• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazır AliExpress indirimleri varken önereceğiniz bir tartı modeli var mıdır ?

Mhw’nin tartısına göre daha mı iyi ?

Ben önceki siparişi iptal ettim kodu tekrar girmek için, o yüzden 1 ürünlük ucuz stok tekrar açıldı. Bu sefer kodu tekrar girip aldım, 2745TL tuttu. 90 dolar geri ödeme alacağım.

Bana bu kupon 160 tl olarak yansıdı. Şimdi tekrar bakıyorum hala aynı ama bu seferde ürünün fiyatı yükseldi.
Stokta görünmüyor ama kampanya başlayacakmış yarın, tekrar stok gelebilir, fiyatta bizim aldığımızdan 10 usd aşağıda görünüyor, ara ara bakın derim.

Ekli dosyayı görüntüle 32473

Ben pratik olsun diye hep şu linke tıklayıp gidiyorum ürün sayfasına. Onunla mı alakalıdır bilmiyorum

Ben önceki siparişi iptal ettim kodu tekrar girmek için, o yüzden 1 ürünlük ucuz stok tekrar açıldı. Bu sefer kodu tekrar girip aldım, 2745TL tuttu. 90 dolar geri ödeme alacağım.
Vergi dahil fiyatı mı 2745 TL?

Ben pahalı mı aldım, iptal mi etsem acaba.

Bende de 2746₺ çıkıyor

1710758956663.png
Ben pratik olsun diye hep şu linke tıklayıp gidiyorum ürün sayfasına. Onunla mı alakalıdır bilmiyorum
Aynı linkten ilerleyince 2800 yazdı banada. Alibaba tam bir alanya esnafı olmuş. Her turiste başka fiyat veriyor(:

Sanırım önceden kaydedip sepete ekleyenlere daha uygun bir fiyat çıkarıyor bir de benim ilk sipariş olduğu için ekstra indirimli sanırım.

Geri