Fark ettiyseniz özellikle "bence" ve "tercih" kelimelerini kullandım ki bir suçlama ya da benzer bir algı oluşmasın.Merhabalar ,
Bu yorumdada birkaç yanlış var açıkcası fakat daha önce söylediğimiz gibi forumda yanlışlar üzerine durmak istemiyoruz. Benti Buku da bize göre asla isli bir tadım notası yok öyle almış olabilirsiniz bu sizin damak tadınız ve algınız genelleyemeyiz agtronu ortada olan kahveler hakkında verilere dayalı konuşmayı tercih ediyoruz. Birde düzeltmiş olalım bizim kurulduğumuzdan beri Head roasterımız tek kişi roaster hiç değişmedi sadece yanımızda yetiştirdiğimiz arkadaşlarımız oldu onlarda daha çok ilk etapta paketleme ile ilgilenirler kavurmanın kimyasıyla değilHead roaster kurucularımızdan çünkü değişemez bu yanlış bilginizide düzeltmiş olalım. Tütün ürünü örneğinde bir örnek olarak verdik yağlı bir yemek yedikten sonra tadım yapmak da diyebilirdik ve yanlış değil söylediğimiz bilimsel onlarca makaleye dayanmakta. Bir kişi için veya sigara içerseniz tadım yapmayın gibi bir yaklaşımda değil bahsettiğiniz gibi örnekleme bu yargı dağıtmadık sizin yazdığın gibi.
İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee
Sabah su dışında tükettiğim ilk şey olarak açık havada tattığım kahvede is alıyorsam, sizin başka ürünleriniz de dahil olmak üzere uzun süredir karşılaşmadığım bir durum, bir sıkıntı olabilir. Sizden bununla ilgili bir beklentim zaten yok, yapabileceğiniz(yapmanızı beklediğim) bir şey de yok. Sadece karşılaştığım durumu kendi tercihlerime göre yorumlayıp aktarıyorum. Agtronu zaten kendi belirttiğiniz aralıktaysa(85-100) açık bir kavrum değil zaten(ki açık kime göre açık zaten çok göreceli bir kavram, verilere dökseniz de bir anlamı yok bazı noktalarda 108 agtron için ultralight diyenler var, ben 130-135 agtron kahve de içmiş ve düzenli ulaşabilse onu tercih edecek biri olarak o kadar da açık bulmayabiliyorum), öyle bir beklentim de yoktu halihazırda 110-120 agtron kahveler varken elimde, is olmasa zaten tatlar sıkıntısız ve meyvemsi, deneyim başlığında yazdım zaten. Baca problemi olabilir, scorching olabilir, insanlık hali. Paket gelirken sıcaklık etki etmiş olabilir, zaten bunlar olabilecek, hoşgörüyle karşılanabilecek şeyler. Kahveyi de bir şekilde tüketirim(buz + immersion mesela), çöpe atıp israf etmek gibi sizin emeğinizi yok sayacak davranışlarda bulunacak biri değilim.
Buradaki sıkıntı size karşı bir tavır alındığını düşünmeniz ona göre belli varsayımlarda bulunmanız. Çok daha suçlayıcı ve kirli dil kullanabilecek insanlar yok değil, ayırt edemediğinizi düşünüyorum. Elimde ve geçmiş yönelik zaten memnun kaldığım ürünleriniz var, tek bir ürün özelinde memnun olmadığım(başkasının pek ala memnun olabileceği) bir durum var sadece, iyi ya da kötü deneyimlerimizi paylaşmak zaten deneyim başlıklarının ve bence toplu alımların ana amacı. Böyle durumlarda olabildiğince suçlayıcı/kırıcı/kaba olmadan ilerlemeye çalışıyorum zaten.