Benimki 86-89 arasında gidiyor. Ama bu her değirmende değişir diye düşünüyorum örneğin geçenlerde değirmeni söküp tekrar taktığımda kalibrasyon 2 click kaymıştı.R3 özelinde en güzel filtre öğütümü için kaç klik kullanıyorsunuz? Özellikle açık kavrumlarda değiştirmek gerekiyor mu?
Filtrede 75-110 arası değişiyor bende, tabi kullanılan dripper, kahve ve kâğıda bağlı. Hario Hollanda kâğıtla su tutan bir çekirdek kullanılırsa 140 bile olabilir.R3 özelinde en güzel filtre öğütümü için kaç klik kullanıyorsunuz? Özellikle açık kavrumlarda değiştirmek gerekiyor mu?
Espresso için R3 alın. K6'da zorlanırsınız, R3 ise çok kolay öğütüyor.Kingrinder k6 ile karşılaştırabilecek var mı ikisinden birisini sipariş vermeyi düşünüyorum espresso için
Espressoda çok rahat öğütüm yapıyorum hiç zorlamıyor beni 38-42 klik arası öğütüm gidiyorum kahve türüne göre.Kingrinder k6 ile karşılaştırabilecek var mı ikisinden birisini sipariş vermeyi düşünüyorum espresso için
Ali expresste 2267tlye ve 3158tlye satılıyor vergi hariç, satıcılar farklı ürün aynı görünüyor. Farklı versiyonları vs mevcut mu acaba yanlış ürün almıyım bir de zaten 2-3 haftada geliyorEspresso için R3 alın. K6'da zorlanırsınız, R3 ise çok kolay öğütüyor.
Bu değirmeni benden baska manuel kullanan yok heraldeTeşekkür ederim herkese, elektrikli bir tornavida setim var şarjlı kadar güçlü değil ama idare eder. Uyarsa onunla kullanırım zaten en ucuz olanı sipariş veriyorum
Her türlü R3 alın.Kingrinder k6 ile karşılaştırabilecek var mı ikisinden birisini sipariş vermeyi düşünüyorum espresso için
@TayfunTmr bize bir filtre bile göndermediler beEkli dosyayı görüntüle 34061
Kutu içeriğinden çıkan hediye filtre kağıdı gayet iyi. Hario 01'de 2.00'de biten demleme aynı kahve ve öğütümle bu kağıtla 2.15'te bitti. 100'lü bol poşet Hario ile aynı denebilir.
Ki en fazla parayı biz verdik, Allahından bulsunlunlar@TayfunTmr bize bir filtre bile göndermediler be![]()
30 euro gümrük sınırı var hocam. Kendi sitesinden de alamazsınız artık ürünüAliexpress'te şu anda hiçbir ilan Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Kendi sitesinde ise 3400 civarına denk geliyor, üzerine vergi falan.
Kendi sitesinden alınabilir gibi duruyor ancak bilemedim. Ürünü edinenler nasıl edindi? Aliexpress harici.
Ne yapalım, heves kaldı yine kursakta. Parasıyla da ürün alamıyoruz.30 euro gümrük sınırı var hocam. Kendi sitesinden de alamazsınız artık ürünü
maalesef, artık kingrinder k0 bile alınamıyor yurtdışındanNe yapalım, heves kaldı yine kursakta. Parasıyla da ürün alamıyoruz.