• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R3 özelinde en güzel filtre öğütümü için kaç klik kullanıyorsunuz? Özellikle açık kavrumlarda değiştirmek gerekiyor mu?

R3 özelinde en güzel filtre öğütümü için kaç klik kullanıyorsunuz? Özellikle açık kavrumlarda değiştirmek gerekiyor mu?
Benimki 86-89 arasında gidiyor. Ama bu her değirmende değişir diye düşünüyorum örneğin geçenlerde değirmeni söküp tekrar taktığımda kalibrasyon 2 click kaymıştı.

Filtrede 75-110 arası değişiyor bende, tabi kullanılan dripper, kahve ve kâğıda bağlı. Hario Hollanda kâğıtla su tutan bir çekirdek kullanılırsa 140 bile olabilir.
Bıçak yapısı 1zpresso K serisi ve Comandante ile büyük oranda benzer, bence özellikle de belli bir miktar öğütüm yapılıp bıçaklar tam anlamıyla alıştıktan sonra fincanda Comandante veya diğer pahalı değirmenlerle R3'ün farkını ayırmak pek mümkün değil. R3 de gayet tozsuz öğütüyor, ayar mekanizması konforu, manyetik hazne ve toz elekleri de cabası.

Kingrinder k6 ile karşılaştırabilecek var mı ikisinden birisini sipariş vermeyi düşünüyorum espresso için

Kingrinder k6 ile karşılaştırabilecek var mı ikisinden birisini sipariş vermeyi düşünüyorum espresso için
Espressoda çok rahat öğütüm yapıyorum hiç zorlamıyor beni 38-42 klik arası öğütüm gidiyorum kahve türüne göre.

Teşekkür ederim herkese, elektrikli bir tornavida setim var şarjlı kadar güçlü değil ama idare eder. Uyarsa onunla kullanırım zaten en ucuz olanı sipariş veriyorum

20240620_175445.jpg

Kutu içeriğinden çıkan hediye filtre kağıdı gayet iyi. Hario 01'de 2.00'de biten demleme aynı kahve ve öğütümle bu kağıtla 2.15'te bitti. 100'lü bol poşet Hario ile aynı denebilir.

Aliexpress'te şu anda hiçbir ilan Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Kendi sitesinde ise 3400 civarına denk geliyor, üzerine vergi falan.

Kendi sitesinden alınabilir gibi duruyor ancak bilemedim. Ürünü edinenler nasıl edindi? Aliexpress harici.

Aliexpress'te şu anda hiçbir ilan Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Kendi sitesinde ise 3400 civarına denk geliyor, üzerine vergi falan.

Kendi sitesinden alınabilir gibi duruyor ancak bilemedim. Ürünü edinenler nasıl edindi? Aliexpress harici.
30 euro gümrük sınırı var hocam. Kendi sitesinden de alamazsınız artık ürünü

MHW'ye malum sınırdan dolayı Türkiye gönderileri konusunda iade garantisi sağlayabilir misiniz diye sordum ve tabi ki böyle bir riske girmek istemediler fakat şunları yapacaklar.
Web sitesinden alınmış teslimat adresi Türkiye olan paketleri 30€ tutarının altında beyan edecekler ve eğer gümrükten geçerse vergisi ödenmiş ürün alıcıya teslim edilecek. Bu konu da bana çok soruldu arkadaşlar MHW gümrüğe beyan ettiği tutarın vergisini ödüyor. Yani indirimli bir ürün aldınız ekstra AEK12 kuponu eklediniz bir de üzerine 60% vergiyi MHW'ye ödetmiş oluyorsunuz.
Kötü senaryoda paket incelenmek için açılır, ürünlerin indirimsiz fiyatları üzerinden toplam tutar yeniden belirlenir ardından size bir şekilde bildirilir. Bir süre malı çekmeniz için bekletilir ve daha sonra el koyulur ve MHW sorumluluk kabul etmez. Bu mallara kim konuyor orasını bilmiyorum.

Videodaki ürünler yeni gümrük uygulamadayken geçtiğimiz hafta bana ulaştı. MHW der ki; "Örneğin bu videodaki ürünlerin hepsini alanlar 2 parça şeklinde alışveriş yapsınlar."

Risk almak isteyenlere duyurulur.

Geri