@mtgg arkadaşımızın önerisiyle dün Brush bugün de gaia durak noktam oldu. Cold brew deneyebildim sadece aceleden ve sıcak havalar nedeniyle. Brush taftın çekirdeğiyle-malum robusta,arabica harmanı- portakal dilimine rağmen acı tatların kaçınılmaz olduğu bir demlemeyle;ama Adana sıcağında makbule geçen bir kahve oldu.
Gaia ise ıgna aponte -herkesinin bu yıl çokça gördüğü- ile yumuşak güzel içimli bir kahve oldu. İki dakikalık ayak üstü sohbet ettik, @mtgg kulağını çınlattık![]()
Evet hocam
Kendi kahvelerinin yanı sıra Kungpow’dan Petro’ya bir çok kavurucudan kahveler de sunmakta şiddetle tavsiye ederimBen de Mersinliyim, iş için Ankara'da oturuyorum. Mersin'e her gittiğime kahve içmeye Gaia'ya gidiyorum, kendi kavurdukları dışında Türkiye'deki diğer kavuruculardan da kahveler bulunabiliyor.
Teşekkür ederim ama kahve dükkanı şeklinde arıyorum.
Sevgili kahve severler geçen alimda yanlışlık olup bana çekirdek yollandı. Tabi elimde değirmen olmadığı için tuketemedim. Sağolsun tekrar benim isteğim şekilde çekilip tekrar kahve yollandi. Çekirdekleri de bana hediye ettiler. Ama cektirecek bir yer bulmam lazım var mı bildiğiniz bir kahveci istediğim şekilde çekebilecek?
Çekirdek satış olarak mı ?Merhaba arkadaşlar, Mersin'de nitelikli kahveye erişebileceğim yerler var mıdır? Varsa nereleri önerirsiniz?
Mekanda içmek olarak hocam.. filtre ve özellikle espressoÇekirdek satış olarak mı ?
Gaia var benim sıklıkla gittiğim.Mekanda içmek olarak hocam.. filtre ve özellikle espresso