Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Siparişler hangi kargoyla geliyor.Montagdan mail geldi dün ama y icine bildirim dusmedi .
Yurtiçi ile geliyor. Bildirimin düşmesi bende de akşama doğru olmuştu.Siparişler hangi kargoyla geliyor.Montagdan mail geldi dün ama y icine bildirim dusmedi .
Katılıyorum hocam bir de havale yaptıktan sonra acaba doğru yere mi gitti, acaba siparişim alındı mı gibi tereddütler de oluyor ister istemez. Farklı banka kartlarıyla denedim hiç biriyle ödeme alamadım ben de.Günaydın herkese ne yaptıysam olmadı, her zaman kulladığım kartlarım ile alamadım.
Fast ile gönderdim bende @MontagCoffeeRoasters sipariş no: 8114
Ödeme yöntemlerinizi bence biraz daha gözden geçirin arkadaşlar.
Kolay gelsin
Çok sevindim kahvelerinizin ulaşmasınaKahvelerim bugün elime ulaştışimdi gaz salınım bekleme zamanı. Gerçi stokta sıkıntı var. Bakalım dayanabilecek miyim. Yoksa öğütüp biraz bekleyip demleyeyim mi?
Bende 10 gün tercih ediyorum normalde ama bu sefer stok sıkıntısı olduÇok sevindim kahvelerinizin ulaşmasına. Almadan önce degassing için sorduğumda minimum 5 gün, tercihen 8-12 gün tavsiye etmişlerdi. Belki filtre ve espressoya göre sırasıyla 8 ve 12 de olabilir. Ben tercihen 10 gün beklemeyi düşünüyorum.
Önceden öğütüm tabi ki bir tercih fakat çok verimli olmuyor, bence mümkünse bekleyin.
Geldi 1 günde.Kavrumlar 7 mayıs.Paketler güzel cidden ama kahvenin asıl paketi leş gibi plastik kokuyor.Aynı sorun boxx paketlerinde var.Keşke onlar kaliteli olsaydı.Siparişler hangi kargoyla geliyor.Montagdan mail geldi dün ama y icine bildirim dusmedi .
Banka kartı kabul etmiyor herhalde ben havale ile ödeme yaptımMontag ödeme sistemlerinde bir sıkıntı mı var? 3 farklı banka kartı denedim hepsine hata verdi.
Banka kartı ile olmuyor. Havale veya kredi kartıMontag ödeme sistemlerinde bir sıkıntı mı var? 3 farklı banka kartı denedim hepsine hata verdi.
3-4 aydır alım yapıyorum böyle bi sorunla karşılaşmadım ama bu ayki siparişimde ben de boya kokusunu bayağı aldım.Geldi 1 günde.Kavrumlar 7 mayıs.Paketler güzel cidden ama kahvenin asıl paketi leş gibi plastik kokuyor.Aynı sorun boxx paketlerinde var.Keşke onlar kaliteli olsaydı.
Neyse önemli olan kahvenin kendisi.1 hafta beklesin bakalım
Normalde paketleri koklmak gibi bir huyum yoktur ama kahveleri koklayayım dedim o iğrenç koku geldi ondan dolayı bahsettim ben de3-4 aydır alım yapıyorum böyle bi sorunla karşılaşmadım ama bu ayki siparişimde ben de boya kokusunu bayağı aldım.
zipli paketlerin beyaza boyanmasından kaynaklı sanırım, bir kaç güne koku geçti, paketleri kullanmadan üretim sonrası biraz havalandırmaları iyi olur.
Ben de öyle keşfettim, paketi sıkıp valften kahveyi koklamaya çalışırken kimyasal kokusundan kafam iyi olduNormalde paketleri koklmak gibi bir huyum yoktur ama kahveleri koklayayım dedim o iğrenç koku geldi ondan dolayı bahsettim ben de