecek kadar çok kullanma şansım olmadı fakat motordante eve girdiğinden beri kız arkadaşım kendine kahve demlemeye çok daha sıcak bakıyor ve ikidir demledikten sonra bana motordante övüyor "iyi ki almışsın, hiç yorulmuyorum vs." şeklinde ki bu benim için fazlasıyla büyük bir artı oldu :D
Eşler, kız arkadaşlar, partnerler Bunu Beğendi (y)

Reklamında artık sevgilime daha çok zaman ayırabiliyorum, eskiden (görüntü siyah beyaz olur) 2 TK çekene kadar anamız ağlardı.

(renkliye dönüş) ama artık MTD var 😏

Eşler, kız arkadaşlar, partnerler Bunu Beğendi (y)

Reklamında artık sevgilime daha çok zaman ayırabiliyorum, eskiden (görüntü siyah beyaz olur) 2 TK çekene kadar anamız ağlardı.

(renkliye dönüş) ama artık MTD var 😏
Bir dönem televizyonlarda sıkça karşılaştığımız “performans” içerikli, “Eşim de memnun...” ile biten reklamlar vardı. Aklıma onları getirdiniz. 😃

Bir dönem televizyonlarda sıkça karşılaştığımız “performans” içerikli, “Eşim de memnun...” ile biten reklamlar vardı. Aklıma onları getirdiniz. 😃
Heh tam onu diyorum. Bi de ceyda düvenci falan oynacak böyle. artık çocuklarıma daha çok vakip ayırıyorum diyecek sonda 😂

Geri