Selamlar
Teşekkür ederim kahve çekirdeklerini doğal yöntemlerle daha sağlıklı bir şekilde kavurmayla ilgili yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz umuyorum ki yakın zamanda güzel haberler paylaşırımSelamlar
Gaia yı bilmiyorum. Sanalbaharattan aldım bir kere ama onlarda kavrum daha sanayi tipi sanki. Bir de gidip alma şansımız yok.Ben İzmir'den Mersin'e taşınalı yaklaşık 3 ay oldu odun ateşinde doğal kavurma üzerinde çalışıyorum proje henüz bitmedi bu hafta ilk kavurmayı yapmayı planlıyorum sonuçları paylaşırım bildiğim kadarıyla sanalbaharat ve gaia kavrum yapıyor
Peki Adana da nereyi önerirsiniz orada Brush diye bir mekan var orası da çok iyi ama Brush dışında bilmiyorumMerhabalar ben adanadayım ama gaia'yı önerebilirim oranın sahibi Berk diye bir arkadaş sohbeti hoş bilgisi iyi olan bir arkadaşım. Adanadan kalkıp sırf kahve içmek için gaia ya gittiğim çok oldu. espresso ve filtre kavrumu yapıyorlar. hatta gidip dükkanlarında kavurduğu çekirdekleri deneyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimBrush var Çağatay oranın sahibi çok samimi arkadaşım olur şiddetle öneririm. Botta bloom var gidebileceğiniz ikinci bir alternatif olarak oranın sahibi Göksel abi inanılmaz dost canlısı biri. Null'un çekirdeklerini kullanıyorlar. 01 Burda avm'de kronotrop var orayı da önerebilirim. Double up diye bir yer var mekan güzel ama Overdose çekirdekleri kullanıyorlar. açıkçası overdose çekirdekleri değişken olabiliyor bazen iyi kavrum geliyor bazen de kötü o yüzden son tercihim oluyor orası.
Çok teşekkür ederim ☺
Ben aldım ama elimde kahve olduğu için daha denemedim. Bu haftasonu ancak.Bu ay ki alimdan demleme yapan oldu mu? Ben ethiopia ile başladım.
Evet ,Mersindeyim.Ben aldım ama elimde kahve olduğu için daha denemedim. Bu haftasonu ancak.
mersindemisin
Evet ,Mersindeyim.