Dediğim gibi beni arayan yetkilinin iyi niyetinden şüphem yok. Ama bu da ayrı bir sorun bence. Üründeki her sorunla ilgili yetkilinin müşteriyi araması da kurumsal gelmiyor bana açıkçası. Bir ürün satış sonrası desteğe ne kadar az ihtiyaç duyuyorsa o kadar nitelikli ve kalitelidir sanırım. Umarım düzeltirler bu durumlarını. Ama benim açımdan geçmiş olsun.
Son olarak şunu söyleyeyim.
Size gelen ürün, bir şekilde talihsizlikle kutuya konulmuş. İkinci talihsizlik de kontrol edilmeden paketlenmiş. Bu tip hataların olması hoş değil ama neticede bir hata. Bunu defalarca dile getirdik.
Ürünü değiştirmeyi teklif ettik ki olması gereken bu, kabul etmediniz. Tamam o zaman ürün kalsın yeni ürün gönderelim, mahcubiyetimizi giderelim dedik, kabul etmediniz. Parasını iade edelim dedik ''Kurumsal bir yede kullanıyorum olmaz'' dediniz, kabul etmediniz. Bir de '' Benim açımdan geçmiş olsun'' diyorsunuz. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum.
Sizinle yaptığımız görüşmelerde iyi niyetimizden söz ediyorsunuz teşekkür ederim ama ben sizin iyi niyetinizden söz edemeyeceğim. Böylesine yapıcı bir yaklaşım içindeyken ben, sizin aşağılayıcı bir üslup takınmanız ve hakaret edici sözleriniz için.
Bey efendi, tüm müşterilerimizi sorun yaşasınlar / yaşamasınlar zaten arayıp memnuniyet derecelerini öğreniyoruz. Bunun kurumsallıkla alakası yok.
Yeni kurulan bir firma olarak geri bildirimlerin ve aynı zamanda ben de bir tüketici olduğum için, müşteri memnuniyetinin önemli olduğuna inanıyorum. Siz böyle sorun yaşayıp aradınız diye herkesin bizleri arayıp sorun yaşadıklarını mı düşünüyorsunuz? Elbette ufak tefek sorunlar çıktı / çıkacaktır da. Bugün, hatırı sayılır büyük firmalardan bile aldığınız ürünlerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Burada önemli olan, sorunlar çözüldü mü? çözülmedi mi? Sorunun çözülebilmesi neler yapıldı? Karşınızda bir muhatap var mı? yok mu ? Sorunlar minimize edildi mi? edilmedi mi ? buna bakmak lazım.
Özgün bir tasarım ile ortaya kaliteli bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Eksiklerimiz var ve gidermeye çalışıyorum. Ürün satıldıkça, son kuruşuna kadar ürünün geliştirilmesine harcıyorum. Ürün versiyon atladıkça, eski versiyon kullanan müşterilerimize yenilenmiş parçalar bedelsiz bir şekilde ulaştırılıyor. Herhangi bir talep beklemeden.
Ve size tekrar ürünü iade edebileceğinizi tekrarlıyorum. İyi günler dilerim.