• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Süper indirim. Tüm ekibe ve Montag'a teşekkürler.

Bir iki çekirdek hariç tamamını denediğim Montag'ın şu anki seçkisinden toplu alımda memnun kalınmazsa çok şaşırırım. Çok başarılı kavrumlar içtim Montag'dan son zamanlarda.

Montag coffee’den daha önde alım yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevirinirim, tüm çekirdekler valfli paketlerde mi geliyor? 100/50 gr. Deneme paketleri dahil?

Teşekkürler emeği geçenlere. Kampanyanın ay başında belli olup ay sonuna kadar geçerli olması benim gibi stok fazlası olanlar için de bir artı.

Montag coffee’den daha önde alım yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevirinirim, tüm çekirdekler valfli paketlerde mi geliyor? 100/50 gr. Deneme paketleri dahil?
Denemeleri bilmiyorum ama diğerleri valfli geliyor

bende hata verdi

Gerçekten güzel bir indirim olmuş, emeği geçenlerin emeklerine sağlık, hepsine ayrı ayrı teşekkürler.

tesekkurler bende 4. kez adresi yazdim :))

Fruit Bomb deneme paketini almayı düşünüyorum. Onun dışında kesinlikle denemelisin dediğiniz var mı ?

Süper indirim. Tüm ekibe ve Montag'a teşekkürler.

Bir iki çekirdek hariç tamamını denediğim Montag'ın şu anki seçkisinden toplu alımda memnun kalınmazsa çok şaşırırım. Çok başarılı kavrumlar içtim Montag'dan son zamanlarda.
Şu anki çekirdeklerden deneyip, tavsiye ettiğiniz çekirdekler var mı? Yoğun iyi yorumlar ve @Underwood (the one and only 😁 ) tavsiyesi üzerine Fortaleza mutlaka alacağım, fakat onun dışında meyvemsi veya asiditesi baskın tatlarda iki çekirdek daha arıyorum.

Declined (Reason: 57 - İşleminizi gerçekleştiremiyoruz.Tekrar deneyiniz - Debit Kart On otorizasyon yapamaz)
böyle bir hata alıyorum ödeme anında çözümü bilen varmıdır

Şu anki çekirdeklerden deneyip, tavsiye ettiğiniz çekirdekler var mı? Yoğun iyi yorumlar ve @Underwood (the one and only 😁 ) tavsiyesi üzerine Fortaleza mutlaka alacağım, fakat onun dışında meyvemsi veya asiditesi baskın tatlarda iki çekirdek daha arıyorum.

Obraje-Aricha-Gicherori üçlüsünden ikisini alın bence.

Hatta daha hedef atış yapayım:

Aricha-Obraje ya da Aricha-Gicherori yapın.

Obraje ya da Gicherori'den tat profilinden hangisini tercih ederseniz onu seçin. İki çekirdek da vadettiği tatları veriyor. Bu ikilinin asiditesi nispeten yüksek diğerlerine göre.

Obraje-Aricha-Gicherori üçlüsünden ikisini alın bence.

Hatta daha hedef atış yapayım:

Aricha-Obraje ya da Aricha-Gicherori yapın.

Obraje ya da Gicherori'den tat profilinden hangisini tercih ederseniz onu seçin. İki çekirdek da vadettiği tatları veriyor. Bu ikili asiditesi nispeten yüksek diğerlerine göre.
Son bir kez daha darlayacağım kusura bakmayın, CD Aricha içmiş miydiniz? Aralarında fark var mıydı sizce?

Güzel indirim olmuş, alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübe de afiyet olsun 😋 kahve stoğum var ay sonuna kadar, şimdi sotede önerilere göre seçim yapmak var 😅

Montag'ın Aricha'sını başka kavurucudan denedim. Bence mükemmel bir çekirdek olmasa da güzel bir içimi vardı. Montag da iyi iş çıkarmışsa gayet keyifli olacağını düşünüyorum pek çok kişi için.

Geri