• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

1. Madde de belirtilen sorun henüz geçen hafta başıma geldiği için "daha çok beklersiniz" demek geldi icimden🙂. Sorun kargo için paketleme şeklinden kaynaklı demek iki defa güldürdü beni🙂🙂.

Beklentim ikinci madde içindi fakat sizin ilk maddeyle ilgili daha büyük bir sorununuz olmuş sanırım, benimki ufak tefek çiziklerden ibaretti.

Beklentim ikinci madde içindi fakat sizin ilk maddeyle ilgili daha büyük bir sorununuz olmuş sanırım, benimki ufak tefek çiziklerden ibaretti.
Firma yetkilisinin iyi niyetinden şüphem yok ama bana gelen üründeki çizikler ancak çekiç ve tornavidayla oluşturulabilecek kadardı. Özellikle kapak ve ayar vidası uzerindekiler. Arayıp iyi niyetle değiştirelim dediler ama o kadar soğudum ki üründen değişimini bile istemedim. Bizim kuruma bağıslayip commandante sipariş ettim.

İkinci maddede belirtilen öğütme aralıklarını deneme şansım olmadı ama iyi bir öğütücü olma iddiası ile piyasaya sürülen üründe bir kullanma talimatı olmaması, öğütme aralıklarının nasıl olacağını gösteren bir kartın dahi olmaması şaşırttı beni açıkçası. Piyasadan 100tl ye satın alınan baharat öğütücüde bile bir talimat yer alır. Umarım eleştirileri dikkate alırlar. Benim için önemi kalmadı gerçi 😔

Arkadaşa yeni alim yaptırmıştim, sorma şansım olmadi cizik vs konusunu. Forumda paylasilan ekran görüntüsünü attim örgütün aralıkları icin, hos olmadı haliyle.

Su dikkatimi çekti, sanıyorum koruyucu kapak, orta vidaya sabitlensin diye bie mıknatıs konulmamis. Arkadaş sifirlama yapacahi her seferinde kapagi hep yere düştü.

Eger hic yoksa bence onemli ve küçük bir eksiklik olmuş.

Söyledikleriniz biraz beni korkuttu isin acikscasi bundan sonraki soran arkadaşlara bu markayo yönlendirme konusunda, umarim kisa zamanda kalici çözüm bulunur

Haklısınız, oldukça kötü olmuş sizin icin. Umarım sonraki alan kişiler icin bu vesileyle bir faydanız dokunmuş olur... Bundan onceki yaklaşımları ile eleştirileri dikkate alacaklarını düşünüyorum

Haklısınız, oldukça kötü olmuş sizin icin. Umarım sonraki alan kişiler icin bu vesileyle bir faydanız dokunmuş olur... Bundan onceki yaklaşımları ile eleştirileri dikkate alacaklarını düşünüyorum
Dediğim gibi beni arayan yetkilinin iyi niyetinden şüphem yok. Ama bu da ayrı bir sorun bence. Üründeki her sorunla ilgili yetkilinin müşteriyi araması da kurumsal gelmiyor bana açıkçası. Bir ürün satış sonrası desteğe ne kadar az ihtiyaç duyuyorsa o kadar nitelikli ve kalitelidir sanırım. Umarım düzeltirler bu durumlarını. Ama benim açımdan geçmiş olsun.

1. Madde de belirtilen sorun henüz geçen hafta başıma geldiği için "daha çok beklersiniz" demek geldi icimden🙂. Sorun kargo için paketleme şeklinden kaynaklı demek iki defa güldürdü beni🙂🙂.
Bey efenedi,
Wp üzerinden sizinle görüştük, bizlere ürünün fotoğraflarını yolladınız ve size gelen ürün ile ilgili büyük bir hata olduğunu, hiç bir müşterimize size yolladığımız gibi bir ürün yollamadığımızı belirtmiştik. Size paketleme sorunu var demedik.

Molent almadığım için nasıl bir kargolama ve kutulama ya da kalite kontrol yapılıyor bilmiyorum. Ama comandante ile ilgili örnek verebilirim. Her kutunun içerisinden isimlerin yazılı olduğu bir kart çıkıyor size gelen değirmenin paketlemesini ve son kalite kontrolünü kimin yaptığı işaretli oluyor ve ismini öğrenebiliyorsunuz. Belki siz de buna benzer bir uygulama yapabilirsiniz @Molent

Molent almadığım için nasıl bir kargolama ve kutulama ya da kalite kontrol yapılıyor bilmiyorum. Ama comandante ile ilgili örnek verebilirim. Her kutunun içerisinden isimlerin yazılı olduğu bir kart çıkıyor size gelen değirmenin paketlemesini ve son kalite kontrolünü kimin yaptığı işaretli oluyor ve ismini öğrenebiliyorsunuz. Belki siz de buna benzer bir uygulama yapabilirsiniz @Molent
Bana wp tan yazan hanımefendi paketlemeyi eldivenle kendisinin yaptığını belirtmişti. Ancak ürünün her tarafı parmak izi doluydu. Çizikleri de geçtik. Pandemi koşullarında olduğumuzda düşünüldüğünde yorum yapmaya gerek var mı acaba?

Dediğim gibi beni arayan yetkilinin iyi niyetinden şüphem yok. Ama bu da ayrı bir sorun bence. Üründeki her sorunla ilgili yetkilinin müşteriyi araması da kurumsal gelmiyor bana açıkçası. Bir ürün satış sonrası desteğe ne kadar az ihtiyaç duyuyorsa o kadar nitelikli ve kalitelidir sanırım. Umarım düzeltirler bu durumlarını. Ama benim açımdan geçmiş olsun.

Son olarak şunu söyleyeyim.

Size gelen ürün, bir şekilde talihsizlikle kutuya konulmuş. İkinci talihsizlik de kontrol edilmeden paketlenmiş. Bu tip hataların olması hoş değil ama neticede bir hata. Bunu defalarca dile getirdik.

Ürünü değiştirmeyi teklif ettik ki olması gereken bu, kabul etmediniz. Tamam o zaman ürün kalsın yeni ürün gönderelim, mahcubiyetimizi giderelim dedik, kabul etmediniz. Parasını iade edelim dedik ''Kurumsal bir yede kullanıyorum olmaz'' dediniz, kabul etmediniz. Bir de '' Benim açımdan geçmiş olsun'' diyorsunuz. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum.

Sizinle yaptığımız görüşmelerde iyi niyetimizden söz ediyorsunuz teşekkür ederim ama ben sizin iyi niyetinizden söz edemeyeceğim. Böylesine yapıcı bir yaklaşım içindeyken ben, sizin aşağılayıcı bir üslup takınmanız ve hakaret edici sözleriniz için.

Bey efendi, tüm müşterilerimizi sorun yaşasınlar / yaşamasınlar zaten arayıp memnuniyet derecelerini öğreniyoruz. Bunun kurumsallıkla alakası yok.

Yeni kurulan bir firma olarak geri bildirimlerin ve aynı zamanda ben de bir tüketici olduğum için, müşteri memnuniyetinin önemli olduğuna inanıyorum. Siz böyle sorun yaşayıp aradınız diye herkesin bizleri arayıp sorun yaşadıklarını mı düşünüyorsunuz? Elbette ufak tefek sorunlar çıktı / çıkacaktır da. Bugün, hatırı sayılır büyük firmalardan bile aldığınız ürünlerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Burada önemli olan, sorunlar çözüldü mü? çözülmedi mi? Sorunun çözülebilmesi neler yapıldı? Karşınızda bir muhatap var mı? yok mu ? Sorunlar minimize edildi mi? edilmedi mi ? buna bakmak lazım.

Özgün bir tasarım ile ortaya kaliteli bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Eksiklerimiz var ve gidermeye çalışıyorum. Ürün satıldıkça, son kuruşuna kadar ürünün geliştirilmesine harcıyorum. Ürün versiyon atladıkça, eski versiyon kullanan müşterilerimize yenilenmiş parçalar bedelsiz bir şekilde ulaştırılıyor. Herhangi bir talep beklemeden.

Ve size tekrar ürünü iade edebileceğinizi tekrarlıyorum. İyi günler dilerim.

Selamlar,

Sabah kahvemi demledim, kahvekulubune girip bildirimi gördüm ve okumaya başladım. Dün geceden beri yazılan yorumları okuyunca açık konuşayım bu nasıl bir ürün ve hizmetmiş dedim. Sonra da kendi kullandığım G50'ye ve bunun alım süreci dahil, gelişim, firmanın yaklaşımı, ürün üzerinde kullanıcı yorumlarına göre revizyonlar yapması ve sonunda nihai bir G50 ortaya çıkana kadar ki süreci düşündüm.

5 ayı geçkin süredir G50 kullanıyorum, nazar değmesin taş gibi değirmen. Fincanıma yansıyana göre yapıyorum bu yorumu tabi ki. Kullanıcı deneyimi olarak bu yorumun sonuna kadar arkasındayım.

Sorun yaşayan arkadaşlarım için naçizane tavsiyem sorun olduğunu düşündükleri ürünlerin yenisi ile değiştirilmesini talep etsinler. Firma buna olumlu yaklaşacaktır, aksinin yaşanacağını tahmin etmiyorum. Doğru ürünü aldıkları zaman kullandıkça ürün performansını hissedeceklerdir. Bana biraz "linç mode on" geldi açıkçası son 12 saatteki yorumlar. Ama o da benim negatif ve kötü düşüncem olsun, doğru olmaması temennim.

Herkese keyifli ve lezzetli kahveli günler diliyorum☺☺

Son düzenleme:
Evet bu konuda çalışmamız vardı. Ama geciktik maalesef. Belki de en başta yapılması gerekiyordu ama versiyon değişikliklerinden dolayı bekletiyordum. Belki de en azından geçici bir süre, printerdan çıktı alıp firma kaşe imzalı bir yazı koyabilirdim.

Her üründe problem olabilir. Koskoca firmaların ürünlerinde hata oluyor toplatma kararı alıyorlar. Firma da bir hata yapmış ama önemli olan arkasında durmaları firmanın ve sizin yazdığınıza göre firma size farklı çözüm yolları sunmuş ama kabul etmemişsiniz.

Size göre yaşadığınız problemin nasıl çözülmesini beklerdiniz? Size aradığım çözüm budur dedirtecek çözüm seçeneği nedir? @ciceklibahar

Ürünü almadım ama en başından beri takip ediyor ve yerli bir değirmen projesini fikren önemli buluyorum, kişisel olarak kurumsal şirket deneyimi fazla robotik buluyorum, şirketlerin profesyonel yaklaşım yanında belirli ürünlerde (hobi alakalı ürünlerde) kişisel iletişimi de önemsemeliler diye düşünüyorum, örneğin commandante alacak olsam @raistlin ulaşabiliyor olmayı çok önemserdim ki molent almayı düşünüyorum ve ulaşılabilinir opmalarını önemsiyorum, ikinci olarak sormak istediğimi de @NoDRaC sormuş zaten, burda yazılan çözüm önerileri size sunulduysa ki sunulabilecek başka öneride kalmamış, firma size eskisi kalsın elinizde yenisini gönderelim bile demiş, gerçekten sizce ne olmalıydı? @ciceklibahar

Bana sanki sorun Molent'te değil de sizin kolay kaçan hevesinizde gibi geldi @ciceklibahar hocam. Firma değişim, iade hatta eski ürünü almadan yenisini göndermeyi teklif etmiş bunun ötesinde ne yapılabilir bilmiyorum. Bir de firmanın iyi niyetli yaklaştığını söylemişsiniz ama buna rağmen sürekli sarkastik ifadeler kullanmışsınız. Yorumlarınızı gördükten sonra özel sektörde çalışmadığıma bir kez daha mutlu oldum gerçekten.

Geri