• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mersin Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fdal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar. Gaia'yı buradan görüp bir ara denemiştim ama yanımda biri vardı ve zamanım da kısıtlı olduğu için pek verim alamamıştım. Ayrıca kahvesinden ziyade ortamına biraz takılmıştım. Sanki yaş aralığı olarak liselilere hizmet eden bir mekân olarak kaldı aklımda ama kahvesi fena değildi ve fincan da yanılmıyorsam acme veya acme benzeri güzel bir fincandı. Eğer orada bulabilirsem Berk Bey ile kahve hakkında konuşmak isterim aslında. Bu yüzden tekrar gitmek istiyorum ve yakın zamanda Mersin'e tekrar gideceğim. Bunun haricinde Mersin'de Chocolate (gerisini hatırlamıyorum ) isimli bir yere gitmiştim. Yanılmıyorsam Akdeniz'deydi ama internetten bu kafeyi bulamadım. Bir ara bulmuştum ama şimdi karşıma sadece çikolata satan Chocolate Club diye bir yer çıkıyor. Bu kafenin konumu da kahvesi de gittiğim zaman gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Bunlar haricinde sahil kenarında (Mezitli tarafı) bir yere daha gitmiştim ama berbat bir hizmet ve tat vardı. Adını bile hatırlamıyorum. Kısacası Mersin'deki kahve sektörü Gaziantep'ten (Gaziantep'te yaşıyorum) bile kötü mü? Önerilen tek yerin Gaia olması bana absürt geliyor. Gaia'yı yermek için demiyorum bunu. Koskoca şehirde sadece bir yerin önerilmesi açısından söylüyorum. Yeni önerilere de açığım bu arada :)

Gaia’nın konumu dersanelerle iç içe bir yerde olduğu için kitlenin büyük kısmını liseli grup oluşturuyor.(Sayıca fazla olduklarında biraz gürültücü olabiliyorlar doğal olarak) onun haricinde eğer kaldıysa 19 grams’in kahvelerinden vardı ve ara ara yurtdışı kavuruculardan da kahve getirip ayrı bir deneyim sunuyor olması avantaj. Tam karşısında Walker’s diye bir yer açıldı. Bir de istasyon tarafında Lumi diye bir yer var Coffee departmant’ın kahvelerini kullanıyorlar fakat bu mekanı deneyimlemedim. Ayrıca yine deneyimle fırsatım olmadı ama Brownberry(sanal baharat) ta var son zamanlar da günün kahvesi başlığında kahveleri deneyimleniyor (tabi fiyatlarının uygun olmasının etkisi de olabilir)

Benim Gaia’da 4-5 gidişte deneyimim filtreler iyi, espressolar ise ekşi olarak kaldı aklımda. Ama çeşit olarak her gittiğimde farklı bir ünlü kavurucudan kahveler görebiliyorum.

Merhabalar bana acı olmayan güzel tatlı kahve çekirdeği önerir misiniz yani hangi siteden hangi çeşitini almalıyım link atarsanız sevinirim

Geri