• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Bu ayki toplu alımın kargo mağduru ben olacağım gibi duruyor 😂. Dün sabah 10 da verdim siparişi henüz herhangi bir bilgi gelmedi ama belki akşama kalır. Bayramda Yurtiçi depolarında beklemesin yeterli benim için.

Düzenleme: Şimdi kargo bildirimi geldi, şube de olması gereken şube, sabah 9.00'a dağıtım haberini almak için alarmımı kurdum :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Ben de Sample Box Fruit Bomb ile alıma katıldım. Yanına da Cafec Abaca aldım bakalım nasıl olacak. Bombe alan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum, çok merak ettiğim bir çekirdekti. Alımın sonlarına doğru düşünebilirim belki.

Bende bugun obraje ve refisa siparişi verdim, bakalım bu ay bizi neler bekliyor.

Ad
Bu ayki toplu alımın kargo mağduru ben olacağım gibi duruyor 😂. Dün sabah 10 da verdim siparişi henüz herhangi bir bilgi gelmedi ama belki akşama kalır. Bayramda Yurtiçi depolarında beklemesin yeterli benim için.

Düzenleme: Şimdi kargo bildirimi geldi, şube de olması gereken şube, sabah 9.00'a dağıtım haberini almak için alarmımı kurdum :ROFLMAO:
Adınıza sevindim. Bende hala bir gelişme yok. Beklemede yazıyor sitede. Yani bu ayın kargo mağduru ben olacağım 😊

Siz de çarşamba sabah sipariş vermiştiniz değil mi? İletişime geçin bence. Bende açıkladıkları gibi kargoya verildiğinde sitede ödeme durumu ve tamamlanma durumu güncellendi.
Öğleden sonra vermiştim ben. Bugün kargo mesajı bekliyorum. Gelmezse iletişime geçmeyi planlıyorum.

Bayram şekerleri geldi ama bu ayı tek alımla kapatmak zor. 🥲 Montag'ın şeçkisi çok hoşuma gitti bombe ve fortalezayı da ay sonunda denerim büyük ihtimal. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim ✨

Ekli dosyalar

• montagg.jpg
    montagg.jpg
    115.6 KB · Görüntüleme: 133
Öğleden sonra vermiştim ben. Bugün kargo mesajı bekliyorum. Gelmezse iletişime geçmeyi planlıyorum.
Bence bugün kargo mesajı gelecektir, sipariş numaralarımız yakın olduğu için araya bir gün girerek oldu demek ki. Havale yaparken açıklamaya sipariş numaranızı yazmıştınız değil mi? Belki ondan ötürü bir aksama/gecikme olmuş olabilir.

Geri