• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Bu aralar kahvesiz kalmistim turk kahvesinin dibine vurdum resmen kahvelerin kargoya verilmesi paha bicilemez oldu benim icin kahveye karsi bu kadar bagimlı olacagim hic aklima gelmezdi

Harika bir anlaşma olmuş. Şu listeyi aldım gitti. Bakalım ne zaman gelecek, neler çıkacak :))

El Mirador'u deneyen var mı acaba?

Screen Shot 2021-05-05 at 18.49.10.png

Espresso kavrumları Kompresso için aldınız sanırım. Ben de bu üçlüyü merak ediyordum. Madem erken davrandınız, beğenirseniz ben de bunlardan kendime bir seçki yaparım 😊

Selamlar Dostum @utkukaya

Ben mokapot ta demlerkende espresso/full city kavrum tercih ediyorum.Yalnızca bir ilk olarak geçen ayın toplu alımında light roast denemek için sipariş verdim.

Benim şuanda 7 paket 150 şer gramdan geçen ayın toplu alımında aldığım ve degasaing bekleyen kahvelerim var :)

Beni beklersen hani ideal sevgiliyi bekleyen insan gibi kurur kalırsın Allah'ıma 😂

Son düzenleme:

Ben mokapot ta demlerkende espresso/full city kavrum tercih ediyorum.Yalnızca bir ilk olarak geçen ayın toplu alımında light roast denemek için sipariş verdim.

Benim şuanda 7 paket 150 şer gramdan geçen ayın toplu alımında aldığım ve degasaing bekleyen kahvelerim var :)

Beni beklersen hani ideal kadını bekleyen erkek'in iskelete dönmesi gibi kurur kalırsın Allah'ıma 😂
Olsun hocam önemli değil, zaten ay sonuna doğru alacağım 😎 Fortaleza ve Zenith nasıl merak ediyorum 😊

Beni beklersen hani ideal kadını bekleyen erkek'in iskelete dönmesi gibi kurur kalırsın

Selamlar,

Bu paylaşımı yaptıktan sonra acaba dedim forumdaki kadın forumdaşlarımız beni yanlış anlar mı?Eğer yanlış anlarsa çok üzülürüm :( yalnızca espiri yapmaktı niyetim,yaşabilecek yanlış anlaşılmalar için canı yürekten özür dilerim.

Beni beklersen hani ideal sevgiliyi bekleyen insan gibi kurur kalırsın Allah'ıma 😂

İdeal sevgiliyi bekleyen kişinin... diye revize edin bence :)

Selamlar @Leylifer

Tavsiye için teşekkür ederim,böyle daha doğru oldu :)

Aynı kavurucudan 1250 gram baymıyor mu? Geçen alımda 3x250 aldım o bile sıktı. Yani çekirdekler farklı sonuçta ama... Her kavurucudan tek seferde maksimum 2 paket tam kararında bana göre :)
Bu kadar çok almıyordum ben de ama değişik çekirdekler görünce dayanamadım. Bir de eşim de her gün içiyor, günlük tüketim 80 gramı buluyor o yüzden hızlı bitiyor 😅

merhabalar ben de pour over için almayı düşünüyurum çekirdeklerden degassing için ne kadar beklemem gerekir acaba

En sevdiğim kavuruculardan Montag seçilecek ve ben de yüklü girmeyeceğim öyle mi?
IDIDO, HUABAL ve NENSEBO REFISA üçlemesi ile 3kg siparişimi geçtim.
Tam da elimdeki, diğer bir en sevdiğim kavurucu olan CD'nin çekirdekleri azalmışken.
Teşekkürler Kahve Kulübü.

En sevdiğim kavuruculardan Montag seçilecek ve ben de yüklü girmeyeceğim öyle mi?
IDIDO, HUABAL ve NENSEBO REFISA üçlemesi ile 3kg siparişimi geçtim.
Tam da elimdeki, diğer bir en sevdiğim kavurucu olan CD'nin çekirdekleri azalmışken.
Teşekkürler Kahve Kulübü.
Abi afiyet olsun ama gelecek aya da yeni firmaya şans verirsin dimi 😂

Geri