• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Mayıs ayına.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (234) üyeye çok teşekkürler. Mayıs ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Meet Lab Coffee & Roastery (79 oy) olurken 2. Hound Coffee (48 oy) oldu. 3.Firma (27 oy) ise Ultra Coffee Roastery , 4. Octagon Coffee Roastery (20 oy) oldu.

1.olan Meet Lab Coffee & Roastery yetkilisi Emre bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için
Eposta: info@meetlabcoffee.com
İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.05.2025 SALI 23:59
Web Sitemiz: MEETLAB

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

View hidden content is available for registered users!
-%25 İNDİRİM
View hidden content is available for registered users!
-%15 İNDİRİM

%25 İndirimli Seriler

23 En İyiler / %25
Standart Seri / %25
Specialty + / %25

%15 İndirimli Premium Seriler
Signature Specialty / %15
Competition Series / %15
Panama Series /%15
Final Touch / %25

1746083609559.png

1746083546828.png

Son düzenleme:
Ekibe şimdiden teşekkür ederim.

Küçük videoyu özlemiştik :)

Meetlab'in 6 farklı kahve kategorisi var. Biraz kafam karıştı.

23 en iyiler nedir? Son hasat olmadığı için kaliteli ama fiyat konusunda daha avantajlı kahve sunmak mantığıyla mi?(o kahveler yeni hasat olsaydı fiyatı tahmin edebilen var mı aramızda?)

Colombia Jairo Avrcılar'yı New Year Box'tan hatırlıyorum mesela. Çok özel baharatlı bir deneyimdi.

Ah bir de kullandığınız kavurma makinesi, destoner veya optical sorter konusunda bilgi almak isteriz :)

Son düzenleme:
#11649 ile alıma katıldım.

İndirimlere ek olarak iyzico hesabımda önceki alışverişlerimden birikmiş olan(tamamı veya çoğunluğu yine kahve alımından kazandığım iadelerden oluşuyordu) 450TL bakiyeyi de kullanarak güzel fiyata aldığımı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2025-05-01 12.57.35.png
    Ekran Resmi 2025-05-01 12.57.35.png
    131.5 KB · Görüntüleme: 444
Ekibe şimdiden teşekkür ederim.

Küçük videoyu özlemiştik :)

Meetlab'in 6 farklı kahve kategorisi var. Biraz kafam karıştı.

23 en iyiler nedir? Son hasat olmadığı için kaliteli ama fiyat konusunda daha avantajlı kahve sunmak mantığıyla mi?(o kahveler yeni hasat olsaydı fiyatı tahmin edebilen var mı aramızda?)

Colombia Jairo Avrcılar'yı New Year Box'tan hatırlıyorum mesela. Çok özel baharatlı bir deneyimdi.

Ah bir de kullandığınız kavurma makinesi, destoner veya optical sorter konusunda bilgi almak isteriz :)
Merhabalar Michael Bey ,

23 En iyiler konusundaki mantığınız doğru. Bu kahveler daha önce Signature Specialty kategorisinde yer alan ürünlerdi ve 100gr satılmaktaydı fiyat aralığını şuanki lotlar ile kıyaslayabilirsiniz . En beğenilen ve beğendiğimiz serileri vakumlu bir şekilde şokluyoruz aslında yaşamı durdurduğumuz için ve havayla bağlantısını kesmiş olduğumuz için bizim için geçmiş bir lot olmuyor ama biz yinede önceki hasat fiyatlandırmasına göre ilerliyoruz. Hasat zamanını ve geçmişte bu lotun konduğunun şeffaflığını vurgulamak için 23 En iyiler başlığında topladık.

Kavurma Envanteri ;

Ana Kavurma : Stronghold S9X
Numune 50gr : Ikawa
Eğitim 1 : Besca Bee
Eğitim 2 : Besca 1kg
Klasik Tambur : Besca 10kg

Destoner : Stronghold Makineye uygun değil // Berk Kurtuluş ( Master Roaster ) :)
Optical Sorter : Berk Kurtuluş ( Master Roaster ) :)

Analiz Envanteri ;

Omix Pro
Omni
Lighttells MD-500
Lighttells CM-100+

Konu ile ilişkili Yazılarımız ;

İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee

Teşekkür ederim. Çok merak uyandırıcı bir cevap oldu. Geriye sadece karar vermek kaldı.

Stronghold hakkında çok iyi şeyler duydum.

Merhabalar Michael Bey ,

23 En iyiler konusundaki mantığınız doğru. Bu kahveler daha önce Signature Specialty kategorisinde yer alan ürünlerdi ve 100gr satılmaktaydı fiyat aralığını şuanki lotlar ile kıyaslayabilirsiniz . En beğenilen ve beğendiğimiz serileri vakumlu bir şekilde şokluyoruz aslında yaşamı durdurduğumuz için ve havayla bağlantısını kesmiş olduğumuz için bizim için geçmiş bir lot olmuyor ama biz yinede önceki hasat fiyatlandırmasına göre ilerliyoruz. Hasat zamanını ve geçmişte bu lotun konduğunun şeffaflığını vurgulamak için 23 En iyiler başlığında topladık.

Kavurma Envanteri ;

Ana Kavurma : Stronghold S9X
Numune 50gr : Ikawa
Eğitim 1 : Besca Bee
Eğitim 2 : Besca 1kg
Klasik Tambur : Besca 10kg

Destoner : Stronghold Makineye uygun değil // Berk Kurtuluş ( Master Roaster ) :)
Optical Sorter : Berk Kurtuluş ( Master Roaster ) :)

Analiz Envanteri ;

Omix Pro
Omni
Lighttells MD-500
Lighttells CM-100+

Konu ile ilişkili Yazılarımız ;

İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee

Final Touch kit alacaklar için bir de Zero Water sürahi stoklarınıza katsanız faydalı olur gibi duruyor.

Final Touch kit alacaklar için bir de Zero Water sürahi stoklarınıza katsanız faydalı olur gibi duruyor.
Merhabalar Furkan Bey ,

Yakın zamanda Kahvedeki su konusunu tamamen çözmek için çabalıyor ve birkaç geliştirdiğimiz proje mevcut. Eğer bu konuda gecikme yaşarsak bir sürahi veya dozajlı kap ekleme gibi bir aksiyon alabiliriz öneriniz dikkate değer teşekkürler.

İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee

Specialty+ olan çekirdekler vakumlu pakette mi geliyor acaba? Resimlerde metal kutu gibi görünüyor anlayamadım. @meetlabcoffee eğer kutu kola tarzı bir kutudaysa ağzı açıldıktan sonra saklama nasıl olacak acaba?

Son düzenleme:
Hangisi hangi kutuda geliyor+ olarak tavsiye edeceğiniz f/p çekirdeği varmı elimde yeterince kahve olmasından ötürü verdiğim ücrete değsin istiyorum ve islem görmemiş bir çekirdek olursa çok sevinirim

Önceki aylar gibi seçkiyi kısaca tanıttığınız bir mesaj olursa herkesin işi çok kolaylaşır

Specialty+ olan çekirdekler vakumlu pakette mi geliyor acaba? Resimlerde metal kutu gibi görünüyor anlayamadım. @meetlabcoffee eğer kutu kola tarzı bir kutudaysa ağzı açıldıktan sonra saklama nasıl olacak acaba?

Merhabalar Sayın Volcano ,

Bu biraz kapsamlı ele aldığımız konu. Öncelikle yanında zipli valfli paket yolluyoruz bu siparişlerle birlikte ve saklama koşulu konusunda sorunu kalmıyor. Normalde hedefimiz saklama haznesi sizler gibi güçlü kahve tüketicilerinde oluyor mantığı ile bu tasarımı ortaya çıkardık fakat her ihtimale karşı valfli paketi koyuyoruz kargoya. Neden bir plastik kapak yapadık kolay olmasına karşı kısmına gelecek olursak. Bilindiği üzere Meet Lab sürdürebilir konusunda çalışmalar yapan ve karbon nötr olma hedefinde ( her ne kadar daha çok uzun yolumuz olsada ) olan bir marka bu sebeple plastik kapak ve valfli pack arasında bir hesaplama yaptığımızda kararı paket kısmında aldık.

Havasız ama vakumlu olmayan pet kutularda gelmekte.Uygun gördüğümüz Degassing işlemi bittikten sonra pakete alıp yine oksijeni durduruyoruz. Tabi degassing aslında sanılandan daha çok uzun günler devam ettiği için bazen patlama gibi sorunlarla karşılaşmıyoruz değiliz %3 bir orana sahibiz bu konuda :)

İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee

Filtre düşük asidite çekirdek önerir misiniz?
Merhabalar Gülçin Hanım ,

Seçkilerimizde düşük asidite önermekte zorlanacağız fakat asidite tanımız daha çok nuts , çikolata , badem , karamel gibi notaları içeriyorsa EF2 , Panama Chevas , Costa Rica El Perezoso tercih edebilirsiniz. Fakat örnek olarak bir basınç altına EF2 , Panama girecek olursa ( espresso ) burada asidite yinede güçlü alacaksınızdır.

İyi günler dileriz ,
Meet Lab Coffee

Meyve bombası gibi tatlı ve yoğun kahveler hangileri acaba
Merhabalar Emrah Bey ,

Kahvelerimizin %90 nunda meyve aromaları yoğun hissetmeniz olası. Bomba gibi bir kavram kullandığınız için biraz daha fazla patlayıcı güç hissetmek istediğinizi yorumluyoruz. Tabiki bu aşamada co-fermented kahvelere yönelmek mantıklı olabilir. Blueberry , Banana tercih edebiliriz. Eğer co-fermented tercih etmezeniz Sidra ve Panama serileri bunu son derece yüksek hissedeceğiniz kahveler arasında olacaktır.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Geri