• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mersin Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fdal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakın zamanda Soulmate e giden var mı?

@mtgg arkadaşımızın önerisiyle dün Brush bugün de gaia durak noktam oldu. Cold brew deneyebildim sadece aceleden ve sıcak havalar nedeniyle. Brush taftın çekirdeğiyle-malum robusta,arabica harmanı- portakal dilimine rağmen acı tatların kaçınılmaz olduğu bir demlemeyle;ama Adana sıcağında makbule geçen bir kahve oldu.
Gaia ise ıgna aponte -herkesinin bu yıl çokça gördüğü- ile yumuşak güzel içimli bir kahve oldu. İki dakikalık ayak üstü sohbet ettik, @mtgg kulağını çınlattık:)

afiyet olsun berk cok hos sohbet bir insandir. Adanayatekrar yolun duserse bir de proper coffee diye butikbir kahve dukkani acildi. Department kahveleri kullaniyorcok ferah bir mekan orayi da tavsiye ederim Ahmet de ayni sekilde cok hos sohbet bir arkadasim

@mtgg

brush Adanada, gaia Mersinde değil mi?

Ben de Mersinliyim, iş için Ankara'da oturuyorum. Mersin'e her gittiğime kahve içmeye Gaia'ya gidiyorum, kendi kavurdukları dışında Türkiye'deki diğer kavuruculardan da kahveler bulunabiliyor.

Ben de Mersinliyim, iş için Ankara'da oturuyorum. Mersin'e her gittiğime kahve içmeye Gaia'ya gidiyorum, kendi kavurdukları dışında Türkiye'deki diğer kavuruculardan da kahveler bulunabiliyor.
Kendi kahvelerinin yanı sıra Kungpow’dan Petro’ya bir çok kavurucudan kahveler de sunmakta şiddetle tavsiye ederim 😊

Sevgili kahve severler geçen alimda yanlışlık olup bana çekirdek yollandı. Tabi elimde değirmen olmadığı için tuketemedim. Sağolsun tekrar benim isteğim şekilde çekilip tekrar kahve yollandi. Çekirdekleri de bana hediye ettiler. Ama cektirecek bir yer bulmam lazım var mı bildiğiniz bir kahveci istediğim şekilde çekebilecek?

Bende delonghi kg521 öğütücü var. İstersen onunla öğütebiliriz

@Fdal

Sevgili kahve severler geçen alimda yanlışlık olup bana çekirdek yollandı. Tabi elimde değirmen olmadığı için tuketemedim. Sağolsun tekrar benim isteğim şekilde çekilip tekrar kahve yollandi. Çekirdekleri de bana hediye ettiler. Ama cektirecek bir yer bulmam lazım var mı bildiğiniz bir kahveci istediğim şekilde çekebilecek?

Çektirecek bir yer bulamazsan bana yolla 😇

Arkadaşlar adanada bir kahve tadım etkinliği yapalım diye düşünüyoruz. katılmak isteyen olur mu?

Mersin kahve arkadaşlığı başlığını açmayı düşünüyordum çoktan açılmış haberim yokmuş. (😪 Gözümden damlayan pıt pıt yaşlar...)

Coffea circulor dan filtre siparişi verdim. Eşit şekilde paylaşmak isteyen olursa Haberleşelim.

Ben de Tarsus'ta yaşıyorum. Bu ayki Null alımına da katıldım ama bu coffea circulor fırsatını da bir daha bulamayız gibi geliyor. Eğer paket paylaşmak isteyen olursa talibim : )

espressoları güzel kendileri kavuruyorlar.çoğu zaman yurtdışı çekirdek bulunduruyorlar. yurtdışı çekirdeklerini paket halde satmıyorlar ama bulunan çekirdeklerden orada demleme yapıyorlar. bu çevrede yurtdışı çekirdek çok zor bulunuyor maalesef.

Geri