• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mersin Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fdal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gaia'da geçen haftasonu espresso içtim, kendilerinin kavurduğu bir blend... Berk Bey Birlik gıdadan temin ettikleri güney Amerika çekirdeklerini kavurduklarını söyledi, açıkçası çok beğendim ama çekirdek olarak satmadılar. Çok az kalmıştı. Kungpow'un bir Brezilya çekirdeğini önerdiler, denemeden satın aldım. Ama espressoda gerçekten çok keyifsiz bulduğum bir çekirdek oldu maalesef. :) Yani demem o ki, çekirdek alacaksanız önce mutlaka deneyin.

Ben genelde Torte diye bir yer var pozcuda oraya gidiyorum. Kahvelerini de genel olarak beğeniyorum.

Gaia'da geçen haftasonu espresso içtim, kendilerinin kavurduğu bir blend... Berk Bey Birlik gıdadan temin ettikleri güney Amerika çekirdeklerini kavurduklarını söyledi, açıkçası çok beğendim ama çekirdek olarak satmadılar. Çok az kalmıştı. Kungpow'un bir Brezilya çekirdeğini önerdiler, denemeden satın aldım. Ama espressoda gerçekten çok keyifsiz bulduğum bir çekirdek oldu maalesef. :) Yani demem o ki, çekirdek alacaksanız önce mutlaka deneyin.
Selamlar merhaba. 20x2.5 first drop 5 7 total 30sn deneyebilirsiniz. Olmadı seve seve ne zaman isterseniz değiştirebilirim 🙏🙏

Mersin'de kaliteli Türk kahvesi alabileceğim nereler var acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba. Kungpow alımı asgari 600gr olacağı ve elimde kahve stoğu da olduğu için sipariş vermek istemiyorum. Merakıma da mani olamıyorum. Siparişinizinin 1 yahut 2 paketine talibim, çekirdek olması kaydıyla.

Merhaba değerli kahve severler, elimde 3 paket kahve var ve yeni kahveler denemek istediğim için her paketin yarısını Mersin içinden bir Kahve arkadaşıyla değiş tokuş etmek veya onların da denemesi için satabilirim. Elimdeki kahveler;
Coffee Manifesto: Tanzania Kilimanjaro Moshi
a roasting lab en başarılı bulunan kahvesi: adado
clean cup coffee: Colombia— Santa rosa de cabal

Hocam alım oldu mu olacak mı? Eşit paylaşabiliriz
Merhaba. Kungpow alımı asgari 600gr olacağı ve elimde kahve stoğu da olduğu için sipariş vermek istemiyorum. Merakıma da mani olamıyorum. Siparişinizinin 1 yahut 2 paketine talibim, çekirdek olması kaydıyl

Merhabalar arkadaşlar Zümrüt karaca nın kavurduğu kahveleri denemek isterseniz Rubicon Coffee Roasters a bekleriz.

2 Manhattan, 1 Rum Baba, 1 Sprout (buram buram kayısı), 3 de Keen kahvesiyle müthiş bir yurt dışı seçkisi var Gaia'da. @berkdere 'nin yüce gönüllüğünden faydalanın, bunların bir aradalığını hep efsane zannederdim.

Ekli dosyalar

• IMG_20230428_201058.jpg
    IMG_20230428_201058.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 42
Özellikle Keen’nin kahveleri “nevi şahsına münhasır” olmuş. Yolu düşen herkese şiddetle tavsiye edilir @berkdere, Mekan: Gaia Coffee Co. Artı seçkide Kawa da var ;)

Geri