• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Mersin Kahve Arkadaşlığı

Fdal

Üye
İsim
Fatma
Daha fazla  
İsim
Fatma
Bir kere güzel bir kahve içtiyseniz bir daha asla geri dönemezsiniz." denilmiş sizce de öyle değil mi?

Anıl

Aktif Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Kesinlikle öyle hocam iyi bir kahveden sonra bir daha geri dönüş yapmak çok zor

Alpsifan

Aktif Üye
İsim
Alp
Daha fazla  
İsim
Alp
Ekipmanlar
Moccamaster select
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Mersin
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Mezitli
Selam.

Mersinde kavurum yapan yer var mı, önerebileceğiniz?

thegang

Yeni Üye
İsim
Cihan
Ben İzmir'den Mersin'e taşınalı yaklaşık 3 ay oldu odun ateşinde doğal kavurma üzerinde çalışıyorum proje henüz bitmedi bu hafta ilk kavurmayı yapmayı planlıyorum sonuçları paylaşırım bildiğim kadarıyla sanalbaharat ve gaia kavrum yapıyor

Alpsifan

Aktif Üye
İsim
Alp
Daha fazla  
İsim
Alp
Ekipmanlar
Moccamaster select
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Mersin
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Mezitli
Ben İzmir'den Mersin'e taşınalı yaklaşık 3 ay oldu odun ateşinde doğal kavurma üzerinde çalışıyorum proje henüz bitmedi bu hafta ilk kavurmayı yapmayı planlıyorum sonuçları paylaşırım bildiğim kadarıyla sanalbaharat ve gaia kavrum yapıyor
Gaia yı bilmiyorum. Sanalbaharattan aldım bir kere ama onlarda kavrum daha sanayi tipi sanki. Bir de gidip alma şansımız yok.

sizin kavurmanın sonucunu beklicez artık :)

çekirdeği nerden alıyorsunuz?

mtgg

İyi Bilinen Üye
Editör
İsim
Türker Gündoğdu
Daha fazla  
İsim
Türker Gündoğdu
Espresso Makinesi
Lelit MaraX
Değirmen
Comandante C40, Niche Zero
Ekipmanlar
Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Merhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.

Anıl

Aktif Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Berk hocam çok iyi bir insan Mersin de kahve konusunda Gaia çok başarılı

Anıl

Aktif Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Merhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.
Peki Adana da nereyi önerirsiniz orada Brush diye bir mekan var orası da çok iyi ama Brush dışında bilmiyorum

mtgg

İyi Bilinen Üye
Editör
İsim
Türker Gündoğdu
Daha fazla  
İsim
Türker Gündoğdu
Espresso Makinesi
Lelit MaraX
Değirmen
Ekipmanlar
Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Brush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.

Anıl

Aktif Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Brush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.
Çok teşekkür ederim ☺️

mtgg

İyi Bilinen Üye
Editör
İsim
Türker Gündoğdu
Daha fazla  
İsim
Türker Gündoğdu
Espresso Makinesi
Lelit MaraX
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan

Fdal

Üye
İsim
Fatma
Daha fazla  
İsim
Fatma
Bu ay ki alimdan demleme yapan oldu mu? Ben ethiopia ile başladım.

Alpsifan

Aktif Üye
İsim
Alp
Daha fazla  
İsim
Alp
Ekipmanlar
Moccamaster select
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl