• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Motordante | Comandante Grinder Motor Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun süredir beklediğimiz ürün, hem fikir hem de emekleriniz için teşekkürler öncelikle. Asya'da pek çok farklı motorize ekipman üretimine şahit olmuştum, seri üretime geçtiklerini ise sanmıyorum. Dolayısıyla önü açık olacaktır. Ayrıca ürüne dair bir sorum olacak. İçerisinde sübjektif fikir/eleştiri de barındırıyor.

Ürünle alakalı görsel yönden değişiklik isteme hakkımız bulunuyor mu? Hiç değilse ön sipariş geçmek istersek, hali hazırda niş bir ürün statüsünü korurken. Motordante ismi bana çok zorlama ve anlamsız geldi, değirmenin tepesine bu cihazı yerleştirdiğimde üzerinde böyle bir şey yazsın istemem, bu talebimi olumlu karşılar mısınız? Yoksa marka bu, marka ismi yerine başka bir şey yazmayacağız ya da sade bırakmayız mı dersiniz.

Ürün net ağırlığı, elektrik sarfiyati, ürünün dış yüzeyi ne tür bir malzemeden yapılı, boya türü bisey varmi? Ürünün ses desibel ölçümü, Tamirat ve Garanti şartları gibi destekler nasil ilerleyecek gibi bilgilerde paylasilirsa belki dahada faydali olur

Ürünün tam ağırlığını revize etmeden önce 719 gram olarak ölçmüştüm. Çok değişmemiştir. Elimde olmadığı için şu an ölçemiyorum ama arkadaşlar ölçüp yazabilir.
Ürün adaptörden 24 volt gerilimde 2 amperden fazla akım çekmiyor. Ben garanti olsun diye 3 amper koydum. Bu da 48w yapar. 1 saat boyunca hiç durmadan çalışsa 0,034536₺ elektrik faturanıza yansıtılır.
Ürünün tamamı 5000 serisi aluminyum kullanılarak üretilip endüstriyel temizleyici ile temizlenmiştir. En dış yüzeyi kumlanmış ve yazısı lazer ile kazınmıştır. Hunisi PLA malzemeden 3d printer ile basılmıştır. Ürünün hiçbir noktasında boya bulunmamaktadır.
Ses desibel ölçümü yapmadım ancak standart bir kattleın su kaynarken çıkardığı ses ile aynı seviyede diyebilirim.
Ürünle alakalı bir problem yaşarsanız bana ulaşabileceğiniz çok fazla kanal var. En kısa sürede probleminizi çözmek için elimden gelen her türlü desteği sağlayabilirim. İlk mesajda bahsettiğim kullanım şartlarına uyulduğu sürece problem yok.

Uzun süredir beklediğimiz ürün, hem fikir hem de emekleriniz için teşekkürler öncelikle. Asya'da pek çok farklı motorize ekipman üretimine şahit olmuştum, seri üretime geçtiklerini ise sanmıyorum. Dolayısıyla önü açık olacaktır. Ayrıca ürüne dair bir sorum olacak. İçerisinde sübjektif fikir/eleştiri de barındırıyor.

Ürünle alakalı görsel yönden değişiklik isteme hakkımız bulunuyor mu? Hiç değilse ön sipariş geçmek istersek, hali hazırda niş bir ürün statüsünü korurken. Motordante ismi bana çok zorlama ve anlamsız geldi, değirmenin tepesine bu cihazı yerleştirdiğimde üzerinde böyle bir şey yazsın istemem, bu talebimi olumlu karşılar mısınız? Yoksa marka bu, marka ismi yerine başka bir şey yazmayacağız ya da sade bırakmayız mı dersiniz.

Ürün adı bir anda ortaya çıktı açıkçası. Üzerine çok düşünülmedi. Hoşumuza gidince olsun dedik.
Açıkçası marka yerine farklı bir şey yazsın istemem. Zaten lazer kazıma işlemi çoklu ve seri uygulanıyor. Bu tip taleplerin artması iş yükünü arttıracağından maliyeti de etkiler maalesef.
Üzgünüm.

Çok güzel proje elinize sağlık, görüntü olarak da şık. Kullanımda tek korkum comandanteye zarar vermek olur, motor herhangi bir sebeple zorlandığında çalışmasını durduran akım sınırlaması mı olacak?

Ürün adı bir anda ortaya çıktı açıkçası. Üzerine çok düşünülmedi. Hoşumuza gidince olsun dedik.
Açıkçası marka yerine farklı bir şey yazsın istemem. Zaten lazer kazıma işlemi çoklu ve seri uygulanıyor. Bu tip taleplerin artması iş yükünü arttıracağından maliyeti de etkiler maalesef.
Üzgünüm.
Anlıyorum. Ek olarak, öğütme işlemini olabildiğince minimum kliklerde test eden ya da edecek kişiler olursa videoya alınıp bizlerle paylaşılır umarım. Bugünlerde karar verme aşamasında faydalı olacaktır.

Çok güzel proje elinize sağlık, görüntü olarak da şık. Kullanımda tek korkum comandanteye zarar vermek olur, motor herhangi bir sebeple zorlandığında çalışmasını durduran akım sınırlaması mı olacak?
Comandante yapısı itibariyle zarar görecek bir değirmen değil hocam. Çok sağlam. Gerçekten çok sağlam.
Sorunuzun cevabını ilk mesajda vermiştim ancak tekrar hatırlatalım.
Manuel öğütümde Comandante elinizden kayacak kadar zorlanıyorsanız, Motordante aynı kuvvetle karşılaştığında duracaktır.
Akım sınırlandırıcı yok. Tork düşüşünü akımla değil gerilimle ayrladık çünkü. :)

Anlıyorum. Ek olarak, öğütme işlemini olabildiğince minimum kliklerde test eden ya da edecek kişiler olursa videoya alınıp bizlerle paylaşılır umarım. Bugünlerde karar verme aşamasında faydalı olacaktır.

Bahsettiğiniz türde testler yaptık. Bu testler ve sonuçları da elbette ki paylaşılacaktır.

Öncelikle sizi @uralavci alkışlıyorum. Çok büyük bir boşluğu dolduracak bir hamle.

Videoya baktığımda, motor çalışırken 2 kez gövdeyi sabitlemek için tuttuğunuzu gördüm. Aleti çalıştırdığınızda, başında ortasında veya herhangi bir anda öğütücüyü elle sabitlemek gerekecek mi?

Öncelikle sizi @uralavci alkışlıyorum. Çok büyük bir boşluğu dolduracak bir hamle.

Videoya baktığımda, motor çalışırken 2 kez gövdeyi sabitlemek için tuttuğunuzu gördüm. Aleti çalıştırdığınızda, başında ortasında veya herhangi bir anda öğütücüyü elle sabitlemek gerekecek mi?
Teşekkür ederim.
Aslına bakarsanız tutmamıza gerek yok. O hareket biraz istemsizce, içgüdüsel gelişiyor. 😃
Normalde kımıldamadan çalışıyor. :)

Buyuk emek isteyen çok güzel bir çalışma gerçekten, ihtiyacı olan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Lakin merak ettiğim bir şey var: günlük ortalama kahve ihtiyacımızı karşılamak için tasarlanmış olan (50gr) bir ürün için motordantenin rantabil olup olmadığı konusu. Yanlış hatırlamıyorsam Bernd'de sayfasında buna benzer birşey paylaşmıştı ve o zamanda aynı şey aklımdan geçmişti. Kendisi yıl sonunda bir suprizim olacak demişti suprizi buna benzer birsey ise kendisine de aynı sorulari yonelticeğim tabi :D commandatenin kolunu cevirirken aldığım hazzı hicbirşey ile değişmem o da ayrı mesele :D

Buyuk emek isteyen çok güzel bir çalışma gerçekten, ihtiyacı olan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Lakin merak ettiğim bir şey var: günlük ortalama kahve ihtiyacımızı karşılamak için tasarlanmış olan (50gr) bir ürün için motordantenin rantabil olup olmadığı konusu. Yanlış hatırlamıyorsam Bernd'de sayfasında buna benzer birşey paylaşmıştı ve o zamanda aynı şey aklımdan geçmişti. Kendisi yıl sonunda bir suprizim olacak demişti suprizi buna benzer birsey ise kendisine de aynı sorulari yonelticeğim tabi :D commandatenin kolunu cevirirken aldığım hazzı hicbirşey ile değişmem o da ayrı mesele :D

Bernd’in hesabında paylaştığı video benim motordante kullandığım video 😬

Espresso/Türk kahvesi öğütümleri filtre kadar keyifli değil maalesef. Zaten ben espresso makinesi aldıktan sonra başladı süreç 😆

@raistlin hocam ile projeye başlamadan önce konuşmuştuk. Yapacağım şeyi söylediğimde birebir aynı cümleleri kurmuştu. :D

Tercih meselesi hocam. Ben sadece V60 demliyorum evde eşimle kendim için. Üşengeç de biriyim. Bana iyi geliyor. :)

Valla benim "ya bir TK olsa da içsek" deyip sonra CMD ile göz göze gelip "neyse ya içmesem de olur" dediğim o kadar çoktu ki... 😊

Artık espresso ve TK içmek için önümde hiçbir engel yok neyse ki ;)

30 klik için bile üşeniyorum artık.

Sabah ın köründe uyanıp ayilmak icin bir kahve içeyim desen en az 15 dakika uğraşıyorsun zaten bir de elde çevir babam cevir.Valla iyi guzel de el degirmeni el degirmenidir bunu kabul etmek lazım.Yıl oldu 2021
Deneyim açısından kahveyi tarttıktan sonra çekmek 1dk alıyor filtre kahve için. Tek kişi olduğunda bence aşırı yorucu bir şey değil.

Bu üründe çekirdekleri üstteki huniye yavaş yavaş mı dökmek gerekiyor? Öyleyse bu da vakit alıp başında beklememizi gerektirecek bir şey değil mi?

Geri