• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahminime göre daha önce üyeliği olup sipariş vermeyenlere teşvik amaçlı %50, üyeliği olup uzun zaman önce ilk siparişini verenlere %40, yakın zamanda alışveriş yapmış olanlara da daha düşük indirim oranı şeklinde dağıtılmış. Sipariş verirken "Haberler ve teklifler hakkında bana e-posta gönder" kısmı işaretlendiyse kod gelmiştir. Üyelik olsun olmasın.

Tahminime göre daha önce üyeliği olup sipariş vermeyenlere teşvik amaçlı %50, üyeliği olup uzun zaman önce ilk siparişini verenlere %40, yakın zamanda alışveriş yapmış olanlara da daha düşük indirim oranı şeklinde dağıtılmış. Sipariş verirken "Haberler ve teklifler hakkında bana e-posta gönder" kısmı işaretlendiyse kod gelmiştir. Üyelik olsun olmasın.
Bir de benim gibi çok ama çok sadık müşterileri olup da e-posta almak istemediği için her seferinde özellikle işaretlemeyenler var. Zalımsın Montag!

Üyeliğim var bir kere sipariş verdim %50 vermiş. Birden fazla sipariş verenlerde indirim oranı azalıyor galiba

İyi bir alım oldu bence. %50 %40 lar ciddi rakam. 4 çeşit aldım %50 ile diğer çeşitlerden alsaymışım keşke dedim😀 @Montag Coffee Roasters teşekkürler

Valla Montag'a helal olsun, toplu alım arefesi indirim kodu dağıtarak aldı verdi beni de kaptı (%40). Bunu ilk kez denemediler daha önce %10-20 indirim ile yaptılar ama şimdiki kadar büyük indirimler söz konusu değildi. Montag'ın marketing departmanı çok büyük mü bilmiyorum en büyük galiba.

Bu arada bir akşam öncesinde fiyatları tartıyordum ki bugün tam da üzerine geldi kod :)

arkadaşın siparişe hobe ile kaynak yaptım :D daha önce üye olmayışım da benim ayıbım olsun, kod yüzü göremedik 😅 ah haksızlık etmeyeyim yeni üye olunca hoşgeldin10 ile %10 verdiler😬😬

Son düzenleme:
Benim de üyeliğim olmadığı halde daha önceden alışverişim olduğu için bana da %40 yollandı ama dediğiniz gibi bende zamanında bildirimlere onay vermiştim.

D507QQ86K88

Kahvelerim bitmeye yakınken keşke benimde kodum olsaydı dedim bi 😅 Bugün üye oldum belki tekrar bi çılgınlık yapmak isterler :D

Geri