• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi yine yükseldi nasıl bir site anlamadım Amazon’un gözünü seveyim. 😂 K6 aldığım için uğraşamayacağım bununla varsın 30 sn geç öğütsün. Ben ona daha deri çanta yapacağım ölçüleri ona göre aldım. 😂

Şimdi yine yükseldi nasıl bir site anlamadım Amazon’un gözünü seveyim. 😂 K6 aldığım için uğraşamayacağım bununla varsın 30 sn geç öğütsün. Ben ona daha deri çanta yapacağım ölçüleri ona göre aldım. 😂
Üstad sözüm meclisten dışarı(eyyy ikinci değirmenciler sözüm aslında size), k6 yada 1zp varsa sizde inanın bu değirmenle aydınlanma yaşamazsınız, buna vereceğiniz 80 dolara gidin MINA, CLV, PYTH alın. 2 ay sonra 10x görürseniz ek-43 alırsınız 0.o
Boğa dönemi diyorlar. Bende onların yalancısıyım:)

Üstad sözüm meclisten dışarı(eyyy ikinci değirmenciler sözüm aslında size), k6 yada 1zp varsa sizde inanın bu değirmenle aydınlanma yaşamazsınız, buna vereceğiniz 80 dolara gidin MINA, CLV, PYTH alın. 2 ay sonra 10x görürseniz ek-43 alırsınız 0.o
Boğa dönemini diyorlar. Bende onların yalancısıyım:)
Aynen ben de öyle düşünüyorum geçerim elektrikliğiye veya makine yükseltirim. 😇

Ben ikna oldum. Almıyorum.

Ben Ahmet Engin’e sordum sonra almadım denemedim önermeyeyim demişti. Zaten ilk ve tek değirmen diye baktığım için gerek duymamıştım başka değirmene 1zpresso denk getirsem daha iyiydi ama K6 geldi artık bugün oyuncağını bulmuş çocuk gibi oynar dururum. 😂

YTD gelmediği için tüm zararımdan zebercet sorumludur...

Yine 2700’lere düştü alalım mı😂

Ben de nerden alsam diye bakıyorum şu an.
Aman Halil beyciğim şakaydı o. Ben yalıtım tavsiyesi vermek istemiştim.

1710765369450.png
Bunları önermiyorum mesela, çok zararlılar, 4+ yıl sonra petrol petrol dökülüyor. Allah muhafaza zehirlenme tehlikesi var.
En iyisi yumurta paketleri. Hem organik oluyorlar(:

Cihaz elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi. İnsan eline alınca premium bir his uyandırıyor. İlk defa el değirmeni deneyimim. Siparişini verdiğim kahveler daha gelmediğinden türk kahvesi aldığımız kahveciden cekirdek alıp denedim. 15 kliklerde denedim. Tük kahvesini kahveyi aldığım yerdeki ile aynı ayarda çekti. Çekerken biraz yordu :) malum vücut ham ve alışkın değil. French press için 110-120klikte cok kolay çekti. Yeni başlayan birisi olarak şimdilik benden bu kadar.

Geri