• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Motordante | Comandante Grinder Motor Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çekirdeklerin aluminyum tünel ile temasına bir açıklık getireyim.
Tünel çapı tam olarak 12,2 milimetre. Huninin en dip çapı da 12,0 milimetre. Aradaki toplam 0,2 milimetre boşluk, çekirdek serbest düşüşteyken teorik olarak aluminyum ile temas etmemesini sağlamalı ancak bunun imkansıza yakın olacağı da malumunuz.
Aluminyum yüzeyinde aluminyum oksit tabakası oluşturur ve bunun oradan koparılması için biraz güce ihtiyaç var. Çekirdeğin serbest düşüşü sırasında tünele anlık temas etmesiyle o tabakanın kalkması pek mümkün değil.
Huni aluminyum olsaydı, çekirdekler üzerine döküleceği ve dik kuvvet, peşinden de dik tepki alacaklarından bu mümkün olabilirdi.

Dükkan ortamında kullanmayı planlıyorum ve net cevap lazım :) Gıda ile temasa uygun mu? İl tarım müdürlüğü Covid sebebi ile cılkını çıkarttı denetimlerin.

Dükkan ortamında kullanmayı planlıyorum ve net cevap lazım :) Gıda ile temasa uygun mu? İl tarım müdürlüğü Covid sebebi ile cılkını çıkarttı denetimlerin.
Hocam onun için analiz lazım. Aluminyumun gıdayla temasında izin verilen ppmin içinde kalıp kalmadığına dair. Kesin içinde ama dediğim gibi analiz olmadan bu bilgi bir işinize yaramaz maalesef.

O tüneli biraz daha geniş tutup huni malzemesinden bir çubuk yapılsa çözüm olur mu?

O tüneli biraz daha geniş tutup huni malzemesinden bir çubuk yapılsa çözüm olur mu?

Aslına bakarsanız o kısım için paslanmaz çelik düşünmüştüm ama 6 adet üretim için o maliyete giremedim. Talep güzel olursa tabii ki paslanmaz çeliğe dönüştürülür çok dert değil.
Aluminyum kalmasında da bir sakınca yok ama paslanmaz çelik daha garanti.

Büyük bir emek var bu işin içinde, bol şans. 👍🙏

Tam niche sipariş vermişken oldu mu bu 😒 kararsız kaldım iptal mi etsem diye

Böyle haberler görünce çok mutlu oluyorum. Umarım çok daha yenilikçi ve inovatif fikirlerle yolunuza devam edersiniz. Tebrik ederim.

Tam niche sipariş vermişken oldu mu bu 😒 kararsız kaldım iptal mi etsem diye

Niche ile bu biraz kıyaslanabilecek bir şey değil merak etmeyin kullanınca anlayacaksınız. En kötü ihtimal satarsınız.

@uralavci Sahibinden.com üzerinden komisyonu ekleyerek get ilan açıp taksitli satış yapabilirsiniz. Kargo olarakta sembolik birşey gönderirsiniz. Ürün üretilince aslını gönderirsiniz.

Eline sağlık @uralavci, destek olan inceleyen fikir veren kişilerin de emeğine sağlık. Gerçekten urun zaten iyiyken yaptığın geliştirme ürünü arti katma deger kattığı gibi gerek kafeler icin, gerek ev kullanıcıları icin tercih sebebi ve yebi konseptler icin ilham kaynağı olacaktır. Sadece işlevi değil görünümü bile oldukça güzel görünüyor.

Kahve bizi batiracak bu gidişle :)

En kötü ihtimal değirmene çekirdeği koyup üzerine motoru kapattığınızı söylersiniz olur biter.

Niche ile bu biraz kıyaslanabilecek bir şey değil merak etmeyin kullanınca anlayacaksınız. En kötü ihtimal satarsınız.

@uralavci Sahibinden.com üzerinden komisyonu ekleyerek get ilan açıp taksitli satış yapabilirsiniz. Kargo olarakta sembolik birşey gönderirsiniz. Ürün üretilince aslını gönderirsiniz.

Ürünün şu an ki fiyatı herhangi bir komisyonu karşılayamayacağım kadar düşük.
Bu kadar düşük olmasının da sebebi beni bugün bu konuma getirenin bu forum olması.
Elbette ki imkanlar sağlamaktan memnuniyet duyarım ancak bu, maalesef sağlayamayacağım bir imkan ancak sonrası için, dediğim gibi, ayarlayacağım.

Ürünün şu an ki fiyatı herhangi bir komisyonu karşılayamayacağım kadar düşük.
Bu kadar düşük olmasının da sebebi beni bugün bu konuma getirenin bu forum olması.
Elbette ki imkanlar sağlamaktan memnuniyet duyarım ancak bu, maalesef sağlayamayacağım bir imkan ancak sonrası için, dediğim gibi, ayarlayacağım.

Sitenin aldığı komisyonu satış fiyatı üstüne koyarak ilan açarsınız demek istedim 690+komisyon

Heyecan uyandıran bir gelişme olmuş. Katkısı ve emeği olan herkesin eline sağlık.

Sitenin aldığı komisyonu satış fiyatı üstüne koyarak ilan açarsınız demek istedim 690+komisyon

Önümüzdeki 20 günü ürünün seri imalatı için gereken öz geliştirme, sosysl medya hesaplarının düzenlenmesi ve yönetimi, ön siparişlerin takibi, web sitesinin geliştirilmesi gibi bir çok işi halletmekle geçireceğim. Açık konuşmak gerekirse bunca iş yüküm varken bir yenisi eklensin pek istemem ancak gerçekten peşin alacak durumu olmayan, taksitle almak zorunda olan, komisyonu da dert etmeyen biri olursa seve seve yardımcı olurum.

Geri