Selamlar
Gaia yı bilmiyorum. Sanalbaharattan aldım bir kere ama onlarda kavrum daha sanayi tipi sanki. Bir de gidip alma şansımız yok.Ben İzmir'den Mersin'e taşınalı yaklaşık 3 ay oldu odun ateşinde doğal kavurma üzerinde çalışıyorum proje henüz bitmedi bu hafta ilk kavurmayı yapmayı planlıyorum sonuçları paylaşırım bildiğim kadarıyla sanalbaharat ve gaia kavrum yapıyor
Peki Adana da nereyi önerirsiniz orada Brush diye bir mekan var orası da çok iyi ama Brush dışında bilmiyorumMerhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimBrush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.
Çok teşekkür ederim ☺
Ben aldım ama elimde kahve olduğu için daha denemedim. Bu haftasonu ancak.Bu ay ki alimdan demleme yapan oldu mu? Ben ethiopia ile başladım.
Evet ,Mersindeyim.Ben aldım ama elimde kahve olduğu için daha denemedim. Bu haftasonu ancak.
mersindemisin
Evet ,Mersindeyim.
V60 ve mokapotum var. Ben bu sene alınacaklar listesine değirmeni ekledim. Arada aklımı delter press çekmiyor değil .Demleme için ne kullanıyorsun? Ben de moccamastır var. Daha cesaret edip v60 türü demlemelere yönelemedim.
@mtgg arkadaşımızın önerisiyle dün Brush bugün de gaia durak noktam oldu. Cold brew deneyebildim sadece aceleden ve sıcak havalar nedeniyle. Brush taftın çekirdeğiyle-malum robusta,arabica harmanı- portakal dilimine rağmen acı tatların kaçınılmaz olduğu bir demlemeyle;ama Adana sıcağında makbule geçen bir kahve oldu.Merhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.