• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mersin Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fdal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fdal

Üye
İsim
Fatma
Daha fazla  
İsim
Fatma
Bir kere güzel bir kahve içtiyseniz bir daha asla geri dönemezsiniz." denilmiş sizce de öyle değil mi?

Kesinlikle öyle hocam iyi bir kahveden sonra bir daha geri dönüş yapmak çok zor

Selam.

Mersinde kavurum yapan yer var mı, önerebileceğiniz?

Ben İzmir'den Mersin'e taşınalı yaklaşık 3 ay oldu odun ateşinde doğal kavurma üzerinde çalışıyorum proje henüz bitmedi bu hafta ilk kavurmayı yapmayı planlıyorum sonuçları paylaşırım bildiğim kadarıyla sanalbaharat ve gaia kavrum yapıyor
Gaia yı bilmiyorum. Sanalbaharattan aldım bir kere ama onlarda kavrum daha sanayi tipi sanki. Bir de gidip alma şansımız yok.

sizin kavurmanın sonucunu beklicez artık :)

çekirdeği nerden alıyorsunuz?

Merhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.

Merhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.
Peki Adana da nereyi önerirsiniz orada Brush diye bir mekan var orası da çok iyi ama Brush dışında bilmiyorum

Brush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.

Brush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.
Çok teşekkür ederim ☺️

Günaydın.
Bir ara v60 eğitimi alırım o zaman senden :cool:

@mtgg arkadaşımızın önerisiyle dün Brush bugün de gaia durak noktam oldu. Cold brew deneyebildim sadece aceleden ve sıcak havalar nedeniyle. Brush taftın çekirdeğiyle-malum robusta,arabica harmanı- portakal dilimine rağmen acı tatların kaçınılmaz olduğu bir demlemeyle;ama Adana sıcağında makbule geçen bir kahve oldu.
Gaia ise ıgna aponte -herkesinin bu yıl çokça gördüğü- ile yumuşak güzel içimli bir kahve oldu. İki dakikalık ayak üstü sohbet ettik, @mtgg kulağını çınlattık:)

Geri