• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Tabi iyi olur ama kanallanma sadece öğütüm tutarsızlığı veya boyutu yüzünden olmaz, basitçe tampalama dengesizliği bile kanallanmaya yol açar
Yani mükemmel bir akış videosu gördüğümüzde, tampın iyi olduğundan ve değirmenin işini doğru yaptığından emin olabiliriz?

Tatmadan emin olamazsak da evet, iyi dengeli bir akış, 25-30 saniye arası 1:2 ön almışsak evet doğru iş yapmışız demektir
Tadım biraz kişisel bir deneyim olsa da, tabii ki tadımları da paylaşmaları çok faydalı olacaktır. Comandante black + red clix için tetiğe basacakken bu molent övgüleri başladı, tekrar kararsızlığa düştüm. Hem fiyatı daha uygun hem de Türk kahvesi- espresso- filtre çekebiliyorsa elbette Türk girişimcinin ürününü alırım. Ama önce ikna olmam gerekiyor. Adana'da bu ürüne sahip bir arkadaş varsa denememe izin verirse çok memnun olurdum açıkçası, yorumumuzu da yazardık bir güzel :)

Adana'da ikamet eden arkadaşlardan molent g50 sahibi bir arkadaş varsa ürünü denemek isterim, duyurulur. :)

Adana'da ikamet eden arkadaşlardan molent g50 sahibi bir arkadaş varsa ürünü denemek isterim, duyurulur. :)
Hocam haftasonu Ankara bulusmasinda Kemal Baristamin yetenekli ellerinden ogutum yapip espresso shot aldik ve gayet basariliydi. Dogru ayara 3 4 denemede ulastik. Haliyle kanallama vs de yoktu ve kek goruntusu de asagidaki gibi :)

Sure ve oran da iyi bir espresso icin gerekli zamana cok cok yakindi.

Soldaki kek Molent e ait.

not: edit

Ekli dosyalar

• 5F09AB0B-AADB-46CB-832A-E9D65C94F97E.jpeg
    5F09AB0B-AADB-46CB-832A-E9D65C94F97E.jpeg
    127.2 KB · Görüntüleme: 108
  • 2CD4C877-058C-4DB1-8C88-652DDAC51B8E.jpeg
    2CD4C877-058C-4DB1-8C88-652DDAC51B8E.jpeg
    114.8 KB · Görüntüleme: 106
Hocam haftasonu Ankara bulusmasinda Kemal Baristamin yetenekli ellerinden ogutum yapip espresso shot aldik ve gayet basariliydi. Dogru ayara 3 4 denemede ulastik. Haliyle kanallama vs de yoktu ve kek goruntusu de asagidaki gibi :)

Sure ve oran da iyi bir espresso icin gerekli zamana cok cok yakindi.

Soldaki kek Molent e ait.

not: edit
Krema yoğunluğu iyi görünüyor, fincanı tattınız mı peki

Mersindeyim. Bu tarafa yolun düşerse, bayramdan sonra deneme yapabiliriz.
Adana'da test etmenin bir yolunu buldum, bayramdan sonra elime geçecek değirmenle filtre, espresso, mokapot ve türk kahvesi olarak fincan deneyimlerimi paylaşacağım. Filtre olarak chemex var gerçi, başka bir ekipman performansını merak eden olursa belki adana civarından onlar da emanet bırakabilir. Memnun kalırsam sipariş de edeceğim.

Adana'da test etmenin bir yolunu buldum, bayramdan sonra elime geçecek değirmenle filtre, espresso, mokapot ve türk kahvesi olarak fincan deneyimlerimi paylaşacağım. Filtre olarak chemex var gerçi, başka bir ekipman performansını merak eden olursa belki adana civarından onlar da emanet bırakabilir. Memnun kalırsam sipariş de edeceğim.

Üstadım merhaba, emanetle veya bir kafede denemekle uğraşma istersen, ben de senin gibi ürünü denemeden almak istemedim. Firma ile iletişime geçtim bana bir tane deneme ürünü göndermişlerdi. Sanırım size de yardımcı olacaklardır. Firma bu konuda oldukça proaktif ve müşteri odaklı yaklaşıyor. Sizin sonuçlarınızı da merakla bekliyorum. Selamlar.

Kahve kulübü üyeleri için özel indirimimiz devam ediyor. Sadece kahvekulübü platformunda paylaştık. Bayram indirimini de Türkiye genelinde paylaştık.
Şu an sipariş verecegimiz molent g50 degirmen, yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi krom kapak ve krom ayar mekanizması ile mi gelecek. Bir inceleme videosunda ayar mekanizması plastik ve kapak yoktu. Ona göre sipariş vermeyi dusunuyorum

Ok. Çok teşekkürler bilgi icin
Bendekinin kapağı vardı fakat ayar mekanizması plastikti. Geçenlerde müşteri memnuniyeti ve geri dönüşler için İlhan bey aradığında rahatsızlığımı dile getirdim ve bayramdan önce hemen krom ayar mekanizmasını gönderdi. Müşteri memnuniyeti ve ürünün kullanıcıdayken bile geliştirilmesi - iyileştirilmesi konusunda çok hassaslar. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de değirmeni şiddetle tavsiye ediyorum 😅

Bendekinin kapağı vardı fakat ayar mekanizması plastikti. Geçenlerde müşteri memnuniyeti ve geri dönüşler için İlhan bey aradığında rahatsızlığımı dile getirdim ve bayramdan önce hemen krom ayar mekanizmasını gönderdi. Müşteri memnuniyeti ve ürünün kullanıcıdayken bile geliştirilmesi - iyileştirilmesi konusunda çok hassaslar. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de değirmeni şiddetle tavsiye ediyorum 😅
El değirmeni konusunda genelde 3 kişilik demlemeler yaptığım için (eşim,kızım ve ben) tereddutteyim açıkçası🙂. Öğütme süresi uzun olacak haliyle.

El değirmeni konusunda genelde 3 kişilik demlemeler yaptığım için (eşim,kızım ve ben) tereddutteyim açıkçası🙂. Öğütme süresi uzun olacak haliyle.
Ben daha önce başka bir seramik dişli öğütücü kullanıyordum acıkcası 3 kişi için kahve yapmak büyük olaydı. Ama mollentte böyle çok uzun süren bir öğütüm süresi yok.

Merhaba bazı günler ofiste 5 6 kişiye (bazı zamanlar gün içinde bir kaç defa) demleme yaptığım oluyor, henüz "öğütme de ne kadar uzun sürdü off" dediğimi hatırlamıyorum. içiniz rahat olsun. Selamlar :)

Son düzenleme:
Geri