Teoride hayır, pratikte evet.Çekirdekler alüminyum ile temas ediyor mu?
Hocam onun için analiz lazım. Aluminyumun gıdayla temasında izin verilen ppmin içinde kalıp kalmadığına dair. Kesin içinde ama dediğim gibi analiz olmadan bu bilgi bir işinize yaramaz maalesef.Dükkan ortamında kullanmayı planlıyorum ve net cevap lazımGıda ile temasa uygun mu? İl tarım müdürlüğü Covid sebebi ile cılkını çıkarttı denetimlerin.
O tüneli biraz daha geniş tutup huni malzemesinden bir çubuk yapılsa çözüm olur mu?
Tam niche sipariş vermişken oldu mu bukararsız kaldım iptal mi etsem diye
Dükkan ortamında kullanmayı planlıyorum ve net cevap lazımGıda ile temasa uygun mu? İl tarım müdürlüğü Covid sebebi ile cılkını çıkarttı denetimlerin.
Niche ile bu biraz kıyaslanabilecek bir şey değil merak etmeyin kullanınca anlayacaksınız. En kötü ihtimal satarsınız.
@uralavci Sahibinden.com üzerinden komisyonu ekleyerek get ilan açıp taksitli satış yapabilirsiniz. Kargo olarakta sembolik birşey gönderirsiniz. Ürün üretilince aslını gönderirsiniz.
En kötü ihtimal değirmene çekirdeği koyup üzerine motoru kapattığınızı söylersiniz olur biter.
Ürünün şu an ki fiyatı herhangi bir komisyonu karşılayamayacağım kadar düşük.
Bu kadar düşük olmasının da sebebi beni bugün bu konuma getirenin bu forum olması.
Elbette ki imkanlar sağlamaktan memnuniyet duyarım ancak bu, maalesef sağlayamayacağım bir imkan ancak sonrası için, dediğim gibi, ayarlayacağım.
Sitenin aldığı komisyonu satış fiyatı üstüne koyarak ilan açarsınız demek istedim 690+komisyon