• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim değirmende de topuz hafiften yukarı doğru gelebiliyor.
Peki topuzu çıkaran var mı? Comandante ve 1z topuzları bu değirmene uyuyor mu?
Ben çıkarmaya cesaret edemedim, tekrar takılmaz diye 😅

Ürünle ilgili bir yorumda bulunayım derken günlerdir kaldı bir feedback de ben yazmış olayım;

Konu altında da yazıldığı üzere ilk demlemelerde bir çiğlik vardı fakat git gide o kalmıyor. Kullandıkça farkediyor. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ürün genel olarak parasının fazlasını veriyor. Türk kahvesinde espresso da gayet başarılı. Eleğini de aktif olarak kullanıyorum. Biraz temizleme sök çıkar zaman alıyor ama çok önemli değil. Tutuş olarak da denilenler kadar elden kayma çok olmuyor ben de, çok kafama takılmadı o konu.

Ufak bir yorumdan sonra şunu sorayım; içinden çıkan 01 filtreyi deneyen oldu mu?

Size filtre mi yolladılar 🥲
Kutunun içinden V60 filtresi çıktı benim siparişte de. Görsel olarak Hario'lardan ayrılmaz. Bir 150 TL de bu şekilde indirim olarak sayarsak benim değirmen 3 bin TL altına geldi resmen. 🤣

Ürünle ilgili bir yorumda bulunayım derken günlerdir kaldı bir feedback de ben yazmış olayım;

Konu altında da yazıldığı üzere ilk demlemelerde bir çiğlik vardı fakat git gide o kalmıyor. Kullandıkça farkediyor. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ürün genel olarak parasının fazlasını veriyor. Türk kahvesinde espresso da gayet başarılı. Eleğini de aktif olarak kullanıyorum. Biraz temizleme sök çıkar zaman alıyor ama çok önemli değil. Tutuş olarak da denilenler kadar elden kayma çok olmuyor ben de, çok kafama takılmadı o konu.

Ufak bir yorumdan sonra şunu sorayım; içinden çıkan 01 filtreyi deneyen oldu mu?

Kutunun içinden V60 filtresi çıktı benim siparişte de. Görsel olarak Hario'lardan ayrılmaz. Bir 150 TL de bu şekilde indirim olarak sayarsak benim değirmen 3 bin TL altına geldi resmen. 🤣

Vay beee yazıklar olsun, adamlar Türkiye Temsilcisi bana bile göndermedi🤓 @DaunterM dava açabiliyoz mu 🤣

Elektrikli kullanımda kapak ihtiyacı olanlar için 😅

Hevesini kırmak istemem ama o malzeme kauçuk ise gıda temasında sıkıntı var bilgin olsun, silikon ise sorun yok.
Hocam kahveye teması zıplayanlar için ms bazında olduğundan çok dert etmedim, doluyken bile kahveye teması olmuyor. Olmadı bir şekilde kaplama falan yaparım. Çok güzel oturdu ısmarlama bu kadar olur 😅

@TayfunTmr Matkapla nasıl kullanıyorsun bi görüntü alsak. Ayrıca nerden aldın ne kapağı o : )

Kahveyi değirmenin alt kapağıyla tarttığım için kapağın alt kısmındaki çıkıntıda değirmene girmeye tenezzül etmeyen çekirdekler kalıyor, demlediğim iki kahvenin birinde bu görüntüyle karşılaşıyorum. Vitamini kabuğunda diyip kendimi avutuyorum, bir daha da olmaz zaten diyip dikkat etmiyorum yine oluyor 😬. Bu olay bir tek benim mi basıma geliyo ya

Ekli dosyalar

• kahve.jpeg
    kahve.jpeg
    112.6 KB · Görüntüleme: 120
Kahveyi değirmenin alt kapağıyla tarttığım için kapağın alt kısmındaki çıkıntıda değirmene girmeye tenezzül etmeyen çekirdekler kalıyor, demlediğim iki kahvenin birinde bu görüntüyle karşılaşıyorum. Vitamini kabuğunda diyip kendimi avutuyorum, bir daha da olmaz zaten diyip dikkat etmiyorum yine oluyor 😬. Bu olay bir tek benim mi basıma geliyo ya
Kahveleri öğütmeden önce statiğe önlem olarak su püskürtme ya da damlatma işlemi yapıyor musunuz?

Bu değirmenin ufak tasarım ve işçilik kusurları var gibi görünüyor. Özelliklerine bakılırsa fiyatına göre harika bir ürün. Tam olarak hangi markaların ve modellerin rakibi olabilir?

Hazneye bir kere vursanız düşerdi bence.🙂
Elekli hazneye ek olarak alt kısmı sabit olan bir haznesi de olabilirmiş, ben eleme işini hiç yapmıyprum diyebilirim çünkü değirmen zaten çok temiz öğütüyor. Kahve öğüttükten sonra hazneye ekstra bir şiddet uyguluyorum, o elek bölümünde hiç bir kahve partikülü kalmıyor.
Aslında elek standart olarak takılı da kullanılabilir.

Hocam çektim tk öğütürken kamera yukarda olduğundan kontrol edemiyorum çekim sırasında ,kadraj dışında kalmışım 😅 tekrar çekeceğim
Uğraşmayın isterseniz. Zamanınızı almayalım. 😊 Sizde de sürekli Bi aksilik var nazar çıkıyor diyelim. 😊

Geri