Underwood
Barista
Elimin değdiği iş cidden farklı oluyor. Herkese Afiyet Olsun. @mvscoffee <3
ben etiyopyalarini deneyecegim espresso icinEspresso için önerisi olan var mı?
Denemeleri bilmiyorum ama diğerleri valfli geliyorMontag coffee’den daha önde alım yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevirinirim, tüm çekirdekler valfli paketlerde mi geliyor? 100/50 gr. Deneme paketleri dahil?
@mtgg @Kahveciningalaksirehberi @coffeebean asıl emeği geçen arkadaşlar. Benim bu ay yaptığım tek iş forum içerisinde hareketlilik asıl teşekkür edilmesi gereken kişiler bu sevgili arkadaşlarımız. Unutmayın bireysel değil ekip işiElimin değdiği iş cidden farklı oluyor. Herkese Afiyet Olsun. @mvscoffee <3
Site satın alma kısmı çökmüştür az bekle hocambende hata verdi
Şu anki çekirdeklerden deneyip, tavsiye ettiğiniz çekirdekler var mı? Yoğun iyi yorumlar ve @Underwood (the one and onlySüper indirim. Tüm ekibe ve Montag'a teşekkürler.
Bir iki çekirdek hariç tamamını denediğim Montag'ın şu anki seçkisinden toplu alımda memnun kalınmazsa çok şaşırırım. Çok başarılı kavrumlar içtim Montag'dan son zamanlarda.
Şu anki çekirdeklerden deneyip, tavsiye ettiğiniz çekirdekler var mı? Yoğun iyi yorumlar ve @Underwood (the one and only) tavsiyesi üzerine Fortaleza mutlaka alacağım, fakat onun dışında meyvemsi veya asiditesi baskın tatlarda iki çekirdek daha arıyorum.
Son bir kez daha darlayacağım kusura bakmayın, CD Aricha içmiş miydiniz? Aralarında fark var mıydı sizce?Obraje-Aricha-Gicherori üçlüsünden ikisini alın bence.
Hatta daha hedef atış yapayım:
Aricha-Obraje ya da Aricha-Gicherori yapın.
Obraje ya da Gicherori'den tat profilinden hangisini tercih ederseniz onu seçin. İki çekirdek da vadettiği tatları veriyor. Bu ikili asiditesi nispeten yüksek diğerlerine göre.