• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Motordante | Comandante Grinder Motor Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niche ile bu biraz kıyaslanabilecek bir şey değil merak etmeyin kullanınca anlayacaksınız. En kötü ihtimal satarsınız.

@uralavci Sahibinden.com üzerinden komisyonu ekleyerek get ilan açıp taksitli satış yapabilirsiniz. Kargo olarakta sembolik birşey gönderirsiniz. Ürün üretilince aslını gönderirsiniz.
Niche’den memnun musunuz? Aslında ihtiyacım yok ama james hoffman o kadar övüyor ki...

@uralavci Comandante sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak bir girişim, umarım çok başarılı olur.

Önümüzdeki 20 günü ürünün seri imalatı için gereken öz geliştirme, sosysl medya hesaplarının düzenlenmesi ve yönetimi, ön siparişlerin takibi, web sitesinin geliştirilmesi gibi bir çok işi halletmekle geçireceğim. Açık konuşmak gerekirse bunca iş yüküm varken bir yenisi eklensin pek istemem ancak gerçekten peşin alacak durumu olmayan, taksitle almak zorunda olan, komisyonu da dert etmeyen biri olursa seve seve yardımcı olurum.

Benim tavsiyem Shopier'de eft ile ödeyecekler için bir ilan( temsili bir ücret girersin 10 TL gibi kalını eft geçerler. ) taksitle ödeyecekler içinde komisyon+ürün fiyatı ile başka bir ilan açabilirsin. Bunu şimdiden yapmana fayda var. Shopierden ön ödemeyi yapan arkadaşlara hem kod üretecek satış olacak elinde hem de adres telefon no gibi işlemler ile uğraşmayacaksın.

Niche’den memnun musunuz? Aslında ihtiyacım yok ama james hoffman o kadar övüyor ki...

@uralavci Comandante sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak bir girişim, umarım çok başarılı olur.

Niche aldığım en iyi kahve ekipmanı. Bunu ben değil herkes söylüyor. Adamlar bu kadar iyi olmasa yok satmazlar:)

Benim tavsiyem Shopier'de eft ile ödeyecekler için bir ilan( temsili bir ücret girersin 10 TL gibi kalını eft geçerler. ) taksitle ödeyecekler içinde komisyon+ürün fiyatı ile başka bir ilan açabilirsin. Bunu şimdiden yapmana fayda var. Shopierden ön ödemeyi yapan arkadaşlara hem kod üretecek satış olacak elinde hem de adres telefon no gibi işlemler ile uğraşmayacaksın.
Öneriniz için teşekkür ederim
Satış kanalının ön sipariş sürecinde burayla sınırlı kalmasını istiyorum. İlerleyen dönemde zaten Shopier planım var ancak şu an değil.

Ural üstadım ellerine sağlık, umarım dünya çapında bşr başarı elde edersiniz.
İnstagramda yazdığımı yenileyeyim, timemotorante de isterük :)

Elinize sağlık, Bernd Braune tarafından da olumsuz bir hava sezdirilmemesi çok hoş olmuş. Story'de görünce bu ne alaka diye düşünmüştüm hatta. Bereketli olsun ✌️

Keşke Benimde Motordante'm olsa ama ilk önce Comandante almak lazım 😂 😂

Güzel hareket, tebrikler. Acil öneri; web sayfası mobil cihaz uyumluluğu. Giriş sayfasında iyi çekilmiş bir video.

Geri